Ben 2. Versiyonunu İndirdim Ondan Oldu Sanırım teşekkür Ederim Kardeşim.
--------------- Ekleme ---------------
Abi Eminim Hiçbiryerde Yanlıs Yapmıyorum Verdiğin Linkteki Yazılımı Yükledim Sorunsuzca Yinede Cıkmadı Sinirimden Kafayı Yicem Listede Cıkanlar. Vodafone,OraTsu,Orange,Kısayol Çubuğu,Rehber Çubuğu,Temel Bunlar Cıkıyor Ayriyeten O tema İçin Birşey Kurmam Gereklimi Değilsede Allah İçin Birisi Bi Yardım Etsin...
kardeş sanırım, ama sanırım diyorum, hata yaptığın yer RM-356_EMEA_50.0.005_v13a_5800 dosyasının kurulumunda, zira hata bunun neresinde diyorsan, verdiğim linkteki modifiyeyi indir, içinden iki tane dosya çıkması lazım. dosyaların sonu rofs3.fpsx ve rofs2.v02 dosyaları, bunlar tamam.
şimdi gelelim yapman gereken işleme.
RM-356_EMEA_50.0.005_v13a_5800 isimli dosyayı tekrar çalıştır, karşına repair ve remove seçenekleri gelecek, sen remove yapacaksın ve eski tüm dosyaları silmiş olacaksın..
daha sonra bilgisayarını yeniden başlat ve bu dosyayı tekrar kur, kurulum bitince indirmiş olduğun iki modifiye dosyasını
C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356
klasörüne tekrar kopyala ve modifiyeyi yeniden yap.
zira senin bilgisayarında eski modifiyeler kaldığı için hala eskisini yüklüyor. bu işlemi aynen yaparsan yeni modifiyen hayırlı olsun. en nihayetinde makineler a_ptal cihazlardır, onları akıllı yapan insan aklıdır. biz ne vermişsek onu verir, bu işlemde de biz doğru veriyi verince bize doğru sonuç gelecektir. kolay gelsin
(
Listede Cıkanlar. Vodafone,OraTsu,Orange,Kısayol Çubuğu,Rehber Çubuğu,Temel Bunlar diye yazmışsın, bunlar eski sürümün temaları, bilgisayarında hala eski sürüm kaldığı için bunları geçiyor, yazdığımı aynen yaparsan eski sürümü kaldırmış, yeni sürümü yüklemiş olursun, kafayı yeme, bugün kandil, bi kandil simiti al onu ye, afiyet olsun, kandilinde mübarek olsun.)