Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 v60 yazılım güncelleme önemli...
Sponsorlu Bağlantılar
tekil1ncisahis
Üye
Konu Sahibi
sorun ozellıklerı degıl artık takıntı oldu gelsın de nasıl gelırse gelsın kabulumuzdur
mustafa
Üye
arkadaş n97 mini fw si yüklemiş onun güncellemesi bu. ben de yüklediğimde bakmıştım vardı. v60 falan değil yani
arkadaşlar işte o konuşan adamın elindeki 5800 blue telefonun içinde yüklü alan symbian 3^ ün beta versiyonunun ev ekranı görüntüsü sizlerde izlerken çok kısa gösterilen görüntüyü görebilirsiniz[/URL][/IMG]
--------------- Ekleme ---------------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Uploaded with
umitbasci
Üye
saol
Zafer Arslan
Üye
rica ederim
eerdogan85
Üye
videosu yokmu bu symbian^3 ün. n97 mini fw olmasın bu.
tekil1ncisahis
Üye
Konu Sahibi
symbian^3 ü kurmaya çalıssak ne olur acaba bilen arkadaşlar yazabılırmı akıbıyetı ne olur telın kapanıpda acılmamazlık yapar mı??? denemeyı dusunuyorum indirdim c6-1 ın v11 ını...
mansurus
Üye
Telefon Bu Şekilde Olsa Çağ Atlamaz MI?
!
eerdogan85
Üye
c6 da symbian^3 mü varki ?=?=
mansurus
Üye
Bu Symbian^3 ün tanıtımı ya c6 mı bilinmez symbian^3 N8 le gelecek E7 ile devam edecek sonra Linux
Ferzan
Üye
Arkadaşlar v50 ve c6 yazılımı olanlarda bu görünüyor sanırım abimin telefonundan baktım demin telefon yazılımı görünüyor güncellemelerden v50 yüklü şuanda
tekil1ncisahis
Üye
Konu Sahibi
c6-01 de symbian^3 vr..
aliens
Üye
ilk çıkan c6-00 yani bizim şu anda kullandığımız 5800'e adapte edilmiş S60v5, yeni çıkacak olan C6-01 ise Symbian^3 ile geliyor.
Ferzan
Üye
V51 yüklü olanlarda bu yazı görünmez güncellemelerde
tekil1ncisahis
Üye
Konu Sahibi
dosyaları hazır c6-01 Symbian^3 ün bi demeye bakıyor ama sorun cıkarsa ıı olmayacak.
arkadaşlar işte o konuşan adamın elindeki 5800 blue telefonun içinde yüklü alan symbian 3^ ün beta versiyonunun ev ekranı görüntüsü sizlerde izlerken çok kısa gösterilen görüntüyü görebilirsiniz[/IMG]