5800 V60 Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yuja

Üye
    Konu Sahibi
5800 V60 Yükleme
Bende şuanda 5800 da fw yüklü nasıl v60 yüklicem ?

SilentOne

SilentOne

Üye
navirimden dosyaları indir cfw e nasıl flash atıyorsan ole at

yuja

Üye
    Konu Sahibi
direk fw üstüne yüklesem olur dime v52 nin orjinalıne gerek yok

Symbian Modder

Üye
biriniz v60 dosyalarını bana upload etse memnun olurum :) benim net framework'te sorun var.

Furkan-E

Üye
Dosyalar NaviFirm'de yok henüz.

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
bi dakika v60 çıktı mı?

salih-74

salih-74

Üye
evet çıktı arkadaşım.ben şimdi güncelledim

asigsasi

asigsasi

Üye
evet çıkmış şimdi baktım

enes122

enes122

Üye
çıkmış ama çıkmaz olaymış, bizi 1senedir tarayıcıyı değiştirmek için mi beklettiler.

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Benim telde v52.0.101 vardı.Ama üstünde v52.0.007 nin kotukoylu yapımı smart series var.Nasıl kurabilirim

crazy_1995__

Üye
arkadaş lar bnm kinde 52.0.101 var v60 yüklemek için başka sürüm mü yüklemem lazım acil yardım bnm kine gelmedi günleştirme

----------Eklendi @ 14:43:23 ---------- Yazıldı @ 14:36:18 ----------

Arkadaşlar Lütfen Bi Yardım Edin

herock

Üye
arkadaş lar bnm kinde 52.0.101 var v60 yüklemek için başka sürüm mü yüklemem lazım acil yardım bnm kine gelmedi günleştirme

52.0.101 için navifirm i ya da nokyanın kendi sitesinde güncelleştirme dosyasının yayınlanmasını bekleyecez kardeş bende de aynı sorun var 3 gündür denemediğim yol kalmadı ama güncellemenin başka yolu yok çaresiz navifirmi beklemek zorundayız

ozqurguden

Üye
5800 v60.0.003

(bunları yapmadan önce mutlaka bataryanın durumunu kontrol edin az ise şarj edin yada şarj kablosunu takın)

-arkadaşlar telefonunuzdan bir kablosuz ağa bağlanın
-sonra uygulamalar ın altındaki yazılım güncellemesini açın.
-sonra kendisi listeyi getirecek listede ''telefon yazılımı önemli'' olanı işaretleyip.
Seçeneklerden yükle yada indir olacak.işlem başlıyacaktır ve kendi telefonu açıp kapatacaktır..

Kendim bizzat denedim telefonda gözle görülür bir performans artışı oldu ve kapanma problemi ortadan kalktı.

52.0.101 için navifirm i ya da nokyanın kendi sitesinde güncelleştirme dosyasının yayınlanmasını bekleyecez kardeş bende de aynı sorun var 3 gündür denemediğim yol kalmadı ama güncellemenin başka yolu yok çaresiz navifirmi beklemek zorundayız

• Beğen
Tepkiler: predator82
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt