arkadaslar nokia v51 0 006 'yayinladiktan hemen sonra
v51 2 007 diye bir surum cikarmis ne farki var bunun bilgisi olan varmi
nokyanin resmi sitesinde gordum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tesekkurlero amerika için çıkmış olması lazım yani rm kodu farklı o 5800 ların

şuan v40 yüklü acaba v50 yüklesem düzelirmi gerçi telefon v50 yide bulmuyo ama...slm arkadaşlar yaa benim telefon kafayı sıyırmaya başladı bazen telefonun kilidini açtığımda ışığı en yüksek seviyede olmasına rağmen en aza iniyo ve tuşların ışığıda yanmıyo 5 saniye sonra falan ekran tamamen kararıyo ve telefon donuyo tekrar kilitleyip kilidini açınca normale dönüyo hatalı ürünler falan varmış diyolar Allahım acaba benimkide onlardanmışuan v40 yüklü acaba v50 yüklesem düzelirmi gerçi telefon v50 yide bulmuyo ama...
yardımcı olursanız sevinirimmmmmmm

navifirm den son surumu indirip jaf ile flas laman gerekiyor demişsiniz fakat jaf ile flaslamanın ne demek olduğu hakkında hiç bi fikrim yok maalesef
forumda anlatıyo ama nokia shop ta güncelleme yapıyolarmış orda yaptırsam olurmu ya bide telefona format atınca telefon laçkalaşırmı (laçkalaşmak biraz kaba bi kelime gibi geldi ama aynı anlama gelen başka bi kelime bulamadım
)sen en iyisi telefonunu nokia clube gönder onlar herşeyi hallederteşekkür ederimnavifirm den son surumu indirip jaf ile flas laman gerekiyor demişsiniz fakat jaf ile flaslamanın ne demek olduğu hakkında hiç bi fikrim yok maalesef
forumda anlatıyo ama nokia shop ta güncelleme yapıyolarmış orda yaptırsam olurmu ya bide telefona format atınca telefon laçkalaşırmı (laçkalaşmak biraz kaba bi kelime gibi geldi ama aynı anlama gelen başka bi kelime bulamadım
)
hard format ile tlf hicbirsey olmaz aksine ilk gunku haline doner ve rahatlar.teşekkür ederimnavifirm den son surumu indirip jaf ile flas laman gerekiyor demişsiniz fakat jaf ile flaslamanın ne demek olduğu hakkında hiç bi fikrim yok maalesef
)

İlginç bir şekilde hiç beklemediğim bir yerden resmi bir açıklama buldum.
Yeni fw için Kasım ortasında kadar beklememiz gerekiyor.
Başka bir sorun için Nokia'nın support sitesinde arama yapıyordum.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
adresinde doğrudan Nokia administrator tarafından yapılmış şu bilgilendirme ile karşılaştırdım:
"We have been informed by Nokia that this issue will be addressed in the next sw update for the Nokia 5800. The exact date is not yet confirmed but it is estimated to be around mid-November."
ya biz beklemiyoruz sen bekle hala ne adamlar var git babanla oyna sen dengesiz milleti kandırmaya hiç hakkın yok