>Pessimistic.
Üye
5800 ve N97 için bir duyum aldım..
4 gün önce arkadasımın birtanesi telefon almak istedi cevremdeki insanlar bana danısmadan telefon almazlar bende onu istanbul'da bir kaç yere götürdüm media markt.neo marin,metro,pendorya, falan ve bazı telefonculara girdik pendikte bi telefoncu 2009 aralıkta türkiyeye 35000 adet 5800 xm 22000 küsür n97 getirildiğini ve bunların bi şekilde hasarlı oldğunu yani ihracat fazlası veya yazılım eksiği olduğunu söledi şu günlerde en çok ilgi gören telefonlar bunlar ben sölemek istedim ne kadar kulakta dolmada olsa inandım ben zaten görüldüğü gibi butun telefon forumlarında 5800 yardım 5800 bilmem ne sorunu n97 ile ilgili sorunlar falan cok yer alıyo arkadasıma omnia aldım gayet super yani etrafımda bu -nları kullananlardanda şikayet aldım yani pek tavsiye etmem
Zaten Nokia ile futbol oyna bişey olmaz tüm problemler yazılımsal v40 yükleyince v40ın hatalarını temizlersin süper oluyor. Ayrıca Sony Ericsson da çok dayanıklı yazılı hatasıda yok ama Nokia ile boy ölçüşemiyor. 5800 fiyatına göre harika bi cihaz.