cmlkrc Üye Konu Sahibi ilk sayfada Windows_Live_Messenger_5.501.1003_S60v5.sisx (585.5 KB (Kilobyte), 1086x kez indirildi) yazan yerde orayı tıkla kardes
ilk sayfada Windows_Live_Messenger_5.501.1003_S60v5.sisx (585.5 KB (Kilobyte), 1086x kez indirildi) yazan yerde orayı tıkla kardes
zozing Üye wlan ile bağlanmak için şunu deneyin bi ilk önce bağlantılardan wlan aratın modeme bağlanın sonra msn e girin modemden gelen bağlantıyı kullanması lazım ben 2 çeşit msn de yaptım ama bunlara pek benzemiyodu çok ufaktı
wlan ile bağlanmak için şunu deneyin bi ilk önce bağlantılardan wlan aratın modeme bağlanın sonra msn e girin modemden gelen bağlantıyı kullanması lazım ben 2 çeşit msn de yaptım ama bunlara pek benzemiyodu çok ufaktı
s3ckin Üye Sadece Sebeke uzerinden baglaniyor. Wireless ile baglanmiyor. Indirecekler buna gore indirsin.
camecula Üye Öncelikle teşekkür ederim.Yalnız bir sorum olacak ben sisx dosyalarını telefonumda çalıştıramıyorum ne yapmam lazım ?
Öncelikle teşekkür ederim.Yalnız bir sorum olacak ben sisx dosyalarını telefonumda çalıştıramıyorum ne yapmam lazım ?
costner8 Üye tşkler --------------- Ekleme --------------- merhaba ben msn yükledim ama ingilice türkce yapa bilme imkanımız var mı ???
tşkler --------------- Ekleme --------------- merhaba ben msn yükledim ama ingilice türkce yapa bilme imkanımız var mı ???