Lazefe
Üye
Web tarayıcının önbelleğini temizle...
Veya x-clear programı yükle ve sistemi temizlet, ayrıca ramblow yükleyerek telefonun ramını rahatlatabilirsin...
ben bunların tamamını yaptım hatta programların tamamını sildim hafıza kartınıda 2gb den 16gb hafıza kartı ile degistirdim gene olmuyor. Telin web i ile nete giremiyorum. Opera kullanmak zorunda kaldım. Telefonun ramın dan yana sorunum yok cihaza ne yuklersem yukleyeyim sorun yok. Tel hafızası nı kullanmadığım halde neden azalır.
- - - Eklendi - - -
birde arkadasım yanlıs yerde oldugumun farkındayım lakin s60v3 te ilgili kimseye ulasamadım. Symbian sistem aynı oldugu icin sorunun cevabını birde burada arayayım dedim. Bu durumdan dolayı kusura bakma . Ben v5 programları ve oyunlarıda yukluyorum arada pek fark bulamadım.
- - - Eklendi - - -
birde konu baslıgında symbian hakkında her seyi bana sorun yazınca bende buraya danısayım dedim
- - - Eklendi - - -
birtek format atmadım onuda daha önce virüsten dolayı bir kere atmıstım . Nasıl oldugunu anlamadım yazılımı düştü. Sonradan telefonda donmalar kitlenme ve yavaslama olunca fark ettim En düşük yazılıma düşmüş tekrardan nokia servisıne yenı yazılımı yuklettim. böyle birşey mümkünmü senelerdir symbian kullanıyorum ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım