5800 v60 Yükleyemeyenler ve Sunucu Yanıt Vermiyor Hatası Alanlar: Çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
5800 v60 Yükleyemeyenler ve Sunucu Yanıt Vermiyor Hatası Alanlar: Çözüm
Arkadaşlar bu konu hakkında birsürü konu açıldı ben hepsini toplamak istiyorum çok uğraştım çünkü.

Öncelikle cfw yükleyenler yüklenemiyor hatası alacaklardır. Bunu çözmek için telefonunuza orijinal fw yüklemeniz gerekiyor. Ben en önce jaftan yükledim. Karta format da attım ama yine aynı hatayı aldım. Siz ilk önce dosyalarınızı yedekleyin ve orijinal fwleri yükleyin. Hafıza kartını formatlayın. (Temiz bir performans için)
Sonra telefonun hafıza kartını çıkartın ben yaptıklarımı anlatıyorum:
1- Nokia Software Updater'ı yükleyin.
2- Kartı çıkartın telefon orijinal halinde iken pcye bağlayın.
3- Program telefonunuzu görecektir telefon yazılımını işaretleyip yeniden yükle deyin. Yüklenmesini bekleyin.
4- Yükleme bittikten sonra telefonunuzu çıkartın ve normal olarak açın.
5- Tarih ve saati düzgün ayarlayın üşenip de tamam diye geçmeyin! Ben öyle yaptım sunucu yanıt vermiyor dedi kaçkez..
6- Şimdi *#0000# yi tuşlayıp Seçenek>Güncellemeleri kont. et. deyin. Gerisini biliyorsunuz zaten. Bende bunları yaptıktan sonra yüklendi.
7- Daha verimli performans alabilmek için *#7370# yapıp tel. hafızasına bir güzel format atın.
8- Telefonunuzu tekrar açın hafıza kartınızı takın. Yedek dosyalarınızı atın vs. gerisi size kalmış :)

Bence sorun çıkarmasının sebebi hafıza kartında kalan bazı fw dosyaları.. Bilemiycem artık. Orijinal kullanmak en iyisi çünkü fwlerde küçük de olsa sorunlar oluyor. Ama gönlünüz ne isterse tabii.. :)

Sizlere yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

Dipnot: v60 dan fazla beklentim yoktu. Ama tarayıcı çok hoş olmuş. Ve slide lock da çok hoşuma gitti :) bu uğraşlara değdiğini düşünüyorum :)

• Beğen
Tepkiler: karayel50

agun35

Üye
Ben de şöyle yaptım nokia ovi suite de yeniden yükle yerinden yükle dedim yükledi ortaya karışık gibi oldu hafıza kartını biçimlendirdim teli kapattım hard format attım ve tamamdır.

karayel50

Üye
teşekürle kardeşim

slm5288

Üye
52.0.101 cwf ye nasıl yüklerim bu güncellemeyi,katkılarınıza teşekkür ederim.

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Ben de şöyle yaptım nokia ovi suite de yeniden yükle yerinden yükle dedim yükledi ortaya karışık gibi oldu hafıza kartını biçimlendirdim teli kapattım hard format attım ve tamamdır.

Ben öyle yaptığımda olmadı o yüzden bu kadar uzun sürdü benimki. İşi garantiye almak için bu kadar uzun yazdım. :) Ama senin yöntem de olabilir.

teşekürle kardeşim

Birşey değil dostum rica ederim :)

52.0.101 cwf ye nasıl yüklerim bu güncellemeyi,katkılarınıza teşekkür ederim.

Cfw yi silmen lazım işte. Bence cfw yüklemeyin artık orijinal kullanın sorunlar oluyor. Telefonu orijinal haline döndürdükten sonra güncelleyebilirsin kardeşim bende onu anlattım.

kaan18

Üye
çok teşekkürler dediğin şekilde oldu sorunsuz yüklendi

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Ne demek kardeşim :) yardımcı olabildiğime çok sevindim.

lestrol

Üye
Selamun aleykum gardaş iyi güzel hoş anlatmışsın ama fw orjinal jafladım felan demıştin bizim yaşımız iyice geçmiş anlamıyoruz gardaş neden düzgün bir anlatım yapmadın neyse ben yinede cozumu kendim ürettim arkadaslara anlatayım belki yardımcı olurum ben ilk önce hafiza kartımı biçimlendirdim telefondan ondan sonra hafiza kartımı çıkarttım daha sonra Fabrika ayarlarına geri döndüm ondan sonrada *#7370# yazip telefon hafizasina format attim bu işlemden sonra *#0000# den güncelle yaptim telefon kendisi bulup güncelleyip yükledi şuan hiçbir sorun yok arkadaşlarrr teşekkürler.

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Selamun aleykum gardaş iyi güzel hoş anlatmışsın ama fw orjinal jafladım felan demıştin bizim yaşımız iyice geçmiş anlamıyoruz gardaş neden düzgün bir anlatım yapmadın neyse ben yinede cozumu kendim ürettim arkadaslara anlatayım belki yardımcı olurum ben ilk önce hafiza kartımı biçimlendirdim telefondan ondan sonra hafiza kartımı çıkarttım daha sonra Fabrika ayarlarına geri döndüm ondan sonrada *#7370# yazip telefon hafizasina format attim bu işlemden sonra *#0000# den güncelle yaptim telefon kendisi bulup güncelleyip yükledi şuan hiçbir sorun yok arkadaşlarrr teşekkürler.

dayı senin yöntemi de denemek lazım :) bende anlamıyordum karıştıra karıştıra çözdüm aslında : çoğu kişi biliyor yapmayı. fw dediğimden filan anlamadıysan fw yüklememişsindir demektir yani onlarla uğraşmana gerek yok. :) rica ederim

fuatkaratas

Üye
arkadaşım yazdıklarını sıra ile yaptım ama wifigüncelleme yapmaya çalışıyorum hiç güncelleme yok diyor

juba08

Üye
aynen güncelleme yok diyor

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
soft hart formatların hepsini attım gene güncelleme yok diyor krndi telefonum olmuştu arkadaşınkini beceremiyecegiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt