5800 v50 Hackli Modifiye Yazılımı 07.07.2010 by Haydar **/GÜNCELLENDİ\ SAMSUNG WİDGET EV TEMALI FW**

Sponsorlu Bağlantılar

bild

bild

Üye
buseferde bu hatayı verdi
cmd 27 block
Sending RAW loader...
Using 009.012.005
Elf2flash 09.11.000
CMT RAW loader...
Patching RAW boot step1...
Patching RAW boot step2...
Patching RAW boot step3...
Sending RAW Loader...
....................Loader Sent!
Stage 2 starting............Error booting phone...

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
buseferde bu hatayı verdi
cmd 27 block
Sending RAW loader...
Using 009.012.005
Elf2flash 09.11.000
CMT RAW loader...
Patching RAW boot step1...
Patching RAW boot step2...
Patching RAW boot step3...
Sending RAW Loader...
....................Loader Sent!
Stage 2 starting............Error booting phone...

senin telin flashında bir sorun var sanırım kardeşim nokiaupdate ile dene

PhoenixGuard

PhoenixGuard

Üye
Abi Bir Sorunum Olacak idi,
Bu Haritaları Açtığımda Internet Bağlantısı Aktif Olunca Program Kilitliyor (Bağlantı Ayarı Çevrimiçi ya Internet Gerektiriyor) ve Kapatmayı Çok Zorlarsam Telefon Reset Atıyor ve GPS Almama Gibi Problem Çıktı,
Temizden JAF ile Dosyaları Güncelleyip Hafıza Kartını Sıfır Biçimlendirdim Ama Sonuç Hala Aynı,
Yardımcı Olursam Sevinirim.

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
Abi Bir Sorunum Olacak idi,
Bu Haritaları Açtığımda Internet Bağlantısı Aktif Olunca Program Kilitliyor (Bağlantı Ayarı Çevrimiçi ya Internet Gerektiriyor) ve Kapatmayı Çok Zorlarsam Telefon Reset Atıyor ve GPS Almama Gibi Problem Çıktı,
Temizden JAF ile Dosyaları Güncelleyip Hafıza Kartını Sıfır Biçimlendirdim Ama Sonuç Hala Aynı,
Yardımcı Olursam Sevinirim.

kardeşim ben 3.04 final versiyonunu kullanıyorum bunu yükle sorunun kalmayacaktır:oke:

barisodabasi

Üye
yüklediğimiz yazılımı nasıl iptal edebiliriz yani eskiye dönebiliriz ?

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi

Arkadaşlar playstation2 mi satıyorum ilan verdim ilan linkim aşağıdadır
http://www.maxicep.com/diger-ilanla...-kol-8mb-memorycard-35-oyun-125tl-363658.html

--------------- Ekleme ---------------

kardeşim orj. v50e benim verdiğim modifiye dosyalarını kopyalamadan tekrar teline flas atarsan orj. fwye geri dönmüş olursun:oke:

Arkadaşlar playstation2 mi satıyorum ilan verdim ilan linkim aşağıdadır
http://www.maxicep.com/diger-ilanla...-kol-8mb-memorycard-35-oyun-125tl-363658.html

barisodabasi

Üye
tamamdır teşekkür ederim :)

barisodabasi

Üye
benim aslında geri döndürme sebebim telefona tam özelliklerin gelmemesiydi sadece baslangıc rehber filan değişmişti diğer hepsi aynıydı tema filanda yoktu sorun benden mi kaynaklanıyor acaba?

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
benim aslında geri döndürme sebebim telefona tam özelliklerin gelmemesiydi sadece baslangıc rehber filan değişmişti diğer hepsi aynıydı tema filanda yoktu sorun benden mi kaynaklanıyor acaba?

evet senden kaynaklı kardeşim verdiğim modifiye dosyalarını kopyalayıp orjinalleriyle değiştirmemişsin:evet:

7610ncu

7610ncu

Üye
Telefonun Orjinal Doslayarını Nerden İndirecegiz Peki.

Ya telefona kurdum fakat ne rompatcher falan gelmedi vede acılısta nokia cıktı mynokiaya mesaj yolladı galeride diger klasordeki resimleride buldu gösterdi temalarda 1 tane tema var özel menü klasorleri yok converstation yok bunlar niye gelmedi bende anlamadım verdigin dosyaları c p:program files tekiyle degiştirdim üstüne yazılsınmı uyarısınada 2 kere evet dedim. onları gectim sadece private dosyası acılsın yeter

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun Orjinal Doslayarını Nerden İndirecegiz Peki.

Ya telefona kurdum fakat ne rompatcher falan gelmedi vede acılısta nokia cıktı mynokiaya mesaj yolladı galeride diger klasordeki resimleride buldu gösterdi temalarda 1 tane tema var özel menü klasorleri yok converstation yok bunlar niye gelmedi bende anlamadım verdigin dosyaları c p:program files tekiyle degiştirdim üstüne yazılsınmı uyarısınada 2 kere evet dedim. onları gectim sadece private dosyası acılsın yeter

yanlış kardeşim biryerde yanlışlık yapmışsındır :nono:

7610ncu

7610ncu

Üye
teli orjinale cevirmek için nokianın rm356 diye büyük bi programı var onu kaldırıp yeniden kursam sonra hiçbir degişiklik yapmadan flashlasam orjinal olurmu.Yarım Fw Kullanıyorum Su an

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
teli orjinale cevirmek için nokianın rm356 diye büyük bi programı var onu kaldırıp yeniden kursam sonra hiçbir degişiklik yapmadan flashlasam orjinal olurmu.Yarım Fw Kullanıyorum Su an

olur kardeşim benim verdiğim modifiye dosyalarını orjinalleriyle değiştirmeden(common files içerisinde) flashlarsan orj. v50 yüklemiş olursun

7610ncu

7610ncu

Üye
Tmm Kardesim Deneyecem Saolasın Duymak İstedigim İste Buydu :)) Tşk

badsubh

Üye
dostum fw n gerçekten çok güzel.. şun kunıyorumm.. orifinini sildim seninkini yükledim. gerçekten hızlı ve stbil çışıyor.. beğeniyorum.. fkt ovi mğzy giremed,m.. çlışmıyor sanırım ?

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
dostum fw n gerçekten çok güzel.. şun kunıyorumm.. orifinini sildim seninkini yükledim. gerçekten hızlı ve stbil çışıyor.. beğeniyorum.. fkt ovi mğzy giremed,m.. çlışmıyor sanırım ?

evet kardeşim çalışmıyor zaten ovinin bir önemi yok herşeyin fullü forumda mevcut

nejdet can

nejdet can

Üye
Bu harika çalışmanız için teşekkürler yükledim çok hızlı şu an inceliyordum ve her zamanki kullandığım temayı Pc Suite üzerinden Bluetooeth üzerinden yüklemeye çalıştım ama yükler gibi yapıyor lakin yüklemiyor lütfen acil yardım

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
Bu harika çalışmanız için teşekkürler yükledim çok hızlı şu an inceliyordum ve her zamanki kullandığım temayı Pc Suite üzerinden Bluetooeth üzerinden yüklemeye çalıştım ama yükler gibi yapıyor lakin yüklemiyor lütfen acil yardım

temayı bana yollarsan soruna bakabilirim kardeşim(yarın sonuçlanır)

Üst Alt