5800 ve N97 Java Runtime v.2.0.2 s60v5

Sponsorlu Bağlantılar

ibrahimibil

ibrahimibil

Üye
sağol

darkblademaster

darkblademaster

Üye
tşk :)

yasin_006

Üye
eline sağlık

OldRifLE

Üye
sağol

----------Eklendi @ 12:52:04 ---------- Yazıldı @ 12:46:41 ----------

sağol

isyanqar_01

isyanqar_01

Üye
tesekkurler..

anık

Üye
Teşekkürler

*-king-*

*-king-*

Üye
teşekkurler

HackerCelik

HackerCelik

Üye
saol arkadaşım cfw de rofsa atsam çalışır mı acaba?

marseyas_07

Üye
emeğine sağlık kardeşim.paylaşımlarının devamı dileklerimle

osmanmutlu

Üye
o spr

ahmet yusa

ahmet yusa

Üye
saol kardeş ..

Astrosman

Astrosman

Üye
Teşekkürler

SERTREIS

SERTREIS

Üye
of ya hep beni mi buluyo böyle işler arkadaşım bunu yükledik de şimdi .jar uzantılı oyun vs. Yuklerken hafıza sormuyo direkt c: ye yüklüyo uygulama bileşen gibi bişey olduğu için ayarları menüsü simgesi bisisi de yok yok la vazgeçtim kaldırcam deyince de kaldırıyo yüklü olan tüm javaları siliyo hatta tamam la giden gitti dicem tekrar yüklemeye çalışınca yükleyici açılmıyo napcam şimdi ben ya

SERTREIS

SERTREIS

Üye
şimdi ben bunu hafıza kartına kurdum eee kartı çıkarırsam nolcak ya bunu nerden yükledim ya kaldırsam kaldıramıyom böyle devam etsem hafıza kartında yok tamam tek hafızasına atım dicem ulan şimdi boşuboşuna 4mb lik yer gitcek hiçte format atarım yok yani Allah tan hafıza sorma işi varmış buldum tamam buldum sorun çözüldü ama yine de yeterli bilgi verilmediğinden şikayetçiyim. Çözüm : yüklemeye başlayınca yüklemeye hazırlanıyor ekranından sonraki ekranda uygulamanın adınin altında bilgilere tiklayinca orda çıkıyo

forever_ozgurr

Üye
Merhaba benim telefonuma yüklerken SERTİFİKA hatası diyor nasıl yardımcı olabilirsiniz?

joker.lg

joker.lg

Üye
arkadaşım paylaşım için tsk. Ama n97 mini için uygun değil çünkü bunu kurunca telefona her ıki haftada bir format atıyordum yani başka indirecek olanlara tavsiye mini için kurmayın

x-scarface

x-scarface

Üye
eyw

x-scarface

x-scarface

Üye
eyw başkan,

15baba

15baba

Üye
google translate terk :gun1: