elinde n97 c6 tabanlı port yoksa bendeki modlar uymaz ve bu sitede mod bölümünde birçok arkadaşımızın paylaştığı modlar var bende onlardan yararlandım evet skinlere çok uğraştım bu konunun en başında resimlere sağ tıklayıp pc ye kaydedebilirsin elinde n97 c6 port varsa istersen paylaş cfw yi ben yapayım çünki kaç gündür n97 c6 port bulamadımslm çok güzel bir çalışma yapmışsın eline sağlık benimde N97 var rice etsem yaptığın modları bana yollayabilirmisin ona uyarlamaya çalışacam en çokta skin kısmı lazım çok güzel. şimdiden teşekkirler.
temayı sis halinde atabilir misin?
emeğine sağlık
öncelikle telefonunuz profilinizde 5230 görünüyor bu cfw 5230 a olmaz eğer 5800 sa işlemleri atlamadan tek tek yapın sorunsuz yüklenecektir birde bunları yapmadan önce telefonunuzu kapatmanız gerekliarkadaşım sağol güzel anlatmışsın her dediğini adım adım yaptım. flasha bastıktan sonra power tuşuna bastım bir süre sonra bembeyaz bir ekran geldi. o bilgisayar üzerinden yaptığımız programda da "Phone rebooted but not in flash mode..." uyarısı geldi ve telefonun o beyaz ekranı kapandı ve bir daha açılmadı. bağlantıları söküp normal yollardan telefonu açtığımda ise yalnızca telefona format atılmış olduğunu gördüm. nedir burada yanlış olan şey?
windows 8 apollo temasıHangi temayı kullandın? Güzel gözüküyor da.
3 saat uğraştım sonunda kurdumdewamını beklerız kardeşim cok sağol iyi çalışmlar
deneyen varsa çalışıp çalışmadığını söyleyebilirmi
Gayet güzel
Şarj süresini ne kadar gidiyor
güle güle kullanınsağol kardeşim bende yapıyım bari
abi ben daha önce windows 7 edition kurarken tlf cöktü öyle bişey olmaz demi