5800 v60 ev ekranı NasıL oLur Sizce ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SilentOne

SilentOne

Üye
html5 destekli merak etme nıye zor html5 testinden geçmiş n97 mini görmedinmi?
gördüm hatta kendimdede denedim c6 mode ile 123 mü ne ama hala face videolarını açmıyor :hmmm

Barbo2

Barbo2

Üye
arkadas face html5 değilki birisi html5 demiş yalan javascprıt motorlu Qt tabanlı keşke html5 olsa ozanan html5 player koyar face bızde ızlerdik doya doya

btrmbtrm

btrmbtrm

Üye
5800 a v60 gelirse c6 nın n97 nin ne önemi kalır nokia sizce böyle bir güncelleme yapar mı

erko merko

erko merko

Üye
5800 a v60 gelirse c6 nın n97 nin ne önemi kalır nokia sizce böyle bir güncelleme yapar mı

dostum 5800 hala 500 tl nin üstünde fiyatı olan bi telefon bence gelicek sağlam bi güncelleme

mangdaşire

mangdaşire

Üye
yapar.n97 ve c6 nın widget destekli ana ekranı var,5800 da daha dogru düzgün ana ekran yok.en azından başka tarafları geliştirilirse fiyatı düşmez.yani demek istedigim güncelleme gelmezse güncel olmadıgı için fiyatı düşer.bu yüzden güncelleme gelmek zorunda.inşallah cümle karışık olmamıştır :D

SilentOne

SilentOne

Üye
olmadı :D

yuXeXescaner

yuXeXescaner

Üye
v6 gelirse güzel olur da.. zamanında çok uğraş verdik o kdr mail attık, sonra sonumuz v52. oldu.. bakalımm

ferwasd

ferwasd

Üye
diger telefonlara yeni ev ekranı gelmedi kalkıp nokia 5800'mı getirecek.

SilentOne

SilentOne

Üye
getirse c5 e getirirdi :D

cres557

cres557

Üye
arkadaşlar senelerden beri içimi yedi bu v60. bende telefonumu gerçektende çok fazla sewiorm ve v60 gelmesini herkez gibi bende çok istiyorum.özelliklede smiley ve ev ekranı özelliklerini..ama bu kadarda süründürülmez bence gelmez gelse bile v 52 çıkısını nasıl beklediğimizi hatırlar insanlar .her gün güncelleme varmı die bakıodm . bi gün okulda siteye girdim bi baktım 5800 v geldi yazıyo sevindik falan hemen okulda oracıkta güncelledim.telefon açıldı bi baktım fos. gözle görülen değişiklik = sıfır.bence sadece o v numarası değişti.ve ben kendi adıma konusayım nokia böle bi güncelleme yaparsa yine böle bi saçmalıkla karşılaşırsam diye korkuyorm..

erdi_s

erdi_s

Üye
arkadaşlar senelerden beri içimi yedi bu v60. bende telefonumu gerçektende çok fazla sewiorm ve v60 gelmesini herkez gibi bende çok istiyorum.özelliklede smiley ve ev ekranı özelliklerini..ama bu kadarda süründürülmez bence gelmez gelse bile v 52 çıkısını nasıl beklediğimizi hatırlar insanlar .her gün güncelleme varmı die bakıodm . bi gün okulda siteye girdim bi baktım 5800 v geldi yazıyo sevindik falan hemen okulda oracıkta güncelledim.telefon açıldı bi baktım fos. gözle görülen değişiklik = sıfır.bence sadece o v numarası değişti.ve ben kendi adıma konusayım nokia böle bi güncelleme yaparsa yine böle bi saçmalıkla karşılaşırsam diye korkuyorm..
dostum ben de aynı düşünceleri paylaşıyorum senle. Sevgi sıralamamda bir numara sevgilim iki numara telefonum yani o kadar :D insanoğlu işte çok şey bekleyip sonra hayalkırıklığı yaşamayı çok seviyoruz aslında. Ben çok şey beklemiyorum. Azıcık performans iyileşsin, dokunmatik hassasiyeti artsın az bişey, bi de smile istiyorum. Smile garanti gelcek zaten Allah'ın emri. Ev ekranı olarak beklentim yok açıkçası hiç

----------Eklendi @ 16:01:42 ---------- Yazıldı @ 16:00:23 ----------

ama Nokia bu ne yapacağı hiç belli olmaz yine de :oke:

ozgunb

ozgunb

Üye
eski 6070'imde bile smiley vardı.

okeane3110c

okeane3110c

Üye
5800ım cfwy di smdi deiştirdim v52 yaptım html5 flsh 4 falan gelir bide :D gelmesse cfw ye devam :D nede olsa n97 nin btün özelliklerini hatta fazlası oluor :D gelsede iyi olur ama halaa gelmedi ona deli oluorum yaa ne uzun fw cıkarıolar :D:vur :d:

SilentOne

SilentOne

Üye
deniyolar test ediyolar :D

okeane3110c

okeane3110c

Üye
nerden duydun kanki link ver yaa gelsin artık bitsin 1,5 yıllık hasret ve çile :D :D
:d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt