5800 WLan Destek ( Sorun )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
macasko

macasko

Üye
    Konu Sahibi
5800 WLan Destek ( Sorun )
Merhaba arkadaşlar 5800 kullanıcısıyım .:vur
evimizde kablosuz modem war onceden telfonumla rahatlıkla baglana biliyordum youtube ye girmiyor diye dns ayarlarını yapmaya calsıtım olmadı ondan sonra hedeflerdeki internet bölümündeki kendi kablsosuzmu silip tekrar tüklemeye calsıtıyorum yükleniyorda ama baglanırken şifre istiyor yazıyorum şifreyi bağlanılıyor diyor baglandı dedikten hemen sonra internet baglantınız konturol ediliyor diye bir yazı cıkıyor internete girerkende kablosuz internetlerden modemimi secip girmeye calsıyorum beyaz bir internet sayfası cıkıyor ve internet baglantınız konturol ediliyor diyor ve internet sayfası donuyor ve internete girmiyorum :((
Lütfen yardımcı olunn...

arkadaşlar yardımcı olursanız cok memnun olurum ...:(:ağlarım:
şimdiden teşekürler..

• Beğen
Tepkiler: SavinMe

Davulbaz

Davulbaz

Üye
dns ayarını tekrar eski otomatik haline getirdinmi

SavinMe

SavinMe

Üye
Merhaba arkadaşlar 5800 kullanıcısıyım .:vur
evimizde kablosuz modem war onceden telfonumla rahatlıkla baglana biliyordum youtube ye girmiyor diye dns ayarlarını yapmaya calsıtım olmadı ondan sonra hedeflerdeki internet bölümündeki kendi kablsosuzmu silip tekrar tüklemeye calsıtıyorum yükleniyorda ama baglanırken şifre istiyor yazıyorum şifreyi bağlanılıyor diyor baglandı dedikten hemen sonra internet baglantınız konturol ediliyor diye bir yazı cıkıyor internete girerkende kablosuz internetlerden modemimi secip girmeye calsıyorum beyaz bir internet sayfası cıkıyor ve internet baglantınız konturol ediliyor diyor ve internet sayfası donuyor ve internete girmiyorum :((
Lütfen yardımcı olunn...

arkadaşlar yardımcı olursanız cok memnun olurum ...:(:ağlarım:
şimdiden teşekürler..
[/QUO TE]

Hard format at bence kardes :oke:

macasko

macasko

Üye
    Konu Sahibi
dns ayarları olark geri degişrmedim direk sildim hedefler içindeki internetten direk sildim terkrar yüklemek için yüklüyorum ama olmuyor su hard format dediginiz olay nedir arkadaşlar ?

--------------- Ekleme ---------------

NOKIA Tüm Symbian modellerde hard format​

Maxicep.com - NOKIA Tüm Symbian modellerde hard format

Format atmadan önce telefonun şarjı tam olsun ve tüm bilgilerinizin yedeğini alın.​

N78 N79

Telefon kapalı iken * 3 medya kapatma tuşuyla hard format atabilirsiniz.​

N97 E72 ve klavyeli modellerde Hard Format Atma​

Telefon Kapalıyken Klavyedeki sol shift tuşu ,boşluk tuşu ,geri silme tuşu(backspace) ,açma kapama tuşuna El Sıkma Ekranı Gelene Kadar Basılı Tutun..

Aşağıdaki Sıralamayla Basın

sol shift tuşu
boşluk tuşu
geri silme tuşu
açma kapama tuşu​

Nokia 5800 Hard Format Atma​

Telefon Kapalıyken Yeşil tuş , kırmızı tuş , Kamera Tuşu ve Açma Tuşuna El Sıkma Ekranı Gelene Kadar Basılı Tutun..

Aşağıdaki Sıralamayla Basın

Yeşil Tuş ( Green Button )
Kırmızı Tuş ( red button )
Kamera Tuş ( Kamera Button)
Açma butonuna (Open Button )

Şifre İsterse ( Pass ) = 12345

6220 c ve N79 N82 N95 N96 ve diğer modellerde hard format

Telefon kapalı iken * 3 yes kapatma tuşuyla hard format atabilirsiniz.

LÜTFEN SAĞ ALTTAKİ TEŞEKKÜR ET İLE
TEŞEKKÜR ETMEYİ UNUTMAYALIM.
SAĞ ÜST KÖŞEDENDE DEĞERLEME PUANI VERELİM.

Alıntıdır xD

Davulbaz

Davulbaz

Üye
dns ayarları olark geri degişrmedim direk sildim hedefler içindeki internetten direk sildim terkrar yüklemek için yüklüyorum ama olmuyor su hard format dediginiz olay nedir arkadaşlar ?

telefon ilk aldığın gibi tertemiz olur.hafıza kartındaki veriler hariç. yapmanda fayda vardır

SavinMe

SavinMe

Üye
kardes pc'ye nasıl format atınca hersey gidio ilk günki gibi oluo buda aynısı iste :oke:

macasko

macasko

Üye
    Konu Sahibi
ewlh saollun teşekürle xD boş bi zamnımda denicem tabi once yedeq ;)

macasko

macasko

Üye
    Konu Sahibi
Denedim olmuyor hard format lütfen yardım edin hart formamt attıama essisi gibi wlan ayarlrı degişmemmi yin baglanamıyorummmmmmmmmmmmm :((

SavinMe

SavinMe

Üye
o zman pc'ye format at düzelir kardes bska yapcak bse kalmadı yada mo:oke:demi kaldır tekrardan kur

macasko

macasko

Üye
    Konu Sahibi
kardeş pc ve modem ile alaksı yoq sorun telefonda sadece bizim modemede degil tüm modemlere baglanamıyor nunuda bugun anladm bizim modem veya pc ile bir soru yoq sorun telefonun ayarlarında :( hiç bir modeme baglanmamamkta :(:(:(

SavinMe

SavinMe

Üye
o zman bndeki ayarı verem bide onu dene menü-ayarlar-bağlantı-wlan -modemin üstüne gel ayarlar'de Warlığını göster Asla-İnternet çalıştırma asla çalıştırma yap bi benm ki byle we nete girerken katagorisizde modemini sec :oke:

macasko

macasko

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş dediginin tıpkısının aynısını yaptım yinede olmuyor laten olası wlan gecersiz sunu ismi diyor :vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:@:@:@:@:@:@:@:@:grrr::grrr::'(:'(:'(:'(

SavinMe

SavinMe

Üye
:(( o zman snin tefnu bi nokia shop'a götür böyle böyle'de orda cözersn ancak :((

Davulbaz

Davulbaz

Üye
sorun modemden dostum.modemin dns ayarını kontrol et.

macasko

macasko

Üye
    Konu Sahibi
AYnen dedin gibi dostum telefonu yolucam garıntisine en fazla 3 hafta tel siz alcam ama olsun telefon gelincce bidaha wlan ayralrına girersem beni esekler kowalsınne diyim artıq

SavinMe

SavinMe

Üye
AYnen dedin gibi dostum telefonu yolucam garıntisine en fazla 3 hafta tel siz alcam ama olsun telefon gelincce bidaha wlan ayralrına girersem beni esekler kowalsınne diyim artıq

:d::d: kardes gara
ntiye göndermeden önce anlayan birine sor genede son çare garantiye gönder genede :oke:

macasko

macasko

Üye
    Konu Sahibi
ya bugun bütün gün teefoncu dolstım zaten :( Ben boyle wln taaaaa xD sinirden gülüyorum yaa

macasko

macasko

Üye
    Konu Sahibi
ewt oyle olcak artık apcak bişi kalmadı

SilentOne

SilentOne

Üye
bn pc ye format atıyom yazan yazı su operating sistem not found yazıyor xD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...