n95eray
Üye
-
Konu Sahibi
-
sorun windows 7 de yada daha önceki güncellemeden kalan bir sorun olabilir hiç kendine sıkıntı yapma git yetkili servise ücretsiz yazılımını yüklet hatta ovinin ücretsiz yazılımlarınıda iste oyun tema felanda yyüklettir kendini üzmene değmez çaresi olan bişeyarkadasım ben her yolu denedim ama bir türlü yükleyemedim v50 kafayı yiyorum su an telefondan denedim uyumsuz paket dedi pc den denedim 3 kez 200 mb doldu boşaldı başarısız dedi jaf la denedim windows 7 uyumlu değil çalışmıyo ben ne yapayım şimdi sölermisin.bide hafıza kartını defalarca biçimlendirdim ama usb bağlamadan bilgisayar okumuyo nedendir bilen varsa....
teşekkürler cevabınız için. gerçekten telefondan soğuma aşamasına geldim ama alışmak zorundayım. sensörler deyim yerindeyse ya hep ya hiç'e çevrilmiş. yani ekranın dönmesini istiyorsanız tam dikey pozisyonda döndürmeniz şart. titreşimden de hala emin değilim,belki de bana öyle gelmiştir. ama haklılık payınız var,bence de alelacele sürülüyor piyasaya. belki de biraz bekledikten sonra güncellemek en mantıklısı.evet v50 de saçma sapan biçok gariplik var böyle sanırım tam denemeden piyasaya çıkarıyorlar hemen bu yeni sürümleri nokia nın ar-ge si bu konuda yeterli özenle çalışmıyor sanırım bu cihazın bi çok fonksiyonu var ve her yeni fw de bu fonskiyonların teker teker test edilmesi gerekli diye düşünüyorum
arkadaşım eğer garantisi devam ediyorsa hiçbir ücret almıyorlarbenim bi sorunum yok ama bi sorum var
telefonumda şu anda v31 mevcut.güncellemek istiyorum daha doğrusu bunu kendim yapmak istemiyorum en yakın kvk yani nokia'nın sitesinin deyimiyle destek servisine götürsem orda yükletebilir miyim?
telefonun garantisi var ama bunun için ek ücret istenir mi
telefonu orda tamire gitmiş gibi orda bırakmam gerekir mi yoksa hemen yapıp geri verirler mi
biraz fazla soru oldu ama yardımcı olabilirseniz sevinirim...
benim sorunuma bi cevap bulamadım yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkür ediyorum..
soruna gelince yeni yazılımı aratyorum 149,5 mb bulyo yükle diyorum başlıyo indirmiye 200,300,400mb paso indiryo böyle devam ediyo yükleme yapmıyor yardımlarınızı bekliyorum...
arkadaşım sen yazılım güncellemede sorun yaşamışsın hard format at düzelir düzelmezse servise götür yaparlar garantisi yoksa 20tl yaparlar max kablosuyla tekrar yüklenir v40 geri dönme çünkü v50 versiyonu bire bir n97 32gb yazılımının aynısı hatta daha gelişmişi bende 5800 ve n97 var görsellik olarak aynı ama 5800 n97 daha hızlı çalışıyor bilgineacil yardım istiyorum. v50 yükledim telefon hiç açılmıyor simi çıkartıyorum zor zar beş altı denemeden sonra açılıyor çaresini bulamadım bulan arkadaş varsa yardım bekliyorum hatta versiyon 4.0 a dönmek istiyorum. diğer arkadaşlar hiç yükseltmeye kalkmasın bu kadar problem yaşamaktansa bırakın dağınık kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?