5800 Windows 8 Phone Edition CFW By Marvin (10.01.2013)

Sponsorlu Bağlantılar

hakan2131

Üye
slm çok güzel bir çalışma yapmışsın eline sağlık benimde N97 var rice etsem yaptığın modları bana yollayabilirmisin ona uyarlamaya çalışacam en çokta skin kısmı lazım çok güzel. şimdiden teşekkirler.

poyo34

Üye
    Konu Sahibi
slm çok güzel bir çalışma yapmışsın eline sağlık benimde N97 var rice etsem yaptığın modları bana yollayabilirmisin ona uyarlamaya çalışacam en çokta skin kısmı lazım çok güzel. şimdiden teşekkirler.
elinde n97 c6 tabanlı port yoksa bendeki modlar uymaz ve bu sitede mod bölümünde birçok arkadaşımızın paylaştığı modlar var bende onlardan yararlandım evet skinlere çok uğraştım bu konunun en başında resimlere sağ tıklayıp pc ye kaydedebilirsin elinde n97 c6 port varsa istersen paylaş cfw yi ben yapayım çünki kaç gündür n97 c6 port bulamadım

feyzoc503

Üye
temayı sis halinde atabilir misin?

Carino

Üye
emeğine sağlık

muratgn

Üye
arkadaşım sağol güzel anlatmışsın her dediğini adım adım yaptım. flasha bastıktan sonra power tuşuna bastım bir süre sonra bembeyaz bir ekran geldi. o bilgisayar üzerinden yaptığımız programda da "Phone rebooted but not in flash mode..." uyarısı geldi ve telefonun o beyaz ekranı kapandı ve bir daha açılmadı. bağlantıları söküp normal yollardan telefonu açtığımda ise yalnızca telefona format atılmış olduğunu gördüm. nedir burada yanlış olan şey?

sinanorta

sinanorta

Üye
Hangi temayı kullandın? Güzel gözüküyor da.

poyo34

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım sağol güzel anlatmışsın her dediğini adım adım yaptım. flasha bastıktan sonra power tuşuna bastım bir süre sonra bembeyaz bir ekran geldi. o bilgisayar üzerinden yaptığımız programda da "Phone rebooted but not in flash mode..." uyarısı geldi ve telefonun o beyaz ekranı kapandı ve bir daha açılmadı. bağlantıları söküp normal yollardan telefonu açtığımda ise yalnızca telefona format atılmış olduğunu gördüm. nedir burada yanlış olan şey?
öncelikle telefonunuz profilinizde 5230 görünüyor bu cfw 5230 a olmaz eğer 5800 sa işlemleri atlamadan tek tek yapın sorunsuz yüklenecektir birde bunları yapmadan önce telefonunuzu kapatmanız gerekli

- - - Eklendi - - -

Hangi temayı kullandın? Güzel gözüküyor da.
windows 8 apollo teması

amede2147

Üye
3 saat uğraştım sonunda kurdum :) dewamını beklerız kardeşim cok sağol iyi çalışmlar

dilkopat

Üye
deneyen varsa çalışıp çalışmadığını söyleyebilirmi

kezban yenge

kezban yenge

Üye
Gayet güzel :tşk:
Şarj süresini ne kadar gidiyor

dilkopat

Üye
sağol kardeşim bende yapıyım bari

fethiyeli sacit

Üye
abi ben daha önce windows 7 edition kurarken tlf cöktü öyle bişey olmaz demi

efsane_yarasa68

efsane_yarasa68

Üye
teşekkur ederım kardeş yukledim sağ salim ilk defa yapıyorum guzelmiş ama mesajlarda gelen mesajlar turkçe karakter desteklemiyor bide tarayıcıda yazılar net degil onun haricinde guzel telefon baya hızlandı bence değer yani

alem111

Üye
teşekkürler

Üst Alt