5800 : Vista Görünümlü ve Türkçe Tema

Sponsorlu Bağlantılar

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
:oke:

kursat-efe-

Üye
kardesim yükledik de gerisini nasıl yapacağız onu bi zahmet söylersen cok güzel olur bide baslat menüsü nerde onun yanındaki göster butonu nerde sana zamet bi söylersen

mekanik

Üye
sağolasın kardeşim...

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
    Konu Sahibi
kardesim yükledik de gerisini nasıl yapacağız onu bi zahmet söylersen cok güzel olur bide baslat menüsü nerde onun yanındaki göster butonu nerde sana zamet bi söylersen

gdesk içinden temayı seçeceksin

halootr

Üye
sağol kardeş hava atmak için süper

KGK

Üye
çoook mükkemmel çalışıyor 5800 da.. paylaşım için çoook teşekkür ederim...

Saygılar KGK

ahmetalp31

ahmetalp31

Üye
kardş ben biliyom photoshop ama bana nasıl yapılacağını gösterin neyin ne olacağiını söleyin ben yapayım

demoss

Üye
yha Ben Hepsini Yapıyorum Aynı Yanlış Yok Ama Dizayın yükleye Geldiğimde resim Seçtiğiğm programdan çıkıloıyor ama Bir değişiklik Göremiyorum Acaba Nedendir ????

bodrumlu48400

Üye
tşkrler kardeş :oke:

otostopçu

otostopçu

Üye
slm bende bu program üstünde uğraştım bütün doyaları yokledim ben digital clackuda havıza kartına kopyaladım ama bi ttürlü olmuyor nolur yardım tlfn 5800XPRESSMUSİC özel mesaj olarak atarsan sevinirim

MaxiSosyal

MaxiSosyal

Üye
teşekkürler :-)

otostopçu

otostopçu

Üye
Digia@Web
BTSwitch
Xplore
Free isms
Rom patcher
Virtual keyboard
Paint pad
Quick restart

öğrendim ama şu programları bi atsan

ucanayhan

Üye
tesekkürler kardes

kırmızı123

Üye
prğ. için teşekkürler ama yükledim sorun çıktı.resimdeki gibi değil hemde ekranda mavi baloncuklar içinde ünlemler var:s

murat23351

Üye
prğ. için teşekkürler ama yükledim sorun çıktı.resimdeki gibi değil hemde ekranda mavi baloncuklar içinde ünlemler var:s
videodan tüm ayrıntıları dikkatli izleyip aynısını uygularsan resimdeki gibi vista görünümlü oluyor aynısı uyguladım çalışmıştı... güzel bir uygulama ama aktif ve ana yüzde kullanacağın görünümler , kısımlar için başka uygulamalar var onları tavsiye ederim

SavinMe

SavinMe

Üye
cok tesekkürler sorunsuz kullanıyorum

memomemo54

memomemo54

Üye
nasıl bunu indirecek rütbeye sahip olabilirim..... :( Yeni üyeyim cahillihime verin please :(

lasvetorus

lasvetorus

Üye
Dostum sen bu konunun başına gdesk teması deseydin çok daha yararlı olurdu.Bu normal bir tema değil çünkü.Gdesk programına bir eklentiyle vista stili yükleniyor.

avnisevim

Üye
teşekkür ederim güzel paylaşım

serhattok13

Üye
arkadaslar progrmı ıdnırdım de hafıza kartınada attım acılmıyr bende :S yardımcı olurmusnuz

Üst Alt