Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 v60.0.003 versiyonu güncelleme yapamıyorum
Sponsorlu Bağlantılar
''Kaf-Kef''
Üye
Konu Sahibi
5800 v60.0.003 versiyonu güncelleme yapamıyorum
5800 da v52.0.007 versiyon u yüklü ne telefondan nede pc suitte ten güncellemeyi görüyor telefona format dahi atdım ama hiçbir şekilde görmedi yardım edebilcek varmı?
Aynen kardeş son olarak navifirmden deniyorum inş ondan olucak olursa sana sölerim anlatırım kardeş bu aradada kotanın anası ağladı
asigsasi
Üye
boşuna güncelleme yazık edersin telefona smart installer sorunu var büyük bir sıkıntı
juba08
Üye
smart installer sorunu ne oluyor anlamadım. ben sonunda jafla güncelledim fakat bir kaç kez format atmama rağmen slide lock ne menü tuşuyla nede power tuşuyla çalışmıyor.
Arkadaşlar bence güncellememesinin nedeni navifirm ve phoneix te bizim sürüm numarası sürümü olmamasından kaynaklanıyo benim telin no 0579269 bu no v52.0.007 de çıkıyo ama arkadaşın telinin no 0559083 bu numarada v60.003 buluyo acaba şimdi ben o no ya göre atsam sorun çıkarırmı
''Kaf-Kef''
Üye
Konu Sahibi
Telefonu Sonunda V60 güncelledim nasıl güncellemediği anlatayım güncelleyemeyen arkadaşlarda yararlansın jaf ile flash atarak kapalı modda flash attım burda nasıl ayarları yapabilceğiniz anlatılıyor link http://www.maxicep.com/modifikasyon-araclari-bilgi/turkce-jaf-1-98-62-ogm_jaf_pkey_emulator_v-5-resimli-anlatim-465784.html burdakileri adım adım yapın navifirmde v60 güncellemesini indirin benim telefonumun koduna göre yoktu v60 bende şu koda göre yaptım 0559083 Turkey red bunu indirip jaf la flash attıp v60 kullanabilirsiniz iyi igünler kolay gelsin
juba08
Üye
değiştir flash at ben öyle yaptım. ama navi blue red ona dikkat et. tek çözüm bu yada beklersin oviyle ne zaman sana uygun çıkarırlarsa yüklersin.
unipolice
Üye
güzel paylaşım navifirm den dosyaları inidirp dediğin gibi klasör yaptım ama jaf çalışmıyor sürekli hata veriyor problemi anlayamadım. İlk ekran geliyor go tıkladığımda uyarı mesajı çıkıyor ve diğer resimde gösterdiğin ekran çıkmıyor
unipolice
Üye
jaf hata veriyor GO tıkladığımda cannot create the file C://program files(x86)/ODEON/JAF/winscard.dll. hatası veriyor yardımcı olursanız sevinirim
programa sağ klik özellikler yönetici olarak çalıştır kutucuğuna bir tik at uyumluluk modu windows xp sp3 (vista win7 yüklü ise) kaydet
Villager
Üye
o guncellemesi olmayan product code ler icin nokianin sitesinde yardim destekten telefonun kodunu yazip gonderince onu koyuyolar. bende x2-00 var onda oldu yabanci programlarla yapmaya calisiprisk alacaginiza dedigim gibi yapin kafaniz rahat olsun..