Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 wlan ı kapatamama lütfen yardım edinn...
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
empa35
Üye
Konu Sahibi
5800 wlan ı kapatamama lütfen yardım edinn...
Arkadaşlar evden kablosuz modemi giriyorum dün geceden beri beri kablosuz modem le wlan baplantısı kes diyorum kesiyo 5 saniye sonra tekrar bağlanıyo modemi kapatıyorum bu sefer ev ekranın orda gene wlan simgesi duruyo yardım edin lütfen
Arkadaşlar evden kablosuz modemi giriyorum dün geceden beri beri kablosuz modem le wlan baplantısı kes diyorum kesiyo 5 saniye sonra tekrar bağlanıyo modemi kapatıyorum bu sefer ev ekranın orda gene wlan simgesi duruyo yardım edin lütfen
wlan ayarlarına gir otomatik wlan taramayı açık bırakmışsındır kapat onu
empa35
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar sağolun ama ben nokıa email programını yükleyip kullanıyodum ondan mış kaldırdım geçti
omerynd
Üye
evet nokia email programında oluyor bu. Güzel bir program ama bazen nefret ettiriyor kendinden. Saatlerce bağlı kalıyor nete. Bir çözüm bulsalar bari...
ARKADAŞLAR CEP TELEFONUMLA İLGİLİ BİR SORUNUM WAR YUKARIYA LİNK VERDİM Bİ BAKRMSINIZ İLGİLENİRSENİZ ÇOK MEMNUN OLURUM TEŞEKKÜRLER...
karagogo
Üye
nerden kapanıyor nokia email programı
s_uzun
Üye
o email olayı çok can sıkıcı kurduğum ilk zamanlar kendi bağlanmıyo sadece ben senkronize ediyorum bi kaç gün geçiyo bi bakmışım otomatik senkronize ediyo. sadece evde yapıyo bunu kablosuz internetim var sorun olmuyo ama şarj hemen bitiyo ondan dolayı kullanmıyorum artık