5800 v50 Hackli Modifiye Yazılımı 07.07.2010 by Haydar **/GÜNCELLENDİ\ SAMSUNG WİDGET EV TEMALI FW**

Sponsorlu Bağlantılar

meosenturc

meosenturc

Üye
merhaba arkadaşlar bende şuan v50 hacksiz olarak yüklü onun üstüne bu fw yi yükleyebilir miyim?

tabi ki dostum zaten olmazsa orjinalini geri yüklüyorsun... ya da buradaki tüm FW'leri zaten orjinallere ekleyerek yüklüyorsun.

--------------- Ekleme ---------------

evet yok, diğer menüleri açtığınızda tepede görünüyor, ama ana ekrana geri dönünce batarya ve şebeke çekim simgesi maalesef kayboluyor. widget kısayollarında mevcut olanları kullanabiliyoruz maalesef şimdilik konu sahibi Haydar ECEVİT de dahil olmak üzere kısayol ekleme işini bulanımız olmadı.:hmmm

ya ben nette forumlarda okudum bir kaç program varmış onunla kısayolları ekleyip doğrudan kurulum halinde atabiliyorlarmış. isterseniz deneyeyim gadget.swf'yi yedekleyip bakayıp. olursa haber edeyim size?

buldum beyler.

kendi telefonunuzdaki programlara da kısayollar eklemeye yarayan bir program da buldum. hatta ovimaps için denedim telefonuma ekledim müthiş çalışıyorlar!

yeni bir başlık altında tamamını ekleyeceğim az sonra...

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
tabi ki dostum zaten olmazsa orjinalini geri yüklüyorsun... ya da buradaki tüm FW'leri zaten orjinallere ekleyerek yüklüyorsun.

ya ben nette forumlarda okudum bir kaç program varmış onunla kısayolları ekleyip doğrudan kurulum halinde atabiliyorlarmış. isterseniz deneyeyim gadget.swf'yi yedekleyip bakayıp. olursa haber edeyim size?

buldum beyler.

kendi telefonunuzdaki programlara da kısayollar eklemeye yarayan bir program da buldum. hatta ovimaps için denedim telefonuma ekledim müthiş çalışıyorlar!

yeni bir başlık altında tamamını ekleyeceğim az sonra...

tebrikler kardeşim deneyelim sonuç inş. güzel olur :oke:

osmanpasa

osmanpasa

Üye
çok uzun be yaa. Bu işi basitleştirmek için başka bir yol yokmu.

ImRorschach

ImRorschach

Üye
Animenu Plus'u yaptıktan sonra sıra buna geldi. Phoneix'le deniyecem umarım yaparım. Çalışma için teşekkürler...

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
:ehe
çok uzun be yaa. Bu işi basitleştirmek için başka bir yol yokmu.

var kardeşim bun işi yapan bir arkadaşına 5dk.da fwyi attırman :ehe

Animenu Plus'u yaptıktan sonra sıra buna geldi. Phoneix'le deniyecem umarım yaparım. Çalışma için teşekkürler...

yaparsın kardeşim kolay gelsin güle güle kullan

güzel çalışma olmus :oke:

efe574

efe574

Üye
Animenu Plus sankı telı kasıyor bazı efekler duzgun degıl gıbı gelıyor bana o yuzden yuklemıyorum sızdede aynımı acaba. efeklerı sevıyorum ama kasma olmasa

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
Animenu Plus sankı telı kasıyor bazı efekler duzgun degıl gıbı gelıyor bana o yuzden yuklemıyorum sızdede aynımı acaba. efeklerı sevıyorum ama kasma olmasa

evet baya kasar kardeşim benim fwdeki efekt hoşuna gitmedimi kesinlikle kasmıyorda

pasa_mahmut

Üye
Selam arkadaşlar tlf yeni aldım ancak program kurulmuyor zırtbırt sertifika hatası veriyor Sanırım tlf hacklenince her program kuruluyor doğru anlamışmıyım
bu hackleme işlemleri için NAVIFIRM programından birtürlü hangisini indireceğimi çözemedim benim tlf kodu programda çıkmıyor o yüzden hiç birşey indiremiyorum

TLF = RED-KIRMIZI

RM-356
kod: ....269 bu koda göre bir sürüm bulamadım programdan ayrıca turkey red diye bişeyde yok v50 sürümde

tlfde
50.0.005 yüklü

eğer konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim kafayı yemek üzereyim birisi bana acil yardım etsin ilgilenenler için şimdiden Allah Razı Olsun teşekkürler.

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
Selam arkadaşlar tlf yeni aldım ancak program kurulmuyor zırtbırt sertifika hatası veriyor Sanırım tlf hacklenince her program kuruluyor doğru anlamışmıyım
bu hackleme işlemleri için NAVIFIRM programından birtürlü hangisini indireceğimi çözemedim benim tlf kodu programda çıkmıyor o yüzden hiç birşey indiremiyorum

TLF = RED-KIRMIZI

RM-356
kod: 0579269 bu koda göre bir sürüm bulamadım programdan ayrıca turkey red diye bişeyde yok v50 sürümde

tlfde
50.0.005 yüklü

eğer konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim kafayı yemek üzereyim birisi bana acil yardım etsin ilgilenenler için şimdiden Allah Razı Olsun teşekkürler.

benim anlatımımı harfiyen uygularsan sorunun çözülr

pasa_mahmut

Üye
benim anlatımımı harfiyen uygularsan sorunun çözülr

Öncelikle teşekkür ederim kardeş sistemin gayet güzel anladığım kadarıyla Bu konuyu uygularsam TLF ye senin işletim sistemini kurmuş olucam. Peki başka bir kişinin sistemini kurup denemek o zaman

navifirm den hangiisini indirmem gerekir.. benim sorunum bir bakımada bu ne indirmem gerek onu bilmiyorum kolay gelsin

JohanGielen

JohanGielen

Üye
arkadaşlar GPS nasıl uyduya bağlanıyormu?

pasa_mahmut

Üye
Öncelikle teşekkür ederim kardeş sistemin gayet güzel anladığım kadarıyla Bu konuyu uygularsam TLF ye senin işletim sistemini kurmuş olucam. Peki başka bir kişinin sistemini kurup denemek o zaman

navifirm den hangiisini indirmem gerekir.. benim sorunum bir bakımada bu ne indirmem gerek onu bilmiyorum kolay gelsin

ek olarak bu videoda izlediğime göre samsung açılış kapanış ekranları samsung neden ayrıca açılışkapanış resimleri nasıl

turkofatih

Üye
arkadaşım ellerine sağlık çok sağol 10 numara olmuş ama benim 2 sıkıntım var 1. samsung tema yğkledim ama çalışmıyor yani ana ekranda samsuıng kısa yolları çıkmıyor ikonlar değişti ama ana ekranda çıkmıo ben telefonu yazılımı attıktan sonra samsung temasını yükledim fakat tam omadı 2 açılıştaki nokıa yazısı ve resmini nasıl kaldırabilirim bana yardımcı olursan sevinirim

muaythai

muaythai

Üye
arkadaşlar GPS nasıl uyduya bağlanıyormu?
:bilmm bu nasıl bir soruydu bu modifiye yazılımla bağlanıyor mu diye sorarasan evet bağlanıyor:evet: başka türlü bağlanıyormmu diye sorarsan yine bağlanıyor:d:

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi

benim anlatımımla her modifiyeyi yükleyebilirsin kardeşim

arkadaşım ellerine sağlık çok sağol 10 numara olmuş ama benim 2 sıkıntım var 1. samsung tema yğkledim ama çalışmıyor yani ana ekranda samsuıng kısa yolları çıkmıyor ikonlar değişti ama ana ekranda çıkmıo ben telefonu yazılımı attıktan sonra samsung temasını yükledim fakat tam omadı 2 açılıştaki nokıa yazısı ve resmini nasıl kaldırabilirim bana yardımcı olursan sevinirim

samsung teması çıkması lazım kardeşim videodaki gibi.
temayı yüklediysen kesinlikle tam olur yarım olma gibi birşey olamaz.
c de startup diye arattırıp silersen açılışta hiçbirşey gelmez

:bilmm bu nasıl bir soruydu bu modifiye yazılımla bağlanıyor mu diye sorarasan evet bağlanıyor:evet: başka türlü bağlanıyormmu diye sorarsan yine bağlanıyor:d:

:ehe

pasa_mahmut

Üye
-Uyarı ekranı çıkacak EVET tıklayın ve EN FAZLA 4-5saniye içinde telefonun açma tuşuna (POWER) bir kez basın! Bu noktada uzun süreli basılı tutmayın.

Buraya kadar herşey normal gitti ama sonra hata başladı ve yükleme başarısız oldu sanırım nokıa mesaj gönderdi bu tlf yine 50 kr gitti :(

Kurulum bitince Programın Statu listesinin sonunda DONE! yazısı çıkacak. Ve Telefonunuzun Ekranında da "LOCAL MODE" yazması gerek.
Örnek resim:

-Phone Mode: NORMAL seçince Telefon kendini açıcaktır NOKIA yazısını görünce USB kablosunu çıkarabilirsiniz.
KURULUM BİTTİ.
Örnek resim:

KURULUM BİTİNCE HİÇ BİR İŞLEM YAPMADAN İLK BAŞTA CİHAZI FORMATLAYINIZ.
Ancak *#7370# şeklnde değil!
YEŞİL KIRMIZI KAMERA TUŞU ve TELEFONUN AÇMA/KAPAMA tuşuna basılı tutarak nokia yazısını görene kadar bırakmayın telefonunuz formatlansın!

çıkan hata kodu şu arkadaşım

JAF version 1.98.62
Detected PKEY: 90009699
Card life counter: 99.99%
P- nokia module version 01.02
FBUS INTERFACE NOT CONNECTED!!!
USB Cable Driver version: 7.1.31.0
Changing mode...Done!
Changing mode...Done!
Changing mode...Done!
Changing mode...
Detected P-: 90009699
Init usb communication...
Done!
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: NONE
PPM Flash file: NONE
CNT Flash file: NONE
APE Variant file: NONE
Searching for JAF saved location of ini...
Checking path: C:\Program Files (x86)\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\

Searching for default location of ini...
Checking path: C:\Program Files (x86)\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\
Scanning ini files...
Checking path: C:\Program Files (x86)\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: C:\Program Files (x86)\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\RM-356_50.0.005_prd.core.C00
PPM Flash file: C:\Program Files (x86)\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\RM-356_50.0.005_prd.rofs2.V01
CNT Flash file: C:\Program Files (x86)\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\RM-356_50.0.005_C01_prd.rofs3.fpsx
APE Variant file: C:\Program Files (x86)\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\RM-356_50.0.005_026_000_U01.uda.fpsx
Languages in ppm: English,French,German,Italian,Spanish,Portuguese
Changing flashing settings...
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: C:\Program Files (x86)\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\RM-356_50.0.005_prd.core.C00
PPM Flash file: C:\Program Files (x86)\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\RM-356_50.0.005_prd.rofs2.V02
CNT Flash file: C:\Program Files (x86)\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\RM-356_50.0.005_C01_prd.rofs3.fpsx
APE Variant file: C:\Program Files (x86)\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\RM-356_50.0.005_026_000_U01.uda.fpsx
Languages in ppm: English,French,Turkish,German,Dutch
Backing up CRT...
Failed to backup CRT...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Not found!!!
Backing up CRT...
Failed to backup CRT...
Backing up CRT...
Failed to backup CRT...
PRESS POWER ON NOW!
Backing up CRT...
Failed to backup CRT...
Changing mode...
Done!
Changing mode...
Done!
Changing mode...
Done!

ve ben sonrasında bi kaç defa daha FLASH a bastım hep hata verdi sorun nerde acab windows 7 kullanıyorum üstelik 64 bit bir tek J.A.F programı kurulurken hata verdi bişeyler çıktı ben devam dedim evet dedim kuruldu ama sonunda kuruldu ve OGM ilede çalışırken bir hata daha verdi o hata ise

Error: BOX DRIVER NOT INSTALLED ne olur yardım lütfen.. şimdiden teşekkürler.

thoak

thoak

Üye
Rica etsem bana birileri telefonumu nasıl eski haline çeviririm anlatabilir mi?

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
çıkan hata kodu şu arkadaşım

JAF version 1.98.62
Detected PKEY: 90009699
Card life counter: 99.99%
FBUS INTERFACE NOT CONNECTED!!!
USB Cable Driver version: 7.1.31.0
Changing mode...Done!
Changing mode...Done!
Changing mode...Done!
Changing mode...
Done!
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: NONE
PPM Flash file: NONE
CNT Flash file: NONE
APE Variant file: NONE
Searching for JAF saved location of ini...
Checking path: C:\Program Files (x86)\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\

Scanning ini files...
FILES SET FOR FLASHING:
PPM Flash file: C:\Program Files (x86)\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\RM-356_50.0.005_prd.rofs2.V01
Languages in ppm: English,French,German,Italian,Spanish,Portuguese
Changing flashing settings...
FILES SET FOR FLASHING:
PPM Flash file: C:\Program Files (x86)\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\RM-356_50.0.005_prd.rofs2.V02
Languages in ppm: English,French,Turkish,German,Dutch
Backing up CRT...
Failed to backup CRT...
PRESS POWER ON NOW!
Backing up CRT...
Failed to backup CRT...
Backing up CRT...
Failed to backup CRT...
PRESS POWER ON NOW!
Backing up CRT...
Failed to backup CRT...
Changing mode...
Done!
Changing mode...
Done!
Changing mode...
Done!

ve ben sonrasında bi kaç defa daha FLASH a bastım hep hata verdi sorun nerde acab windows 7 kullanıyorum üstelik 64 bit bir tek J.A.F programı kurulurken hata verdi bişeyler çıktı ben devam dedim evet dedim kuruldu ama sonunda kuruldu ve OGM ilede çalışırken bir hata daha verdi o hata ise

Error: BOX DRIVER NOT INSTALLED ne olur yardım lütfen.. şimdiden teşekkürler.

64 bit olduğundan sorun çıkartıyordur büyük ihtimal

önceki yazılanları araştırır okursan birkaçkez cevaplanmıştı aynı soru

henes_42

henes_42

Üye

Yapacağın işlem, bilgisayara kurduğumuz bir program vardı (RM-356_EMEA_50.0.005v13a_5800) ve bunu kurduktan sonra

C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356

klasörünün içine iki tane dosyayı kopyalıyorduk. Telefonu eski haline, yani orjinal haline getirmek için daha önce indirdiğin RM-356_EMEA_50.0.005v13a_5800 dosyasını çalıştır, zaten kurulu olduğu için remove seçeneğini seçip bilgisayarından kaldır ve aynı dosyayı tekrar kur. böylelikle sonradan içine attığımız 2 tane modifiye dosyasını silmiş, orjinal halini yüklemiş oluruz bilgisayara.

C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356 klasörüne herhangi bişey kopyalama. çünkü artık bu klasör orjinal dosyayı barındırıyor.

bundan sonra da sanki modifiye yapıyormuşsun gibi OGM JAF PKEY Emulator v5 programını çalıştır ve modifiyeyi yüklüyormuşsun gibi aynı adımları uygula. orjinal yazılımı geri yüklemiş olursun. hepsi bu kadar

Üst Alt