Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 : Vista Görünümlü ve Türkçe Tema
Sponsorlu Bağlantılar
@n!wa+*R
Üye
kursat-efe-
Üye
kardesim yükledik de gerisini nasıl yapacağız onu bi zahmet söylersen cok güzel olur bide baslat menüsü nerde onun yanındaki göster butonu nerde sana zamet bi söylersen
kardesim yükledik de gerisini nasıl yapacağız onu bi zahmet söylersen cok güzel olur bide baslat menüsü nerde onun yanındaki göster butonu nerde sana zamet bi söylersen
çoook mükkemmel çalışıyor 5800 da.. paylaşım için çoook teşekkür ederim...
Saygılar KGK
ahmetalp31
Üye
kardş ben biliyom photoshop ama bana nasıl yapılacağını gösterin neyin ne olacağiını söleyin ben yapayım
demoss
Üye
yha Ben Hepsini Yapıyorum Aynı Yanlış Yok Ama Dizayın yükleye Geldiğimde resim Seçtiğiğm programdan çıkıloıyor ama Bir değişiklik Göremiyorum Acaba Nedendir ????
bodrumlu48400
Üye
tşkrler kardeş
otostopçu
Üye
slm bende bu program üstünde uğraştım bütün doyaları yokledim ben digital clackuda havıza kartına kopyaladım ama bi ttürlü olmuyor nolur yardım tlfn 5800XPRESSMUSİC özel mesaj olarak atarsan sevinirim
MaxiSosyal
Üye
teşekkürler :-)
otostopçu
Üye
Digia@Web
BTSwitch
Xplore
Free isms
Rom patcher
Virtual keyboard
Paint pad
Quick restart
öğrendim ama şu programları bi atsan
ucanayhan
Üye
tesekkürler kardes
kırmızı123
Üye
prğ. için teşekkürler ama yükledim sorun çıktı.resimdeki gibi değil hemde ekranda mavi baloncuklar içinde ünlemler var
videodan tüm ayrıntıları dikkatli izleyip aynısını uygularsan resimdeki gibi vista görünümlü oluyor aynısı uyguladım çalışmıştı... güzel bir uygulama ama aktif ve ana yüzde kullanacağın görünümler , kısımlar için başka uygulamalar var onları tavsiye ederim
SavinMe
Üye
cok tesekkürler sorunsuz kullanıyorum
memomemo54
Üye
nasıl bunu indirecek rütbeye sahip olabilirim..... Yeni üyeyim cahillihime verin please
lasvetorus
Üye
Dostum sen bu konunun başına gdesk teması deseydin çok daha yararlı olurdu.Bu normal bir tema değil çünkü.Gdesk programına bir eklentiyle vista stili yükleniyor.
avnisevim
Üye
teşekkür ederim güzel paylaşım
serhattok13
Üye
arkadaslar progrmı ıdnırdım de hafıza kartınada attım acılmıyr bende :S yardımcı olurmusnuz