eline emeğine sağlık
yardımcı olabilirmisinizsaolun güle güle kullanın

kardeş ben windows 7 kullanıyorum bende daha önce ovi suite yüklü ama jaf ı kuramadım sürekli hata veriyor yardımcı olabilirmisin
- - - Eklendi - - -
anlatımlarda var bende windows7 kullanıyorum jafı yükledikten sonra ogm jaf emulatörün üzerine gel sağ tıkla özellikler de uyumluluk de windows xp service pack3 olarak ayarla sorun çözülecektir
poyo kardeş sorun düzeldi teşekkür ederim. yalnız ben bişey diyecektim. ben geçen hafta ovi marketten viber programını indirdim fakat viberin 5800 için olanında konuşma yok bende cfw yi yükleyeyim dedim. ama cfw için olan viber programını kabul etmedi. acaba windows phone için olan programları artık çalıştırırmı. ???kardeş ben windows 7 kullanıyorum bende daha önce ovi suite yüklü ama jaf ı kuramadım sürekli hata veriyor yardımcı olabilirmisin
- - - Eklendi - - -
anlatımlarda var bende windows7 kullanıyorum jafı yükledikten sonra ogm jaf emulatörün üzerine gel sağ tıkla özellikler de uyumluluk de windows xp service pack3 olarak ayarla sorun çözülecektir
hayır telefonunuza yine eskiden olduğu gibi symbian S.60v5 uygulamalarını yükleyeceksiniz windows phone programları olmazpoyo kardeş sorun düzeldi teşekkür ederim. yalnız ben bişey diyecektim. ben geçen hafta ovi marketten viber programını indirdim fakat viberin 5800 için olanında konuşma yok bende cfw yi yükleyeyim dedim. ama cfw için olan viber programını kabul etmedi. acaba windows phone için olan programları artık çalıştırırmı. ???
n97 mini ye kurabilir miyim bunu?
kardeş ben orjinal yazılıma dönmek istediğimde nasıl dönucem geri
Teşekkür ederim kardeş
zaten buda v60.03 sadece düzenlenmiş c6 port haliAbi benim tlf v60.03 bilmem ne aynı yani. değişme çok olurmu?
Teşekkür ederim kardeş
Ortalama Ram miktarı kaç ?