5800 Windows 8 Phone Edition CFW By Marvin (10.01.2013)

Sponsorlu Bağlantılar

marquise

Üye
eline emeğine sağlık

abuzerrrrr

abuzerrrrr

Üye
kardeş ben windows 7 kullanıyorum bende daha önce ovi suite yüklü ama jaf ı kuramadım sürekli hata veriyor yardımcı olabilirmisin

- - - Eklendi - - -

saolun güle güle kullanın
yardımcı olabilirmisiniz :ağlarım:

poyo34

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ben windows 7 kullanıyorum bende daha önce ovi suite yüklü ama jaf ı kuramadım sürekli hata veriyor yardımcı olabilirmisin

- - - Eklendi - - -
anlatımlarda var bende windows7 kullanıyorum jafı yükledikten sonra ogm jaf emulatörün üzerine gel sağ tıkla özellikler de uyumluluk de windows xp service pack3 olarak ayarla sorun çözülecektir

abuzerrrrr

abuzerrrrr

Üye

- - - Eklendi - - -
anlatımlarda var bende windows7 kullanıyorum jafı yükledikten sonra ogm jaf emulatörün üzerine gel sağ tıkla özellikler de uyumluluk de windows xp service pack3 olarak ayarla sorun çözülecektir
poyo kardeş sorun düzeldi teşekkür ederim. yalnız ben bişey diyecektim. ben geçen hafta ovi marketten viber programını indirdim fakat viberin 5800 için olanında konuşma yok bende cfw yi yükleyeyim dedim. ama cfw için olan viber programını kabul etmedi. acaba windows phone için olan programları artık çalıştırırmı. ???

poyo34

Üye
    Konu Sahibi
poyo kardeş sorun düzeldi teşekkür ederim. yalnız ben bişey diyecektim. ben geçen hafta ovi marketten viber programını indirdim fakat viberin 5800 için olanında konuşma yok bende cfw yi yükleyeyim dedim. ama cfw için olan viber programını kabul etmedi. acaba windows phone için olan programları artık çalıştırırmı. ???
hayır telefonunuza yine eskiden olduğu gibi symbian S.60v5 uygulamalarını yükleyeceksiniz windows phone programları olmaz

mckral0088

Üye
n97 mini ye kurabilir miyim bunu?

bensenbiz

bensenbiz

Üye
Viber cfw olan yazılımlarda çalışmıyor bilginize. Sadece orjinal 5800 yazılımında çalışıyor

efsane_yarasa68

efsane_yarasa68

Üye
kardeş ben orjinal yazılıma dönmek istediğimde nasıl dönucem geri

poyo34

Üye
    Konu Sahibi
n97 mini ye kurabilir miyim bunu?

hayır kuramazsınız sadece 5800 lar için

- - - Eklendi - - -

kardeş ben orjinal yazılıma dönmek istediğimde nasıl dönucem geri

navfirmden gerekli orijinal dosyaları indirip flaşyabilir veya telefonu pc ye bağlayıp nokia suite ile güncellerseniz orijinale dönersiniz

- - - Eklendi - - -

rica ederim

efsane_yarasa68

efsane_yarasa68

Üye
Teşekkür ederim kardeş

fethiyeli sacit

Üye
Abi benim tlf v60.03 bilmem ne aynı yani. değişme çok olurmu?

romanci05

romanci05

Üye
güzel çalışma emeğinize sağlık

Topal Pire

Topal Pire

Üye
Çok beğendim. Elinize sağlık. Ama Herhangi bir yazılım sorunu falan var mı ?

poyo34

Üye
    Konu Sahibi
hayır hiç bir sıkıntı yok zaten hiç şikayette olmadı

Topal Pire

Topal Pire

Üye
Ortalama Ram miktarı kaç ?

Üst Alt