5800 v50 kötü özellik

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gsad

Üye
    Konu Sahibi
5800 v50 kötü özellik
arkadaşlar v40 vardı v50 ye yükselttim ama telefonun şarjı çok az gitmeye basladı.daha iyi olmasını beklerken daha kötü oldu.bu şarj olayının yeni versiyonla ilgili olduğunu düşünüyorum..başka bu sorunu yaşayan var mı?acaba ben mi yanlış düşünüyorum :allalla:

• Beğen
Tepkiler: yyoruge

bettacı

Üye
benimki v30 versiyonu sanırım az önce baktım teli 2 gün önce 0 aldım.Acaba v30 ile 50un farkı nedir? kullanım farkı varmı tema farkı vs vs?

M3L!H

M3L!H

Üye
Maalesef öyle. Telefonun ekran ayarlarından, ışığını azaltın.

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen telin ekran ışıqını düşürün

eruman34

Üye
sadece batarya değil müziklerdeki bul seçeneğide yokoluyor dokunmatik titreşimide kapatmak bataryaya katkıda bulunacakdır...

laveled

laveled

Üye
v50 kötü özellikleri=sensör kafayı yedi, şarjı hemen bitiyor,intenet tarayıcısı kitleniyor

orhanblt

orhanblt

Üye
bende v50 sürümünü cepten indirdim.tel kafayı yedi kitlenmeler,yavaşlama v.b aldım TİM e götürdüm birkaç saatte hallettiler.şimdi tel canavar gibi. tavsiyem güncellemeyi TİM lerde yaptırmanız.Çok far eder

laveled

laveled

Üye
bende v50 sürümünü cepten indirdim.tel kafayı yedi kitlenmeler,yavaşlama v.b aldım TİM e götürdüm birkaç saatte hallettiler.şimdi tel canavar gibi. tavsiyem güncellemeyi TİM lerde yaptırmanız.Çok far eder
ne yaptın yazılımı tekrarmı güncellettin

killerkadir67

killerkadir67

Üye
bnde 5800 xm kullanıcısıyım fakat v50 güncellemesinden memnun deilm v40 güncellemesini tekrardan yükleyebilirmiyim ?

kuvars10

Üye
Bende de şarj sorunu ortaya çıktı v50 ile.Çözüm bekliyoruz

milestone

milestone

Üye
- şarj çok az gidiyor,
- browser'in kendi kendine tam ekran olmasına ve birtürlü çıkmak bilmemesine gıcık oluyorum.
- ekranın yatay / dikey geçişi çok zaman alıyor, hatta hiç geçmiyor...

Umarım kısa sürede yeni bir güncelleme daha çıkartırlar

laveled

laveled

Üye
- şarj çok az gidiyor,
- browser'in kendi kendine tam ekran olmasına ve birtürlü çıkmak bilmemesine gıcık oluyorum.
- ekranın yatay / dikey geçişi çok zaman alıyor, hatta hiç geçmiyor...

Umarım kısa sürede yeni bir güncelleme daha çıkartırlar

aynı sorunalr bendede mevcut

brk_csm

Üye
Aynı sorunlar bendede mevcut.Özellikle sensör çok takılıyor ve yatay tutarken dikey,dikey tutarken yatay duruma geçiyor:S Tim'de güncelleten arkadaş bize nasıl yaptığını anlatabilir mi acaba?Sonuçta biz V50 ye yükselttik tekrar güncellemek gibi bir seçenek var mı?

Progressivity

Progressivity

Üye
bende v50 kullanıyorum ama şarj gayet uygun gidiyor şarjı az gidiyor diyen arkadaşlar acaba yeni sürümü yükledikten sonra hard format attılar mı
v50'nin en kötü yanı sensör ciddi şekilde embesil çalışıyor sinir oldum, müzik playerdan bul sçeeneği de kalkmış, radyo sorunu halen devam ediyor, wireless aynı şekilde daha önceden tanımlı ağları yeni bir ağ gibi tanımlıyor, kendi internet tarayıcıs da takılıyor ve ayrıca flash player 9 eklenmemiş yine maalesef :S bunlar sorunlar, ilginç bir şekilde ise daha önceki sürümlerde java oyunlarda ses alamıyordum v50de tüm java oyunları sesli bir şekilde oynayabiliyorum ama kesinlikle yeni bir güncelleştirme daha gerekli

santimetriks

Üye
bende v50'yi yükledikten sonra sarjı çok az gitmeye başladı.. versiyon yüksetlmeden önce gayet memnundum 3 gün kadar gidiyordu 1 çubuk kaldığı halde nerdeyse birgün gittiğini biliyorum fakat şimdi tek çubuk gittiğinde diğerleri 1-2 saat içinde sarj bitiyor...

Ayrıca ben v40 versiyon atarken black koduyla attım sonra nss'den red kodunu girerek v50 yükledim yinede kırmızı olmadı telefon hala siyah bi kaç kez tekrar yükledim yazılımı değişmedi nasıl kırmızı yapabilirim bunu anlatabilirse bir arkadaş çok memnun olurum... ve bu hard format denilen şey AYARLAR->TELEFON->TELEFON YÖNETİMİ->ORJİNAL TELEFON AYARLARI denilen şeymi bunumu yapacağız...

dejavu_10

dejavu_10

Üye
v50 yi 1 haftadır kulanıyorum yükledikten sonra muhakkak hard format atılması gerek (yeşil tuş+kırmızı tuş+kamera tuşu+aç kapa tuşu na basılı tutun eller gelene kadar)2 gün kadar format atmadan kullnadım dediğiniz gibi şarj çok az gitti sensözde yine aynı sorunlar oldu ama format sonrası canavarlaştı

petrucci82

petrucci82

Üye
yaw acaba nsu ile güncellesek yani yazılımı tamamen sıfırdan kursak daha iyi mi olur..sonuçta wi-fi ile telefonun kendi üzerinden güncelleyince sadece yeni özellikleri üzerine ekliyor..belki bu yüzden yeni özellikler tam yapışmıyor üzerine..eğer nsu ile güncelleyen arkadaş varsa birde ondan alalım izlenimlerini??

Progressivity

Progressivity

Üye
dostum ztn wi-fi ile güncelleme de 5 yada 6mb lık bir yama indirir dediğin gibi her zaman pc üzerinden NSU ile güncellemek çok daha temiz bir güncelleme yapılmasını sağlar bu aynı şey gibi içinde belirli bir özelliği olmayan bir oyuna sonradan yama yapmak gibi birde içinde o özelliğin olduğu tıkır tıkır oynanabilen bir oyun var :)

laveled

laveled

Üye
ya peki simdi pc den v50 yuklemek mumkunmu (telden guncellemistm)

osnakli

osnakli

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt