calypso16
Üye
-
Konu Sahibi
-
v51 versiyonuna geri dönemezsiniz. Ekranın basmaması v52 ile alakalı değil. Hafıza kartınıza format attınız mı v52 yüklemeden hemen öncesinde ya da sonrasında. ATmadıysanız bilgilerinizi yedekleyip hafıza kartına da format atın, eski fwden kalan ayarlar küçük sorunlar çıkartabiliyor. Ama v52 fw ile alakalı sizdeki gibi bir problem duymadım hiç, onun için fw'den kaynaklı olduğunu zannetmiyorum.bu konu daha öncede verilmiş ama somut bişey göremedim.v52 düzgün yükledim ama sorunlar var.ekran bazen basmıyor,kapayıp açınca basıyor,akşam kapayıp açınca arasıra yine basmıyor heralde versiyondan diyorum
DowngRade işLemi koLay asLnda ama miLLetin gözünü koRkutuyorLar teLefonun bozuLuR fiLan diye ben denedim bi kaç keRe soRun oLmadı ^^. Ama eSki veRSionLarda bişi yok şimdi en iyiSi heRkes c6 kuLLanıyoR.
jafta bile o kadar warning downgrade will kill the phone diye uyarı veriyor nasıl riskli değil
O uyaRıyı sen downgRade yapmadıgında da veRiyoR. TeLefonunun oRjinaLLiği bozuLacaktıR anLamında diyoR onu. oRda yazanın diRek TüRkçe anLamı teLefonun dereceSini düşüRmek teLefonunu öLdürecektiR ne anLadın simdi buRdan ^^? VerSion düşüRen biR süRü aRkadaS vaR hiç de biR soRun oLmuyoR denemeden oLmuyoR fiLan demeyin.
KoRuma fiLan yok jaf iLe yapıLıyoR.
Bu çeviriyi espri olarak bu ekilde yazdınız değil mi, lütfen espri yaptığını söyle, ^^ koymuşsunuz ama emin olayım dedimO uyaRıyı sen downgRade yapmadıgında da veRiyoR. TeLefonunun oRjinaLLiği bozuLacaktıR anLamında diyoR onu. oRda yazanın diRek TüRkçe anLamı teLefonun dereceSini düşüRmek teLefonunu öLdürecektiR ne anLadın simdi buRdan ^^? VerSion düşüRen biR süRü aRkadaS vaR hiç de biR soRun oLmuyoR denemeden oLmuyoR fiLan demeyin.
Şu jaf ile nasıl versiyon düşürülüyor, hangi telefonda hangi versiyondan hangi versiyona hangi ayarlarla sizin deyiminizle "derece düşürümü" yaptınızKoRuma fiLan yok jaf iLe yapıLıyoR.
bunu yaparken ekstradan downgradeyi işaretliyomuyuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?