milestone
Üye
nokianın sitesinden
arkadaşım dediğin gibi nokianın sitesinden 3.04 versiyonunu indirdim ama haritalara girdiğimde telefon hala donuyor. yeniden başlatıyor
nokianın sitesinden
arkadaşım dediğin gibi nokianın sitesinden 3.04 versiyonunu indirdim ama haritalara girdiğimde telefon hala donuyor. yeniden başlatıyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bağlantısından nokia ovi haritaları indirmeyi seçtim telefona mesaj geldi,gelen mesajdaki bağlantıyı tıkladım ovi maps v3.04 indirdim kurdum,, sonra telefonu yeniden başlattım haritalara girdim telefon yine dondu,,
güncellemelerden kastın telefonun menüsünde güncelleme yazanyerden yapılan güncelleme ise orada haritlar ile ilgili hiçbirşey yok olanlar phyton desteği ile scribble,ovi müzik gibi şeyler,,,,
nokia map loader i bilg.ına kurucan telini bağlayıp haritanı güncelliceksin
Başka bir önerin varmı arkadaşım, çünkü dediğin gibi yaptım ama hala telefon haritalarda donuyor
Yapılan emeğe saygısızlık etmek istemiyorum ama bu saçmalıktan öte birşey değil... Bende çalıştı herkeste çalışır mantığı ile paylaşım yapıyorsunuz, sorunla karşılaştığımızda elimden gelen birşey yok diye cevap alıyoruz sadece... Böyle yarım yamalak program paylaşmakla virüslü program paylaşmanın hiçbir farkı yok,, çünkü hem madden hemde manen zarar uğruyoruz, senin paylaştığın programı yükleyeceğim diye defalardır telefonuma yazılım yüklüyor kaldırıyorum, bunun telefona mutlaka bir zararı oluyordur, kaldı ki ilk başlarda yetersiz açıklamalardan dolayı defalarca nokia'ya giden gereksiz mesaj bedellerinden hiç bahsetmiyorum bile. Site yönetiminin özellikle sistem modifikasyon bölümünde ciddi değişiklikler yapması şart, fw paylaşıyorsunuz telefondaki uygulamalar çalışmıyor, telefon donuyor... konu ile ilgili değişiklikler olduğunda ilk sayfayı güncellemiyor,soru sorulduğunda 3-5 sayfa önceden itibaren okumaya başla diye isteksiz cevaplar yazıyorsun.. Dediğim gibi burada yapılan paylaşım daha yarım,gerektiği kadar emek harcanmamış o yüzden yükleyecek arkadaşlara kesinlikle tavsiye etmiyorum, yönetimide bu gibi eksik paylaşımları daha sıkı denetleme hatta hatalar düzeltilene kadar konuya erişime izin verilmemesine davet ediyorum...
kardeşim tek map sorunu sende çıktı sana kısa ve öz bir cevap veriyorum beğenmiyorsan başka fw yükle kimse sana silah zoruyla benim fwmi yükle diyen olmadı ben anlattıklarımı aynen uygula diyorum sen red yerine black seçiyorsun sonra aynen uyguladım diyorsun kimbilir nerede yanlışlık varda senin mapın çalışmıyor kendi beceriksizliklerinizi birilerinin üstüne atmayalım dediğim gibi zorlayan yok başka fw kullan...
Yükleyip memnun kalan insan çok herkesin kendi özgür iradesi var isteyen istediği fwyi yükler karalamalarınla terbiye yoksunluğu yapma...
bu temanın ismi neDir ?
videodaki mavi temayı soruyorum .....hangi temanın ismi kardeşim beyazmı siyahmı
videodaki mavi temayı soruyorum .....
tmo_night diye arattırırsan bulabilirsin
1. sayfadaki videodaki mavi temayı soruyorum beyazı değil kardeş...?
--------------- Ekleme ---------------
sölicekmisn kardeş..?
öle olsun ben tmo_night' aratı yorum beyaz payaştığın çıkıyot hadi hayırlısı...söyledimya kardeş...
öle olsun ben tmo_night' aratı yorum beyaz payaştığın çıkıyot hadi hayırlısı...