5800 v50 Uygulamalar Galeri vs. Bazen Girmiyor ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
djmk

djmk

Üye
    Konu Sahibi
5800 v50 Uygulamalar Galeri vs. Bazen Girmiyor ??
s.a arklar,
v50 geçiş yaptım herşey hoş güzel fakat menüde bazen uygulamalara veya galeriye felan basıyorum ve girmiyor ikon kırmızı olarak yanıyıor ikinci basışımda giriyor yada 5- 10 sn. bekleyip basınca giriyor. Menüyü kapatıp acınca sorun düzeliyor fakat arasıra bunu yapması yinede canımı sıkıyor. Acaba bitek bendemi böyle yoksa Herkeste varmı aynı hata...?

ademerock

Üye
n97 de oluyo bazen mesala kamarayı acoyom görüntü gelmi kırmızı tuşa basıorum ana ekrana dönnüyooo oluyo böyle şeyler telefon bence yavaş ya

fb_aykut_

fb_aykut_

Üye
Aynı sorun bndede var yapacak bısı yok sanırım format attım yıne olmadı galerı uygulamalar falan onların yerını degıstır yada bıraz soluna bas

djmk

djmk

Üye
    Konu Sahibi
yokmu başka konuyla ilgili bilgisi olan ark.lar ?

M@VeRiCk

Üye
Bendede aynı sorun oldu hart format neyim attım düzelene kadar üst üste şimdilik bi sorun yok.ama sana bir tavsiye ağır temalar kullanma sanırım bi diğer sebebide o

M3L!H

M3L!H

Üye
Menü kinetic Scrolling olduğu için. Benim de 5800 'ımın Dokunmatik ekranı bozuldu. Sanırım bu yüzden çünkü, Güncellemeden önce yoktu.. Örneğin. Telefon'a basıyordum, Bekleme ekranında ki Mesajları açıyordu.

Progressivity

Progressivity

Üye
müzik çalar da çok gıcık olmuş müzik çalardan çıkmak için mecburen ortadaki beyaz tuşa basıp ordan çıkış yapmak zorundayız yoksa ana ekranda kalıyo hep müzik çalmasa bile

sport1907-2007

sport1907-2007

Üye
v60 gerekli bize :)

M3L!H

M3L!H

Üye
müzik çalar da çok gıcık olmuş müzik çalardan çıkmak için mecburen ortadaki beyaz tuşa basıp ordan çıkış yapmak zorundayız yoksa ana ekranda kalıyo hep müzik çalmasa bile

Nokia birden gözümden düştü niyeyse! :ehe

Progressivity

Progressivity

Üye
aynen tamam çok güzel kullanıcıya 3ay içinde bir firware sunmak ama değişen pek bişey yok ki bu güncellemeleri nedense hiç müşterilerin istedikleri doğrultuda yapmıyolar yada çok azını yapıyolar maalesef

matrixugur

matrixugur

Üye
bilmiyorumki aslında anket yapıp öyle yapsalar daha iyi artık bundan sonraki güncellemede multitouch olur :D

orhanblt

orhanblt

Üye
v50 sürümünü cepten yptığın içindir.Götür TİM lere 1-2 saate kadar tüm sorunların bedavaya gider.Banada dua et.

kutlaypusat

kutlaypusat

Üye
ikonunalt tarafına basınca giriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt