5800 ve SYMBIAN TELEFONLAR IÇIN HERŞEYI BANA SORUN

Sponsorlu Bağlantılar

Lazefe

Lazefe

Üye

Web tarayıcının önbelleğini temizle...

Veya x-clear programı yükle ve sistemi temizlet, ayrıca ramblow yükleyerek telefonun ramını rahatlatabilirsin...

ben bunların tamamını yaptım hatta programların tamamını sildim hafıza kartınıda 2gb den 16gb hafıza kartı ile degistirdim gene olmuyor. Telin web i ile nete giremiyorum. Opera kullanmak zorunda kaldım. Telefonun ramın dan yana sorunum yok cihaza ne yuklersem yukleyeyim sorun yok. Tel hafızası nı kullanmadığım halde neden azalır.

- - - Eklendi - - -

birde arkadasım yanlıs yerde oldugumun farkındayım lakin s60v3 te ilgili kimseye ulasamadım. Symbian sistem aynı oldugu icin sorunun cevabını birde burada arayayım dedim. Bu durumdan dolayı kusura bakma . Ben v5 programları ve oyunlarıda yukluyorum arada pek fark bulamadım.

- - - Eklendi - - -

birde konu baslıgında symbian hakkında her seyi bana sorun yazınca bende buraya danısayım dedim

- - - Eklendi - - -

birtek format atmadım onuda daha önce virüsten dolayı bir kere atmıstım . Nasıl oldugunu anlamadım yazılımı düştü. Sonradan telefonda donmalar kitlenme ve yavaslama olunca fark ettim En düşük yazılıma düşmüş tekrardan nokia servisıne yenı yazılımı yuklettim. böyle birşey mümkünmü senelerdir symbian kullanıyorum ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
ben bunların tamamını yaptım hatta programların tamamını sildim hafıza kartınıda 2gb den 16gb hafıza kartı ile degistirdim gene olmuyor. Telin web i ile nete giremiyorum. Opera kullanmak zorunda kaldım. Telefonun ramın dan yana sorunum yok cihaza ne yuklersem yukleyeyim sorun yok. Tel hafızası nı kullanmadığım halde neden azalır.

- - - Eklendi - - -

birde arkadasım yanlıs yerde oldugumun farkındayım lakin s60v3 te ilgili kimseye ulasamadım. Symbian sistem aynı oldugu icin sorunun cevabını birde burada arayayım dedim. Bu durumdan dolayı kusura bakma . Ben v5 programları ve oyunlarıda yukluyorum arada pek fark bulamadım.

- - - Eklendi - - -

birde konu baslıgında symbian hakkında her seyi bana sorun yazınca bende buraya danısayım dedim

- - - Eklendi - - -

birtek format atmadım onuda daha önce virüsten dolayı bir kere atmıstım . Nasıl oldugunu anlamadım yazılımı düştü. Sonradan telefonda donmalar kitlenme ve yavaslama olunca fark ettim En düşük yazılıma düşmüş tekrardan nokia servisıne yenı yazılımı yuklettim. böyle birşey mümkünmü senelerdir symbian kullanıyorum ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım

Kardeşim bilgilerini yedekle ve hard format at en kökten çözüm yolu ve hafıza kartını yedekle biçimlendir.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Format atmam diyorsan x-plore ile C:/system/cache klasöründeki dosyaları sil tamamdır.
Web tarayıcın bu yüzden açılmıyordur sanırım...

Lazefe

Lazefe

Üye
Format atmam diyorsan x-plore ile C:/system/cache klasöründeki dosyaları sil tamamdır.
Web tarayıcın bu yüzden açılmıyordur sanırım...

tarayıcı acılıyor lakin facebook ana sayfası bile fazla geliyor kapanıyor. O klasordeki dosyalar bos dosya silmek neleri degistirir.

- - - Eklendi - - -

Kardeşim bilgilerini yedekle ve hard format at en kökten çözüm yolu ve hafıza kartını yedekle biçimlendir.

galiba son çare bu

- - - Eklendi - - -

benim merak ettigim bu diger dosyalar nelerdir. Bunlar nerede 30mb yer kaplamış ama orta yoklar

alioz123

Üye
mesaj engelleme proğramı mevcutmu 5800 için

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
tarayıcı acılıyor lakin facebook ana sayfası bile fazla geliyor kapanıyor. O klasordeki dosyalar bos dosya silmek neleri degistirir.

- - - Eklendi - - -

galiba son çare bu

- - - Eklendi - - -

benim merak ettigim bu diger dosyalar nelerdir. Bunlar nerede 30mb yer kaplamış ama orta yoklar

Menü > Araçlar > Ayarlar > Uygulama Yöneticisi > Yüklü Uygulamalar
Yüklenmiş programlara bak. Hafıza kartı simgesi olmayan her uygulama ve program telefon hafızasına yüklenmiştir. Telefon hafızası o yüzden boşalmıyor.

Birde cleaner programları ile hem hafızayı hemde ramı temizlemeyi deneyin.

- - - Eklendi - - -

mesaj engelleme proğramı mevcutmu 5800 için

symbian S60 V5 uygulamalar bölümünde mesajlasma menüsüne göz atın. Yada operatör firmanı ara o numaraya engel koydur.

toledov55

Üye
benım telefn foto vdeo g6stermyo yaqdm

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
benım telefn foto vdeo g6stermyo yaqdm

telefona yedek oluşturun. Rehber ve mesajlara. Daha sonra şu dosyaları pc ye taşı.
Backup (gizli dosyadır pcden gizli ve sistem dosyalarını göster yap.) , cities , fotoğraflar , videolar , müzikler , kendi kişisel dosyaların ve kurulum dosyaların.
Daha sonra hafıza kartına format at. Telefonu kapat onada hard format at. Daha sonra yedeklegın dosyaları hafıza kartına taşı. Yedeklemeden yedeği geri yükle (mesaj ve rehberi)

aslan-15

Üye
5800 fotograf cekmiyo sistemle ilgiliymiş ne yapabilirim lutfen yardım edin

- - - Eklendi - - -

5800 foto cekmiyo sistemle ilgili ne yapmam lazım lutfen yardım edin

neşter1461

neşter1461

Üye
galiba nokıa SYMBIAN dan desteğini çekti sizi de işten çıkardı sizde buralarda takılıyorsunuz.:ah

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
5800 fotograf cekmiyo sistemle ilgiliymiş ne yapabilirim lutfen yardım edin

- - - Eklendi - - -

5800 foto cekmiyo sistemle ilgili ne yapmam lazım lutfen yardım edin

Format atmayı dene olmazsa yeniden yazılım yükle.

- - - Eklendi - - -

galiba nokıa SYMBIAN dan desteğini çekti sizi de işten çıkardı sizde buralarda takılıyorsunuz.:ah

Biz burda yardım yapmaya çalışıyoruz yaptığın ayıp benim burda ne kârım var ya da Süleyman ve Emergency'nin he ? Hepimiz elimizden geldiğince yardım yapmaya çalışıyoruz bu yaptığın ayıp ama ciddiye alıp laf yapmayacağım zaten böyle düşünüyorsan hiç de gerek yok.

xdragon95

Üye
Kardeş ben bu sitede yenyim ama 5800 var bende ama son yazılım güncellemesini yapamıyor ne kendi üzerinden ne ovi üzerinden ne yapmalıyım ? şimdiden sağol

yaseminben

Üye
ya telefonumu güncelleyemiyorum. Yazılım güncellemeye giriyorum önemli diye yeni bir yazılım görünüyor indirmeyi başlat dediğimde başlatmıyor. Ben nasıl güncelleyebilirim yardımcı olabilecek olan var mı

aslan-15

Üye
yeni yazılımı nasıl yüklerim kamera için sagol kardeş

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
ya telefonumu güncelleyemiyorum. Yazılım güncellemeye giriyorum önemli diye yeni bir yazılım görünüyor indirmeyi başlat dediğimde başlatmıyor. Ben nasıl güncelleyebilirim yardımcı olabilecek olan var mı

Bu linkte nasıl yapılacağı yazıyor.En son sürüm olan V60.0.003 var.

Buraya Tıkla

- - - Eklendi - - -

yeni yazılımı nasıl yüklerim kamera için sagol kardeş

:rica:

Son version : Buraya Tıkla

ahmet baloglu

Üye
arkadaşım nokia c7 için okey oyunu buldukların çalıştırmıyor lütfen yardım

aslan-15

Üye
bunu sadece telefondan yazılımı yapabiliyozmu

Üst Alt