5800 Video Gösterme.. SoRu-Öneri-Bilgi..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oskii

oskii

Üye
    Konu Sahibi
5800 Video Gösterme.. SoRu-Öneri-Bilgi..
nokıa5800 yeni aldım elimde MPEG formatında video var ama telefonda bunu göstermiyor. desteklemiyor sanırım.. 5800 için telefonun gösterebileceği en kaliteli video formatı nedir acabave bildiğiniz önereceğiniz video convert proğ. ? yardımcı olursanız çok sevinirm..

hayırlı cumalar..

ramazan 33

Üye
5800telefonlar MP4 formatında videoları gösterir.videolarının mp4formatında olması gerekir

oskii

oskii

Üye
    Konu Sahibi
5800telefonlar MP4 formatında videoları gösterir.videolarının mp4formatında olması gerekir

cihaz özelliklerinde mpeg mpg4 ve bisürü video formatını desteklediğini söylüyodu :S

mp4 formatında görüntü kalitesi nasıl olur peki gayet iyimi 3gp den biraz dahamı iyi

--------------- Ekleme ---------------

FormatFactory 2.50 die bi proğram buldum onun sayesinde mp4 formatında videolarımı dönüştürüyorum yardımın için saol sorun çözüldü

ayrilik_aci

ayrilik_aci

Üye
mp4 ile 3gp de kıyaslanmayacak derecede kalite farkı var.5800 mp4 destekli...benm önerim total video converter kullan...ayarlarında video dönüştürürken de 360*640 çözünürlüğe ayarla cam gibi film izlersin hemde telefonda tam ekran olur boşluk felan kalmadan...otobüste uzun yolculuklarda felan süper oluyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt