SilentOne
Üye
gördüm hatta kendimdede denedim c6 mode ile 123 mü ne ama hala face videolarını açmıyorhtml5 destekli merak etme nıye zor html5 testinden geçmiş n97 mini görmedinmi?

gördüm hatta kendimdede denedim c6 mode ile 123 mü ne ama hala face videolarını açmıyorhtml5 destekli merak etme nıye zor html5 testinden geçmiş n97 mini görmedinmi?

5800 a v60 gelirse c6 nın n97 nin ne önemi kalır nokia sizce böyle bir güncelleme yapar mı
yapar.n97 ve c6 nın widget destekli ana ekranı var,5800 da daha dogru düzgün ana ekran yok.en azından başka tarafları geliştirilirse fiyatı düşmez.yani demek istedigim güncelleme gelmezse güncel olmadıgı için fiyatı düşer.bu yüzden güncelleme gelmek zorunda.inşallah cümle karışık olmamıştır5800 a v60 gelirse c6 nın n97 nin ne önemi kalır nokia sizce böyle bir güncelleme yapar mı

dostum ben de aynı düşünceleri paylaşıyorum senle. Sevgi sıralamamda bir numara sevgilim iki numara telefonum yani o kadararkadaşlar senelerden beri içimi yedi bu v60. bende telefonumu gerçektende çok fazla sewiorm ve v60 gelmesini herkez gibi bende çok istiyorum.özelliklede smiley ve ev ekranı özelliklerini..ama bu kadarda süründürülmez bence gelmez gelse bile v 52 çıkısını nasıl beklediğimizi hatırlar insanlar .her gün güncelleme varmı die bakıodm . bi gün okulda siteye girdim bi baktım 5800 v geldi yazıyo sevindik falan hemen okulda oracıkta güncelledim.telefon açıldı bi baktım fos. gözle görülen değişiklik = sıfır.bence sadece o v numarası değişti.ve ben kendi adıma konusayım nokia böle bi güncelleme yaparsa yine böle bi saçmalıkla karşılaşırsam diye korkuyorm..
insanoğlu işte çok şey bekleyip sonra hayalkırıklığı yaşamayı çok seviyoruz aslında. Ben çok şey beklemiyorum. Azıcık performans iyileşsin, dokunmatik hassasiyeti artsın az bişey, bi de smile istiyorum. Smile garanti gelcek zaten Allah'ın emri. Ev ekranı olarak beklentim yok açıkçası hiç