5800 v52 ...............................

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
    Konu Sahibi
5800 v52 ...............................
v52 yi yükledim tema beyaz oldu ve temalara giremiyorum. acill yardım

• Beğen
Tepkiler: ElDroid

futbol123

futbol123

Üye
soft format atın olmassa hard format atın

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
    Konu Sahibi
olmadı :(

• Beğen
Tepkiler: ElDroid
omerynd

omerynd

Üye
kardeş nasıl yükledin nokia software updater ile mi yoksa herhangi bulduğun bir v52 yi mi jaf ladın o önemli. eğer jaf ile yaptıysan doğru firmware i bulman lazım, en sağlamı nokia software update ile tekrar güncelle yazılımı sorun kalmaz

uPPsCa

Üye
kardeş nasıl yükledin nokia software updater ile mi yoksa herhangi bulduğun bir v52 yi mi jaf ladın o önemli. eğer jaf ile yaptıysan doğru firmware i bulman lazım, en sağlamı nokia software update ile tekrar güncelle yazılımı sorun kalmaz

Arkadaş HakLı..

Ama ilk önce bi Hard format at..olmazsa tekrar güncelle..:oke:

Arisklaus

Arisklaus

Üye
Nasıl tema beyaz oldu? Tam açıklar mısın? Temalara giremiyorum derken? Temalar gözükmüyor mu yoksa hata mı veriyor?

ozanazy

ozanazy

Üye
Ekran beyaz olarak kalmış sanırım tema beyaz olmamıştır

Oglcn554

Oglcn554

Üye
aynısı bendede oldu! navifirmden indirdiğim v52 yükleyinde soundwave miydi :) o tema yok sade beyaz bi tema geldi bende bi tema yükledim onu kullanıyorum. başka bi sorunu yok ama

kerem066

Üye
arkadaşlar daha yeni yükledim wife ile Allaha şükür bi sorun çıkmadı müzik çalar biraz daha hızlandı ama daha ne türlü değişiklikler yaptılar bilmiyorum

ibibiq

ibibiq

Üye
wifi ile yüklemek pek iyi değil geçen sürümde wifi ile yaptım şimdi laptopla yaptım düzeldi birçok şey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt