5800 v51 sorunları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

menopiko

Üye
    Konu Sahibi
5800 v51 sorunları
Arkadaşlar önelikle herkeze selamlar.
1 senedir 5800 kullanıcısıyım.
Daha öncesinde v.50 kullanıyodum .Son günlerde bi üst sürümü ile güncelleme yaptım.

2 şey gözüme çarptı. Bunları dile getirmek istedim.

V51 i yükledikten sonra ovi yi açtığım zaman resimlerde bi değişme oldu. Görüntü bulanıklaştı ve kalitesi düştü .
Ve ayriyetten wap e girdiğim zaman ekran küçültme istediğim gibi olmuyor.

Sizdede bu sorunlar varmı ? :S

YArdımcı olabilirseniz sevinirim

karloff

Üye
Evet kardeşim aynı sorunu bende farkettim. Ayrıca Ovi'ye bağlanırken eski bir sertifikadan bahsediyor, bu çok can sıkmaya başladı

empa35

empa35

Üye
Bnde v51 kullanıyorum mennunum belki çözünürlüğü çabuk yüklensin diye ayarlamışlardır :)
2. sorununu anlayamadım :ehe

burak0796

burak0796

Üye
Bende dün v51 güncelledim ve müzik çalarda bazen şarkıya basıyorum açılmıyor yada ben tıklamadan kendi kendine başka şarkıların üstüne gidip seçiyor.Tekrar v50 ye geçmenin bir yolu var mı ben hiç beğenmedim bunu...

murat--

Üye
ilginç bende dediğinz sornlarn hiçbiri yok v51.0.006 :)

yuXeXescaner

yuXeXescaner

Üye
yazılım yükleyince hard format çakın arkadaşlar ve wifi den güncellemeleri (istediklerinizi örn. ovi mağaza.) güncelleyin tekrar.

orhaan48

orhaan48

Üye
ilginç ama ben şuana kadar yaptığım her güncellemelerden mennunum ve 51 versionu mükemmel sabırsızlıkla v60 ıda bekliyoruz

HackerCelik

HackerCelik

Üye
bende çıktığı ilk gün yükledim v51 i ve çok memnunum sizin söylediğiniz hiç bi sorun yok ve hızına hastayım (v50 ye göre)

ibibiq

ibibiq

Üye
YAV Bİ BEN Mİ HIZI FARKEDEMİYORUM HIZLANDI DEMEK HMMM :hmmm

desperado_z

Üye
Arkadaşlar V51 güncellemesi yaptığımdan beri gelen aramalarda V50 de yer alan iphone daki gibi cevapla sustur gibi ev ekranındaki özellikler çalışmıyor hard format attım olmadı..
V51 in üzerine manuel kursam tekrardan düzelme şansı nedir...

Wawa

Wawa

Üye
Arkadaşlar V51 güncellemesi yaptığımdan beri gelen aramalarda V50 de yer alan iphone daki gibi cevapla sustur gibi ev ekranındaki özellikler çalışmıyor hard format attım olmadı..
V51 in üzerine manuel kursam tekrardan düzelme şansı nedir...

v51de Gelen aramalarda iphone daki gibi kaydırarak sustur ve cevapla özelliği mevcut.Yani sende bi sorun var..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt