Rich4arD
Üye
arkadaşlar ben indirdim tüm dosyaları flashlamadan önce tr dili nasıl entegre edecez dosyaya (hangi dosyaya bulamadım lang dosyasını)
kardeş dil klasörü rofs2 nin içinde mi onu bulamadım ki tr dili ekliyim onaTr diLi henüz entegre edemezsin herhaLde benim biLdiğim .d yada ediLebiLiyorsa bende biLmek isterim o zaman hemen yaparım çünkü tr yi bekLemeden yükLemicem .d
kardeş dil klasörü rofs2 nin içinde mi onu bulamadım ki tr dili ekliyim ona
tamam ben onu indirdim de şimdi nereye atacam onu arıyorum.ama nfe 0.2 diye bi program cıkacakmış onunla yükleyecekmişizTr diL Link oLarak veriLmişti görmüştüm
--------------- Ekleme ---------------
Buna bi bak istersen ? bu heraLdeLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Önceki yorumLara bakarsan arkadaş vermişti
her şeyi doğru yaptım, eminim ama telefon açılmıyor, 51'e geri döndüm, açıldı ama tekrar denedim, yine açılmadı, yükleyince telefonu açamıyorum
arkadaşım indirdiğin dosyadan çıkardığın 148mb büyüklüğündeki RMN-356 dosyası en basitinden masa üstünde kalsın ve flashlarken ordaki o klasörden dosyaları seç eğer flashlayabiliyorsan açılması lazım
yemişim c6 yı ya.bi widget için dünyanın rezilliğini çekiyoruz
walla yanlışlıkla face widgetini sildim,henüz geri yükleyemedimarkadaslar widgetler degisiyor mu rehber videodaki gibi mi
Tr için uğraşıyorum ama rofs2 dosyası içinde nereye atacağımı tam olarak bilemiyorum,bu arada normal v51'de falan rofs2 26 Mb civarındayken bunda rofs2 107 Mb üzerindeTürkçe geLsin arTık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?