5800 v60 yazılım güncelleme önemli...

Sponsorlu Bağlantılar

tekil1ncisahis

tekil1ncisahis

Üye
    Konu Sahibi
sorun ozellıklerı degıl artık takıntı oldu gelsın de nasıl gelırse gelsın kabulumuzdur :)

mustafa

mustafa

Üye
arkadaş n97 mini fw si yüklemiş onun güncellemesi bu. ben de yüklediğimde bakmıştım vardı. v60 falan değil yani

serserim1905

serserim1905

Üye
tlfon eskidi ya artık gelmz bence

Paradise_87

Paradise_87

Üye
istişare yatacagım cıkıp cıkmadı anlamak için :):d:

--------------- Ekleme ---------------

Konuyu Toplam 19 Kişi okuyor. (18 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) tekil1ncisahis, zaferutkuarslan, alican_kirac33, serserim1905, cruzy2222, Paradise_87, manialog, Oglcn554, denememdenemem, AlpReis, toligargala, HackerCelik, vecihierz, piretory, legand_fb, sercan_54_54, callcium, lord_keles

bu 19 kısı vıdyoya kıtlendı sanırım heyyyyyyy :kop:

vayy radara bende yakalanmışım....

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
arkadaşlar işte o konuşan adamın elindeki 5800 blue telefonun içinde yüklü alan symbian 3^ ün beta versiyonunun ev ekranı görüntüsü sizlerde izlerken çok kısa gösterilen görüntüyü görebilirsiniz[/URL][/IMG]

Uploaded with

umitbasci

umitbasci

Üye
saol

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
rica ederim

eerdogan85

eerdogan85

Üye
videosu yokmu bu symbian^3 ün. n97 mini fw olmasın bu.

tekil1ncisahis

tekil1ncisahis

Üye
    Konu Sahibi
symbian^3 ü kurmaya çalıssak ne olur acaba bilen arkadaşlar yazabılırmı akıbıyetı ne olur telın kapanıpda acılmamazlık yapar mı??? denemeyı dusunuyorum indirdim c6-1 ın v11 ını...

mansurus

mansurus

Üye
Telefon Bu Şekilde Olsa Çağ Atlamaz MI?

!

eerdogan85

eerdogan85

Üye
c6 da symbian^3 mü varki ?=?=

mansurus

mansurus

Üye
Bu Symbian^3 ün tanıtımı ya c6 mı bilinmez symbian^3 N8 le gelecek E7 ile devam edecek sonra Linux

Ferzan

Ferzan

Üye
Arkadaşlar v50 ve c6 yazılımı olanlarda bu görünüyor sanırım abimin telefonundan baktım demin telefon yazılımı görünüyor güncellemelerden v50 yüklü şuanda

tekil1ncisahis

tekil1ncisahis

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 de symbian^3 vr..

aliens

aliens

Üye
ilk çıkan c6-00 yani bizim şu anda kullandığımız 5800'e adapte edilmiş S60v5, yeni çıkacak olan C6-01 ise Symbian^3 ile geliyor.

Ferzan

Ferzan

Üye
V51 yüklü olanlarda bu yazı görünmez güncellemelerde

tekil1ncisahis

tekil1ncisahis

Üye
    Konu Sahibi
dosyaları hazır c6-01 Symbian^3 ün bi demeye bakıyor ama sorun cıkarsa ıı olmayacak.

Barbo2

Barbo2

Üye
arkadaşlar işte o konuşan adamın elindeki 5800 blue telefonun içinde yüklü alan symbian 3^ ün beta versiyonunun ev ekranı görüntüsü sizlerde izlerken çok kısa gösterilen görüntüyü görebilirsiniz[/IMG]

Uploaded with
tema olmasın o

Ferzan

Ferzan

Üye
Walla 5800 kullanmıyorum ama bu v60 takıntınız beni de takip ettirmeye başladı :d

Üst Alt