5800 v60 yazılım güncelleme önemli...

Sponsorlu Bağlantılar

'Şeref'

Emekli Yönetici
arkadaslar nokia v51 0 006 'yayinladiktan hemen sonra
v51 2 007 diye bir surum cikarmis ne farki var bunun bilgisi olan varmi
nokyanin resmi sitesinde gordum

mustafa

mustafa

Üye
arkadaslar nokia v51 0 006 'yayinladiktan hemen sonra
v51 2 007 diye bir surum cikarmis ne farki var bunun bilgisi olan varmi
nokyanin resmi sitesinde gordum

o amerika için çıkmış olması lazım yani rm kodu farklı o 5800 ların

berrakkk

berrakkk

Üye
slm arkadaşlar yaa benim telefon kafayı sıyırmaya başladı bazen telefonun kilidini açtığımda ışığı en yüksek seviyede olmasına rağmen en aza iniyo ve tuşların ışığıda yanmıyo 5 saniye sonra falan ekran tamamen kararıyo ve telefon donuyo tekrar kilitleyip kilidini açınca normale dönüyo hatalı ürünler falan varmış diyolar Allahım acaba benimkide onlardanmı:ağlarım: şuan v40 yüklü acaba v50 yüklesem düzelirmi gerçi telefon v50 yide bulmuyo ama...

yardımcı olursanız sevinirimmmmmmm

'Şeref'

Emekli Yönetici
slm arkadaşlar yaa benim telefon kafayı sıyırmaya başladı bazen telefonun kilidini açtığımda ışığı en yüksek seviyede olmasına rağmen en aza iniyo ve tuşların ışığıda yanmıyo 5 saniye sonra falan ekran tamamen kararıyo ve telefon donuyo tekrar kilitleyip kilidini açınca normale dönüyo hatalı ürünler falan varmış diyolar Allahım acaba benimkide onlardanmı:ağlarım: şuan v40 yüklü acaba v50 yüklesem düzelirmi gerçi telefon v50 yide bulmuyo ama...
yardımcı olursanız sevinirimmmmmmm

tlf na hard format atmayi denedinizmi
ayrica en son surum v51 'i yuklemenizi tavsiye ederim tel guncellemeyi gormuyorsa
navifirm den son surumu indirip jaf ile flas laman gerekiyor.
ilgili anlatim forumda mevcut.:bye2:
www.maxicep.com/symbian-v9-4-sistem-modifikasyon-uygulamalari/:oke:

berrakkk

berrakkk

Üye
teşekkür ederim :) navifirm den son surumu indirip jaf ile flas laman gerekiyor demişsiniz fakat jaf ile flaslamanın ne demek olduğu hakkında hiç bi fikrim yok maalesef :( forumda anlatıyo ama nokia shop ta güncelleme yapıyolarmış orda yaptırsam olurmu ya bide telefona format atınca telefon laçkalaşırmı (laçkalaşmak biraz kaba bi kelime gibi geldi ama aynı anlama gelen başka bi kelime bulamadım:hmmm)

laveled

laveled

Üye
teşekkür ederim :) navifirm den son surumu indirip jaf ile flas laman gerekiyor demişsiniz fakat jaf ile flaslamanın ne demek olduğu hakkında hiç bi fikrim yok maalesef :( forumda anlatıyo ama nokia shop ta güncelleme yapıyolarmış orda yaptırsam olurmu ya bide telefona format atınca telefon laçkalaşırmı (laçkalaşmak biraz kaba bi kelime gibi geldi ama aynı anlama gelen başka bi kelime bulamadım:hmmm)
sen en iyisi telefonunu nokia clube gönder onlar herşeyi halleder

'Şeref'

Emekli Yönetici
hard format ile tlf hicbirsey olmaz aksine ilk gunku haline doner ve rahatlar.:oke:
yani lackalasmaz:naughty:
guccelleme icinde nokia shop gitsen daha iyi sanirim

aykut407

aykut407

Üye
arkadsım konu ıle alakasız ama bu yazı fontunu nereden nasıl yaparım söylersen cok sevınırım sımdıden tşk ederım konu ıle ılgılıde bır bılgım yok özur dılerım

laveled

laveled

Üye

buyur

Scaevola

Üye
İlginç bir şekilde hiç beklemediğim bir yerden resmi bir açıklama buldum.
Yeni fw için Kasım ortasında kadar beklememiz gerekiyor.

Başka bir sorun için Nokia'nın support sitesinde arama yapıyordum.

adresinde doğrudan Nokia administrator tarafından yapılmış şu bilgilendirme ile karşılaştırdım:

"We have been informed by Nokia that this issue will be addressed in the next sw update for the Nokia 5800. The exact date is not yet confirmed but it is estimated to be around mid-November."

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
İlginç bir şekilde hiç beklemediğim bir yerden resmi bir açıklama buldum.
Yeni fw için Kasım ortasında kadar beklememiz gerekiyor.

Başka bir sorun için Nokia'nın support sitesinde arama yapıyordum.

adresinde doğrudan Nokia administrator tarafından yapılmış şu bilgilendirme ile karşılaştırdım:

"We have been informed by Nokia that this issue will be addressed in the next sw update for the Nokia 5800. The exact date is not yet confirmed but it is estimated to be around mid-November."

:D ya biz beklemiyoruz sen bekle hala ne adamlar var git babanla oyna sen dengesiz milleti kandırmaya hiç hakkın yok

berrakkk

berrakkk

Üye
arkadaşlar nokia pc suiti ve nokia yazılım güncelleştirici yi indirmek ücretlimi acele cevappp lütfennnnnn

--------------- Ekleme ---------------

bide telefonun yazılımını güncelleştirirken hafıza kartını ve sim kartı çıkarmak gerekiomu?????? cvp verirseniz sevinirimmm

sisss3

sisss3

Üye
pc suiti indirmek ücresiz..ayrıca yazılım yüklerken pc suitten öncelikle telefonunu yedekleme yaparsın sonra yazılımı yüklersin..ozaman hafıza kartını ve sim kartını çıkarmana gerek kalmaz..

berrakkk

berrakkk

Üye
teşekkür ederim :bigstar: ama ben yinede hafıza kartını çıkarayım ne olur ne olmaz dimi:)

ilkayyy17

ilkayyy17

Üye
Nokia kansering pipıl:d:

haltie

haltie

Üye
:kop: aynen özellikle 5800 kullanıcıları:ehe

berrakkk

berrakkk

Üye
:kop:ewt ya bu 5800 insanı kanser yapar gerçekten :aha:hiçbi telefonum için netten bukadar inceleme ve araştırma yapmamıştım:d:

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
telefon kullanmasını bilene şahane sorunlar bahane...:P:

Üst Alt