5800 v50 kötü özellik

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

petrucci82

petrucci82

Üye
dostum ztn wi-fi ile güncelleme de 5 yada 6mb lık bir yama indirir dediğin gibi her zaman pc üzerinden NSU ile güncellemek çok daha temiz bir güncelleme yapılmasını sağlar bu aynı şey gibi içinde belirli bir özelliği olmayan bir oyuna sonradan yama yapmak gibi birde içinde o özelliğin olduğu tıkır tıkır oynanabilen bir oyun var :)
evet haklısın ben de şimdi nsu ile yapıcam..

petrucci82

petrucci82

Üye
daha eski sürümde v31 de iken nsu ile aratınca en son sürüm mecut diyordu ve iki seçenek oluyordu yeniden yükle-çıkış şeklinde..ama şu an sadece çıkış var yani var olan sürümü yeniden yükleme seçeneği yok...sanırım flash için biraz cırmaliycam ve v40 yükliycem

Progressivity

Progressivity

Üye
v50'yi tel üzerinden yüklediyseniz pcden NSU ile yeniden v50 yi yükleyebilir misiniz bunu gerçekten bilmiyorum

modexl48

Üye
arkadaşlar annemdekinide v50 yaptım formatladım daha sonra ama tel kendi kendine aramaları cepteyken kabul ediyor bunun çaresi varmı?

WitchKing

Üye
normal sadece müzikçalar dikkatimi çekti onun dışında pille ilgili bi problemim yok.

spartacus20

spartacus20

Üye
ben ıkı haftdır v50 olarak kullnaıyorum gayet memnunum ozellıkle menulerın cok hassas olması ve kenar cubugunu baglı kalmamk cok guzel sarzdada bı problem yok

Progressivity

Progressivity

Üye
telefonu fazla kurcalamayanlar için şarjda bi problem yok ama 3saat oyun 2saat müzik ile 1gün gitmiyor benim telin şarjı önceki v40'ta böyle bi sorun yoktu ve birçok kişi de bundan şikayetçi ztn kesinlikle bu yazılım daha fazla şarj yiyor

aykut_ksaa

aykut_ksaa

Üye
telefon sesizde bi kere titreyip kalıyo dhissetmiyoruz bile

enjo3

Üye
bende v50 yükledim kök klasördeki download programı silinmiş acaba sizdede böyle birşey oldumu.Olmadıysa nasıl geri getirebilirim ?

Progressivity

Progressivity

Üye
onun yerine internet klasöründe ovi store var, değişti o

extreme__

Üye
V50 yüklemesinden sonra bahsi geçen sorunları bir nebze olsun açıklamaya çalışayım:

1-)Pil sorunu: En son versiyonda telefonun işlemcisi overclock edilmiş ve daha çabuk tepki vermesi sağlanmıştır. Bu da herhangi bir parça değişikliği olmadan işlemci güç tüketiminin arttırılmasıyla elde edilmiştir. Yani daha fazla pil tüketimi demektir.. Kabul edilmelidir ki gerçekten telefon önceki versiyona nazaran daha hızlı tepki veriyor.

2-) Tarayıcının donma problemi "önbellek" kaynaklı bir sorundur. Bilgisayarda ki internet kullanımı alışkanlıklarınızı telefondan beklemek mantıksızlık olur. Söz konusu donma problemini yaşayan arkadaşlar tarayıcı açık iken "seçenekler--> gizlilik verilerini sil---> tümü" seçeneği ile önbelleği temizlesinler(önbelleğin dolması yavaşlatır ve dondurur), donma olayı büyük ölçüde hallolacaktır. Buna artı olarak operanın tarayıcısını tavsiye ederim. Adeta bilgisayar tarayıcısıyla eşdeğerdir. Bahsettiğimiz donma sorunuyla karşılaşmazsınız kolay kolay.

3-) Ekran döndürme mevzusundaki sıkıntı su götürmez lakin, kimsede çıkıp v 50 den dolayı ekran dönmüyor demesin. v-40 ıda biliriz. Önce ki durumuna göre sensör iyileşti bile denebilir. Ama tam anlamıyla düzeldiğini söyleyemeyiz. saygılar...:bigstar:

obizin

obizin

Üye
blue2112

blue2112

Üye
arkadaşlar bende 3 gün önce V5.0 a yükselttim ama şansmı diyelim artık bu saydığınız hiçbir sorun bende mevcut değil..özelikle sensör şahane jet gibi anında değişiyor..güncellemeyi telefonda yaptım sonra hard format attım uygulamaları yükledim gerçekten süper oldu..ayrıca telefon çok çok hızlı ekran kalibrazyonuda çok hassas olmuş..

gemlikua96

gemlikua96

Üye
v40 a geri dönme gibi bi şansımız yok ben v50 çıktığı zaman beklemiştim iyiki beklemişim bu tür sorunlar çıktığı için hala v40 dayım ve memnunum yeni sürümü bekliyceksiniz arkadaşlar sorunlar anca böyle çözülür (inşallah) :D

ribatz

Üye
Telefonunda sorun vardır kardesim.Ben 50yi yüklememe rağmen hala mis gibi kullanıyorum hiç bir problemde yok.

ayaz.87

Üye
arkadaşlar ben de 5800 i kullanıyorum. Bazen mesajlarda problem oluyor. Yazarken yanlış yazıp sildiğimde diğer doğru yazdığım kelimelerde kendi kendine siliniyor. Ve telin içinden tik tik diye sesler geliyor. Bataryayı çıkarttığımda ya da biraz beklediğimde sorun olmuyor. Acaba sizde de oluyor mu böyle? :)

azrock

azrock

Üye
hala anlayamadnzmı? Hard format atın düzeliyor o tür sorunlar!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt