5800 v50 Hackli Modifiye Yazılımı 07.07.2010 by Haydar **/GÜNCELLENDİ\ SAMSUNG WİDGET EV TEMALI FW**

Sponsorlu Bağlantılar

pasa_mahmut

Üye
müzik playerdayken ekrana tıklayınca ses seviyesi açılıyorya ordan sesini aç çıkar kardeşim.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NOT:Arkadaşlar ben memlekete gidiyorum nete giremeyecem birsüre oyüzden sorunlarınızı bu zaman zarfında çözemem gelene kadar ama önceki yazılanları okursanız size büyük oranda yardımı olur görüşmek üzere... 16.07.2010

Haydar Kardeşim bir sorum olacak şu oratsu ev ekranı temasını seçtim ama masa üsütne attığım klasörleri nasıl geri kaldıracağım yardım edermisin

playermause

Üye
menulerin cıkması icin yukarı bir ok var ona basılı tut sil iconu cıkacaktır.

nurullah2000

Üye
OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5 çalıştırdıktan sonra GO diyoruz. Ancak BU ekran tıkılı kalıyor sonra Jaf ekranı gelmiyor. Neden.!

playermause

Üye
uyumluluk sorunu oldugundan. sag tıkla uyumluluktan xp sp3 yap. duzelecektir.

meosenturc

meosenturc

Üye
Beyler sanırım bu FW'de Samgunsdaki hs'nin "gadget.swf" dsosyası Z sürücüsüne kaydoluyor ben onu E'ye kopyaladım öyle çalıştı. Şimdi ise farklı gadget.swf'ler buluyorum üstte ekranın batarya ve çekim gücünü gösteren atıyorum E'dekiyle değiştiriyorum ama çalışmıyor yenisi. Restart atmama rağmen?

bu FW'lerde doğrudan E'den gadget.swf çalıştırılabiliyordu sanırım onu yapabilir miyiz bu FW için de?

---
çözümü buldum bunun için ama:

şu linkte widgetIdle.dll dosyası var

- z:\sys\bin konumunda bulunan WidgetIdle.dll dosyasını bu ekle değiştirip
- rofs 'deki gadget.swf dosyasını silip repack yapılacakmış FW'mize tekrar
- sonra flashlayıp yeni dosyaları e:\ sürücüsüne atınca çalışacakmış.

ki ben FW editlemede iyi değilim :/ ayrıca işin gıcık tarafı tonla program maps cart curt tekrar yüklemek istemiyorum. C2Z diye bir patch ile mümkün sanırım ama kullanmasını bilen var mı? E'den çalışsa size süperötesi swf'ler buldum :(

pasa_mahmut

Üye
menulerin cıkması icin yukarı bir ok var ona basılı tut sil iconu cıkacaktır.

sağolasın hemşerim yazdığını okumadan önce tesadüfen elim o ok üzerinde basılı kaldı ve çözdüm tesadüfün böylesi :)

bekoc

Üye
vay gadasını aldıım Allah senden razı olsun yükledim çok hazırlamışın çok hoşuma gitti valla

BurtiBurak

Üye
hocam ben kurdum ancak tsunami teması gözükmüyor :S

iSouLLeSs

Üye
yazılımı telefona attım cok güzelde bir teması var herkeze tavsiye ederim gercekten cok güzel tesekkurler emeğine sağlık arkadaşım

bekoc

Üye
ya arkadaşlar müzik çalar müzikleri görmüyor yardımcı olabilcek var mı acep?

oktay2617

Üye
2.Versiyon:Işıkları yanan ve tuş kilidi titreşimi açık versiyon diğer herşey aynı

arkadaşlar ben bunu attım tele ama türkçe yok!!!! bu problemle karşılaşan var mı hiç?

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca SAMSUNG TEMALI FW yi atınca türkçe oluyor ama bu 2.versiyonda türkçe yok :(

henes_42

henes_42

Üye
ya arkadaşlar müzik çalar müzikleri görmüyor yardımcı olabilcek var mı acep?
müzik çalar müzikleri görmüyor ise arkadaşım hafıza kartında müzikler music isimli klasörde olacak, bunun haricinde bir yerde müziğin varsa görmez, illa hafıza kartında music klasörün olacak veya modifiyeyi indirince nokiaFirmware editor ile rofs3.fpsx dosyasını açacaksın, private/10202BE9/101FFCD2.TXT dosyasını açıp içindeki music yazan yeri silecek ve öyle kaydedeceksin

"E:\\music\\ olan yeri "E:\\" yapıp sadece music olanı silecek ve gerisini aynen bırakacaksın, o zaman hafıza kartında müzik nerede olursa olsun görür. aman dikkat arkadaşım bilmiyorsan lütfen dikkatli ol, yanlış yerleri silmeyiniz lütfen, işlem sadece bu olmalı ve dediğim yeri sildikten sonra nokia firmware editor de Repack/Rebuild ile yeni oluşturduğun modifiyeyi programın başına koydugu Rblt- yazısını silip RM-356..... ile başlar hale getirdikten sonra program files'te ilgili klasöre atıp devam edeceksin.

fakat Haytar Ecevit kardeşinde belirttiği gibi bu işlem telefonu biraz yavaşlatmaktadır bilgin olsun, önceki şekilde telefon daha hızlı çalışır.

umarım yardımcı olur

Shade.Anqer

Üye
Download:

video:

Ben Bu Linktekini İndirdim Hackledim Neyse Telefona Attım Samsung Widget diye bişe cıkmadı vodafone var içindende Universal_hybrid.sis Diye Bişe Cıktı Kurdum Ama O Temadan Cıkmadı Bana Bu Temanın Linkini Acil Verirmsiiniz Teşekkürler.Sırf O Tema İçin Telefonu Hackledim...

Not:Bu nickin İçindeki Tsunami Temasıda Calısmıyor Dahili bileŞen Diyor...

henes_42

henes_42

Üye

Ben Bu Linktekini İndirdim Hackledim Neyse Telefona Attım Samsung Widget diye bişe cıkmadı vodafone var içindende Universal_hybrid.sis Diye Bişe Cıktı Kurdum Ama O Temadan Cıkmadı Bana Bu Temanın Linkini Acil Verirmsiiniz Teşekkürler.Sırf O Tema İçin Telefonu Hackledim...

Not:Bu nickin İçindeki Tsunami Temasıda Calısmıyor Dahili bileŞen Diyor...

kardeş indirme linki

olacaktı, buradakini indircektin, o senin indirdiğin modifiyeyi geçmeden samsung widget yapmak isteyenler için, ama onda özellikler yine kısıtlı geliyor. yanlış olmuş sanırım. bunu indirip yaparsan problemin aşılır. şahsi görüş ve zevk meselesi ama Tsunami bana çok itici gelmişti zaten, Samsung Widget harika. ama dediğim gibi şahsi zevk meselesi.

Shade.Anqer

Üye
Ben 2. Versiyonunu İndirdim Ondan Oldu Sanırım teşekkür Ederim Kardeşim.

Abi Eminim Hiçbiryerde Yanlıs Yapmıyorum Verdiğin Linkteki Yazılımı Yükledim Sorunsuzca Yinede Cıkmadı Sinirimden Kafayı Yicem Listede Cıkanlar. Vodafone,OraTsu,Orange,Kısayol Çubuğu,Rehber Çubuğu,Temel Bunlar Cıkıyor Ayriyeten O tema İçin Birşey Kurmam Gereklimi Değilsede Allah İçin Birisi Bi Yardım Etsin...

henes_42

henes_42

Üye
Ben 2. Versiyonunu İndirdim Ondan Oldu Sanırım teşekkür Ederim Kardeşim.

Abi Eminim Hiçbiryerde Yanlıs Yapmıyorum Verdiğin Linkteki Yazılımı Yükledim Sorunsuzca Yinede Cıkmadı Sinirimden Kafayı Yicem Listede Cıkanlar. Vodafone,OraTsu,Orange,Kısayol Çubuğu,Rehber Çubuğu,Temel Bunlar Cıkıyor Ayriyeten O tema İçin Birşey Kurmam Gereklimi Değilsede Allah İçin Birisi Bi Yardım Etsin...

kardeş sanırım, ama sanırım diyorum, hata yaptığın yer RM-356_EMEA_50.0.005_v13a_5800 dosyasının kurulumunda, zira hata bunun neresinde diyorsan, verdiğim linkteki modifiyeyi indir, içinden iki tane dosya çıkması lazım. dosyaların sonu rofs3.fpsx ve rofs2.v02 dosyaları, bunlar tamam.

şimdi gelelim yapman gereken işleme.

RM-356_EMEA_50.0.005_v13a_5800 isimli dosyayı tekrar çalıştır, karşına repair ve remove seçenekleri gelecek, sen remove yapacaksın ve eski tüm dosyaları silmiş olacaksın..

daha sonra bilgisayarını yeniden başlat ve bu dosyayı tekrar kur, kurulum bitince indirmiş olduğun iki modifiye dosyasını

C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356

klasörüne tekrar kopyala ve modifiyeyi yeniden yap.

zira senin bilgisayarında eski modifiyeler kaldığı için hala eskisini yüklüyor. bu işlemi aynen yaparsan yeni modifiyen hayırlı olsun. en nihayetinde makineler a_ptal cihazlardır, onları akıllı yapan insan aklıdır. biz ne vermişsek onu verir, bu işlemde de biz doğru veriyi verince bize doğru sonuç gelecektir. kolay gelsin

( Listede Cıkanlar. Vodafone,OraTsu,Orange,Kısayol Çubuğu,Rehber Çubuğu,Temel Bunlar diye yazmışsın, bunlar eski sürümün temaları, bilgisayarında hala eski sürüm kaldığı için bunları geçiyor, yazdığımı aynen yaparsan eski sürümü kaldırmış, yeni sürümü yüklemiş olursun, kafayı yeme, bugün kandil, bi kandil simiti al onu ye, afiyet olsun, kandilinde mübarek olsun.)

Shade.Anqer

Üye
Dediklerini Uygulamadım Verilen Temayı Yükledi Sıfır Telefon Formatta Attım Ama Gelmedi Adam Konuyu Açmış Gitmiş Bi Yardımda Bulunmuyorki. Anlamadım Gitti [email protected] eklermisin ya msn den bi halletsek sonra istersen silebilirsin..

Arkadaşlar Samsung teması İçin Yardım Edecek Kimse Yokmu Nerde Bu Yöneticiler O.o

henes_42

henes_42

Üye
Dediklerini Uygulamadım Verilen Temayı Yükledi Sıfır Telefon Formatta Attım Ama Gelmedi Adam Konuyu Açmış Gitmiş Bi Yardımda Bulunmuyorki. Anlamadım Gitti [email protected] eklermisin ya msn den bi halletsek sonra istersen silebilirsin..

Arkadaşlar Samsung teması İçin Yardım Edecek Kimse Yokmu Nerde Bu Yöneticiler O.o

gerçekten çok ilginç, sen yazdıkça bende burada acaba nedir demekten kendimi alamıyorum.

menü / ayarlar / kişisel / ev ekranı / ev ekranı teması / buraları sırası ile açarsan, burada

Samsung widget
parmak kullanımı
rehber çubuğu
temel

seçeneklerinin gelmesi gerekir. hala bunlar çıkmıyormu

Shade.Anqer

Üye
işte o 4'üde yok baska bi konu buldum ordakini deniyicem eğer olursa bu konudaki yazılımda bir problem var sanırım.

kain061

Üye
jaf ile yazılım atıyorum fakat hiçbir programı yüklemiyor..çok ilginç bir sorun yani..rofs dosyalarını değiştirsemde değiştirmesemde( silip indirdiklerimi koyuyorum hatta üstüne yazmadan) normal yükleme yapıyor sorunsuz..ama içinde ne rom patcher ne başka bişe ..sanki normal nokia güncellemsi gibi..

Üst Alt