5800 v60 konusu

Sponsorlu Bağlantılar

Godfather

Godfather

Üye
İyi bişey olsa baride güncellediğimize değse ve işimize yarasa :)

petrucci82

petrucci82

Üye
nokia symbiandan vazgeçemez..ee 5800 da şu an hala peynir gibi satılıyorsa..yeni güncellemeler gelmek zorunda ki menüye kinetic koymuşlar ama uygulamalara fazla b bişeler atarsan hiç scroll olmuyor ekranı kazıyorum kaysın menü diye..gelir gelir ama v50 gibi gelecekse hiç gelmesin bu v50 yüzünden elimizdeki v40 dan da olduk..

WastabMan

WastabMan

Üye
Dostum bunlar çok iyi olacak;
Üstteki sitede kullanıcıların beklentileri şunlar:
1-)Yeni ev ekranı ve widget desteği(N97 ve N8 de olduğu gibi)
2-)Ev ekranının da otomatik dönmesi
3-)Wlan performansının artırılması
4-)Tarayıcıda sekmelerin olması
5-)Menünün tepki süresinin hızlandırılması
6-)Her yerde daha hızlı kinetic scrolling
7-)Telefon hafızasının daha fazla olması
8-)Kameranın geliştirilmesi
9-)Müzikçalar ın daha performanslı çalışması

Benim ekleyeceklerim:
1-)Radyodaki rds sorunun çözülmesi
2-)Flash lite 4(N8 deki)
3-)Real player ın güncellenmesi
4-)Müzikçaların N8 gibi olması
5-)Galerinin daha hızlı olması
6-)Batarya sorunun düzeltilmesi(çoğu kuallanıcı da var bu sorn şarj çok az gidyor)
7-)Sensör tepkilerinin iyileştirilmesi
8-)Titreşimin daha da güçlendirilmesi
9-)İnternet tarayıcısında geçersiz sunucu ismi hatasının çözülmesi

Bunların yapılması %100 gerekli.. bunlarda olursa çok kral telefon olacak. ;)
Yolladım, teşekkürler. :oke:

kazoo_44

kazoo_44

Üye
bütün yorumları okudum mail de attım gerçekten bende sabırsızlık ile bekliyorum v60' ı. inşallah adam akıllı bir versiyon ile gönüllerimiz feth olur.

silver_cover

silver_cover

Üye
umarım gelir.çok daha bir 5800 neden olmasın :D

OğuzcanAbi

Üye
nerdeeeee

free1987

free1987

Üye
iphone'da var bir özellik. fotoğraflara bakarken iki parmak ile zoom yapılıyor yada küçülüyor. bu özeelik konulabilir.

ergunx

ergunx

Üye
Nokiaya mail attım yeni güncelleme olacağını ama tarihi hakkında bi bilgilerinin olmadığını söylediler.

etherkes

etherkes

Üye
    Konu Sahibi
iphone'da var bir özellik. fotoğraflara bakarken iki parmak ile zoom yapılıyor yada küçülüyor. bu özeelik konulabilir.
Kardeşim o özellik için kapasitif ekran olması lazım yani çoklu dokunmayı desteklemesi lazım 5800ın donanamında bu yok onun için isteyemeyiz.İlgin için teşekkürler...
Nokiaya mail attım yeni güncelleme olacağını ama tarihi hakkında bi bilgilerinin olmadığını söylediler.
Saol kardeşim desteğin için...

frowell

frowell

Üye
Nokia telefona daha fazla tema,yazı tipi,widget vs. sunsa cok iyi olur

mkk1971

Üye
bende mail attım sabırsızlıkla bekliyorum

Tracy35

Tracy35

Üye
bende Gonderdim :D V60 bekliyoruzz :D

begacce

begacce

Üye
temmuzun yarısına geldik halen ses seda yok

JayJayyy

Üye
:bilmm

uyuss_Sehzade

Üye
bunların v60 yayınlıyacagı yok bnm bildigim her 2 bilemedin en fazla 3 ay sonra yeni update cıkartıyolardı..version v31 ekimde filan cıktı v40 ocakda cıktı v50 mart a cıktı v60 ise temmuze geldik daha cıkarmadılar ya bısey dıyecemm bunlar v60 cıkarsınlar bizim ıstedıgımız özelikleri getirsinler adam gibi bişey yapsınlar ısterse 6 7 ay sonra cıkarsınlar sonra dıger versıyonu bekleme zorunda kalmıyalım bence yormıyalım adamları bak v40 tıtreşimmm v50 de bozuldu kafaları karıştırı bı parmak ıle telefonun ıcıne ettiler:)) neyse umarım en yakın zamanda cıkarda bu ayda cıkması garanti agustosda cıkarsa nokia yı bombaya tutucammm neyse grşz hoşcakalın

fikotr35

fikotr35

Üye
nokia duyurmuş eylül başı yada sonu geliyormuş..

--------------- Ekleme ---------------

frowell

frowell

Üye
eylul de geç yaw

uyuss_Sehzade

Üye
ya arkadaş harbiden eylüll cok uzun yaaa zatenn bu ayın 23 olunca 5 ay olucak her 3 ayda bir guncelleme cıkıyodu şimdi 7 aya cıkardılar böyle sacmalık olur mu yaa hem şunuda belirtim sizee v40 ile v50 hakkında haberler bile gelmedi şu ay a cıkıcak demediler bi anda msj geldi telefonunuzun guncelleştirmesi var dıyee aniden supriz yaptı eylül ayını beklerken ölme eşşegim ölme bide ramazan ayına denk geliyo neyse allah sonumuzu hayır etsin:))

frowell

frowell

Üye
ya arkadaş harbiden eylüll cok uzun yaaa zatenn bu ayın 23 olunca 5 ay olucak her 3 ayda bir guncelleme cıkıyodu şimdi 7 aya cıkardılar böyle sacmalık olur mu yaa hem şunuda belirtim sizee v40 ile v50 hakkında haberler bile gelmedi şu ay a cıkıcak demediler bi anda msj geldi telefonunuzun guncelleştirmesi var dıyee aniden supriz yaptı eylül ayını beklerken ölme eşşegim ölme bide ramazan ayına denk geliyo neyse allah sonumuzu hayır etsin:))

Katılıyorum:oke:

WastabMan

WastabMan

Üye
Konuyu msn'de facebookta yayınlayalım ve tüm dünyaya duyuralım.. :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt