5800 ve n97 için Heroes Nokia 5800 Mp4 Format

Sponsorlu Bağlantılar

techno_esh

techno_esh

Üye
    Konu Sahibi
5800 ve n97 için Heroes Nokia 5800 Mp4 Format

Heroes dizisinin 3. sezonunun şimdiye kadar çıkan bütün bölümleri!!

• Beğen
Tepkiler: ofpistan, demetkadriye, sinan 2 ve 14 diğerleri

futbol123

futbol123

Üye
saolasın emre

BloodRunner

Üye
sağol ya en sevdiğim dizilerden biri :D

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
telefona atıcam ama türkçemi ?

madalimert

madalimert

Üye
Bu diziyi cnbc-e de sürekli izliyorum bunu indirmeyi çok isterdim çok teşekkürler güzel paylaşım ama bilgisayarda hafıza dolu indiremiyorum malesef :(

dreedevil

dreedevil

Üye
valla emeğine sağlık arkadaş.

techno_esh

techno_esh

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil siz de saolun

karkarkara

Üye
Teşekkürler fakat şunu hotfileye bari yükleselerdi rapid yine free kullanıcılara kapıyı kapatmış..

techno_esh

techno_esh

Üye
    Konu Sahibi
sabahları indiriyor fakat akşamları çogu zaman free ye kapalı

chass

chass

Üye
Teşekkürler fakat şunu hotfileye bari yükleselerdi rapid yine free kullanıcılara kapıyı kapatmış..
Kardeşimin dediği gibi rapid free kullanıcılarına kapıyı kapatmış. Upload'ta bence MEGAUPLOAD.com
Bilen arkdaşlar bilir, megaupload.com dosya başına 1 GB upload imkanı sağlıyor. Saklama süresi en son download tarihinden 90 gün sonunda siliyor.Bence bu konuda free kullanıcılar için mükemmel olacaktır.Tek seferde 1 gb kadar download imkanı sağlıyor. İP değiştirip tekrar kullanılabiliyor. :oke:

karkarkara

Üye
Kardeşimin dediği gibi rapid free kullanıcılarına kapıyı kapatmış. Upload'ta bence MEGAUPLOAD.com
Bilen arkdaşlar bilir, megaupload.com dosya başına 1 GB upload imkanı sağlıyor. Saklama süresi en son download tarihinden 90 gün sonunda siliyor.Bence bu konuda free kullanıcılar için mükemmel olacaktır.Tek seferde 1 gb kadar download imkanı sağlıyor. İP değiştirip tekrar kullanılabiliyor. :oke:

Arkadaş alıntı yaptığı için bu şansı yok sanırım. ancak 1-2. bölümleri indirebildim koskoca günde, önerin için sağol kardeşim imkanım olursa megaupload.com veya hotfile'a yükliyeceğim indirince.:evet::bigstar:

techno_esh

techno_esh

Üye
    Konu Sahibi
dan rapid premium link generator olarak indirebilirsin

Lee54

Üye
tşkler türkçe altyazı entegreli... aynı şekilde sezon 1 ve 2 yide bulabilirmiyiz ??

fbforever

fbforever

Üye
Sağolasın.

melih06628

melih06628

Üye
Süpersin :)

666kaos

666kaos

Üye
25 part dalgamı gecıon 5 gb ye ykn boyut

techno_esh

techno_esh

Üye
    Konu Sahibi
25 part dalgamı gecıon 5 gb ye ykn boyut
ne yapabilirim arkadaşım 5gb yakınsa ben 1gb mı dedim sanki beğenmiyosan indirme Allah Allah adamın canını sıkıyon daha iyisini buluyosan sen paylaş hiç konun yok hiç teşk. yok gelmişsin buraya dalgamı geçiyosun diyosun ya

--------------- Ekleme ---------------

Ayrıca teşekkür eden arkadaşlar sizler de saolun

Üst Alt