5800 wlan ı kapatamama lütfen yardım edinn...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
empa35

empa35

Üye
    Konu Sahibi
5800 wlan ı kapatamama lütfen yardım edinn...
Arkadaşlar evden kablosuz modemi giriyorum dün geceden beri beri kablosuz modem le wlan baplantısı kes diyorum kesiyo 5 saniye sonra tekrar bağlanıyo modemi kapatıyorum bu sefer ev ekranın orda gene wlan simgesi duruyo yardım edin lütfen:hmmm:hmmm

Emre-45

Emre-45

Üye
Arkadaşlar evden kablosuz modemi giriyorum dün geceden beri beri kablosuz modem le wlan baplantısı kes diyorum kesiyo 5 saniye sonra tekrar bağlanıyo modemi kapatıyorum bu sefer ev ekranın orda gene wlan simgesi duruyo yardım edin lütfen:hmmm:hmmm
Çözümü bulamazsan hard format atmayı dene.

tlgcn38

tlgcn38

Üye
wlan ayarlarına gir otomatik wlan taramayı açık bırakmışsındır kapat onu

empa35

empa35

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sağolun ama ben nokıa email programını yükleyip kullanıyodum ondan mış kaldırdım geçti :)

omerynd

omerynd

Üye
evet nokia email programında oluyor bu. Güzel bir program ama bazen nefret ettiriyor kendinden. Saatlerce bağlı kalıyor nete. Bir çözüm bulsalar bari...

karagogo

Üye
nerden kapanıyor nokia email programı

s_uzun

s_uzun

Üye
o email olayı çok can sıkıcı kurduğum ilk zamanlar kendi bağlanmıyo sadece ben senkronize ediyorum bi kaç gün geçiyo bi bakmışım otomatik senkronize ediyo. sadece evde yapıyo bunu kablosuz internetim var sorun olmuyo ama şarj hemen bitiyo ondan dolayı kullanmıyorum artık :off:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt