Üstteki sitede kullanıcıların beklentileri şunlar:
1-)Yeni ev ekranı ve widget desteği(N97 ve N8 de olduğu gibi)
2-)Ev ekranının da otomatik dönmesi
3-)Wlan performansının artırılması
4-)Tarayıcıda sekmelerin olması
5-)Menünün tepki süresinin hızlandırılması
6-)Her yerde daha hızlı kinetic scrolling
7-)Telefon hafızasının daha fazla olması
Kameranın geliştirilmesi
9-)Müzikçalar ın daha performanslı çalışması
Benim ekleyeceklerim:
1-)Radyodaki rds sorunun çözülmesi
2-)Flash lite 4(N8 deki)
3-)Real player ın güncellenmesi
4-)Müzikçaların N8 gibi olması
5-)Galerinin daha hızlı olması
6-)Batarya sorunun düzeltilmesi(çoğu kuallanıcı da var bu sorn şarj çok az gidyor)
7-)Sensör tepkilerinin iyileştirilmesi
Titreşimin daha da güçlendirilmesi
9-)İnternet tarayıcısında geçersiz sunucu ismi hatasının çözülmesi

Kardeşim o özellik için kapasitif ekran olması lazım yani çoklu dokunmayı desteklemesi lazım 5800ın donanamında bu yok onun için isteyemeyiz.İlgin için teşekkürler...iphone'da var bir özellik. fotoğraflara bakarken iki parmak ile zoom yapılıyor yada küçülüyor. bu özeelik konulabilir.
Saol kardeşim desteğin için...Nokiaya mail attım yeni güncelleme olacağını ama tarihi hakkında bi bilgilerinin olmadığını söylediler.
) neyse umarım en yakın zamanda cıkarda bu ayda cıkması garanti agustosda cıkarsa nokia yı bombaya tutucammm neyse grşz hoşcakalın
)ya arkadaş harbiden eylüll cok uzun yaaa zatenn bu ayın 23 olunca 5 ay olucak her 3 ayda bir guncelleme cıkıyodu şimdi 7 aya cıkardılar böyle sacmalık olur mu yaa hem şunuda belirtim sizee v40 ile v50 hakkında haberler bile gelmedi şu ay a cıkıcak demediler bi anda msj geldi telefonunuzun guncelleştirmesi var dıyee aniden supriz yaptı eylül ayını beklerken ölme eşşegim ölme bide ramazan ayına denk geliyo neyse allah sonumuzu hayır etsin)