5800 WLan Destek ( Sorun )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

macasko

macasko

Üye
    Konu Sahibi
Güncel Yardım Pls... :S

lasvetorus

lasvetorus

Üye
Arkadaşım telefonu garantiye felan gönderme hiçbirşey değişmez.Bendede aynı sorun var bazı ağlara bağlanabilirken bazılarına bağlanamıyorum.Yanımızda %100 sinyal gücü olan bir modem var kodunide biliyorum.Ama gel gelelim telefondan girmeye çalıştığımda "bağlandı" demesine rağmen tarayıcıyı açtığım zaman seninki gibi geçersiz sunucu ismi hatası alıyorum.Ama bir başka alakasız sinyal gücü düşük bir bağlantıyla rahatlıkla internete bağlanabiliyorum.Şöyle söyleyeyim telefonunda sorun yok.Bana göre bu sorun modemin bağlı olduğu bilgisayardan veya bizzat modemden kaynaklanır.Bağlatıyı dağıtmadığı zaman şifreyi bilsen bile bir işe yaramıyor.Sen en iyisi bilgisayar ve modemin üzerinde dur biraz kurcala onları.İnternetten modeminle ilgili yaşanan sorunlar var mı yok mu biraz araştır.Bu sorun özgün bir sorun herkes kendine göre çözebilir seninde kendi çözümünü bulman lazım.Umarım iyi bir araştırma yaparsın ve konuya hakim bir şekilde sorununu çözersin.Ama son olarak şunu söyleyeyim, telefonun ve wi-fi'si sağlam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...