arkadaş sadece sis dosyasını vermiş.py uzantılı dosyayı vermesi gerekir.o dosyayı tel hafızasındaki python klasörüne atcaksınız sonra x-plore ile o dosyayı sistemle aç yapcaksınız sonra not defterinde yazılar açılcak seçenekler>Kaydet yapcaksınız...Ama tek sorun py uzantılı dosya verilmemiş!!!
çok teşekür ederim ne yaptım ettım şü dosyayı bulammaıştım saol dostum
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar benım size anlatacagım şü kadar şey anca 5800 olmadıgı için deneyemıyorum ama TouchComicV1.5.py dosyasını verdim en kısa zamandada oda eklentide olcacktır
bideilk once pyton u kurun ksinlikle sonra TouchComicV1.5 six dosayasını kurun ve ve pyotunu açın açtiginizdada tel yada hafıza kartında nereye kurduysanız orda pyoton klsaru çıkacaktır orayada TouchComicV1.5.py dosyasını atın sonra (benim kendi fikrim teli rahatlatmak adına bi yenıden başlatma )sonra x-plore ile o dosyayı sistemle aç yapcaksınız sonra not defterinde yazılar açılcak seçenekler>Kaydet yapcaksınız. olay budur sonra teli ensonda yıne kapatıp açın farkı görün ....... kolay gelsin
vala benım bildgim ben güvenılır bir yerden aldigim ama sen yine biligini yap daha
bide 5800 da tüş olmadıgı için dokunmatıgı çok onem verilmişitr bence sorun olmaz
yalnız kaldırmadım yani kaldırdım .py dosyasınıda sildim teli kapatıp açtım ama hala aynı belkide ben farkına varamadım python uygulamaları nasıl kaldırırız bilgisi olan varmı ?
ona program kaldırıcı diye bişey varmış onu 5800 kulanıcısı bana dedi o program olsa herşeyi rahat rahat kaldırıssın ben sana arşatırayım programı bulursam eklerim.
yaw bütün konuyu okudum tam olarak deneyip sonuç alan var mı yok mu anlamadım..bi de bu dokunmatik olayı donanımsal bir olay değilmi yaa..nasıl artıcak anlamadım...
yaw bütün konuyu okudum tam olarak deneyip sonuç alan var mı yok mu anlamadım..bi de bu dokunmatik olayı donanımsal bir olay değilmi yaa..nasıl artıcak anlamadım...
x-plore ile o dosyayı sistemle aç yapcaksınız ben bu bölümü yapamadım xplore ile dosyayı seçiyorım open açık ama open for system kapalı ne yapmalıyım ????