5800 v50 Hackli Modifiye Yazılımı 07.07.2010 by Haydar **/GÜNCELLENDİ\ SAMSUNG WİDGET EV TEMALI FW**

Sponsorlu Bağlantılar

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
milestone

milestone

Üye

bağlantısından nokia ovi haritaları indirmeyi seçtim telefona mesaj geldi,gelen mesajdaki bağlantıyı tıkladım ovi maps v3.04 indirdim kurdum,, sonra telefonu yeniden başlattım haritalara girdim telefon yine dondu,,

güncellemelerden kastın telefonun menüsünde güncelleme yazanyerden yapılan güncelleme ise orada haritlar ile ilgili hiçbirşey yok olanlar phyton desteği ile scribble,ovi müzik gibi şeyler,,,,

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi

bağlantısından nokia ovi haritaları indirmeyi seçtim telefona mesaj geldi,gelen mesajdaki bağlantıyı tıkladım ovi maps v3.04 indirdim kurdum,, sonra telefonu yeniden başlattım haritalara girdim telefon yine dondu,,

güncellemelerden kastın telefonun menüsünde güncelleme yazanyerden yapılan güncelleme ise orada haritlar ile ilgili hiçbirşey yok olanlar phyton desteği ile scribble,ovi müzik gibi şeyler,,,,

nokia map loader i bilg.ına kurucan telini bağlayıp haritanı güncelliceksin

selam orhan

selam orhan

Üye
süper

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
Başka bir önerin varmı arkadaşım, çünkü dediğin gibi yaptım ama hala telefon haritalarda donuyor

kardeşim benim başka yapabileceğim birşey yok bende sorunsuzca çalışıyor navigasyon programları

milestone

milestone

Üye
Yapılan emeğe saygısızlık etmek istemiyorum ama bu saçmalıktan öte birşey değil... Bende çalıştı herkeste çalışır mantığı ile paylaşım yapıyorsunuz, sorunla karşılaştığımızda elimden gelen birşey yok diye cevap alıyoruz sadece... Böyle yarım yamalak program paylaşmakla virüslü program paylaşmanın hiçbir farkı yok,, çünkü hem madden hemde manen zarar uğruyoruz, senin paylaştığın programı yükleyeceğim diye defalardır telefonuma yazılım yüklüyor kaldırıyorum, bunun telefona mutlaka bir zararı oluyordur, kaldı ki ilk başlarda yetersiz açıklamalardan dolayı defalarca nokia'ya giden gereksiz mesaj bedellerinden hiç bahsetmiyorum bile. Site yönetiminin özellikle sistem modifikasyon bölümünde ciddi değişiklikler yapması şart, fw paylaşıyorsunuz telefondaki uygulamalar çalışmıyor, telefon donuyor... konu ile ilgili değişiklikler olduğunda ilk sayfayı güncellemiyor,soru sorulduğunda 3-5 sayfa önceden itibaren okumaya başla diye isteksiz cevaplar yazıyorsun.. Dediğim gibi burada yapılan paylaşım daha yarım,gerektiği kadar emek harcanmamış o yüzden yükleyecek arkadaşlara kesinlikle tavsiye etmiyorum, yönetimide bu gibi eksik paylaşımları daha sıkı denetleme hatta hatalar düzeltilene kadar konuya erişime izin verilmemesine davet ediyorum...

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
Yapılan emeğe saygısızlık etmek istemiyorum ama bu saçmalıktan öte birşey değil... Bende çalıştı herkeste çalışır mantığı ile paylaşım yapıyorsunuz, sorunla karşılaştığımızda elimden gelen birşey yok diye cevap alıyoruz sadece... Böyle yarım yamalak program paylaşmakla virüslü program paylaşmanın hiçbir farkı yok,, çünkü hem madden hemde manen zarar uğruyoruz, senin paylaştığın programı yükleyeceğim diye defalardır telefonuma yazılım yüklüyor kaldırıyorum, bunun telefona mutlaka bir zararı oluyordur, kaldı ki ilk başlarda yetersiz açıklamalardan dolayı defalarca nokia'ya giden gereksiz mesaj bedellerinden hiç bahsetmiyorum bile. Site yönetiminin özellikle sistem modifikasyon bölümünde ciddi değişiklikler yapması şart, fw paylaşıyorsunuz telefondaki uygulamalar çalışmıyor, telefon donuyor... konu ile ilgili değişiklikler olduğunda ilk sayfayı güncellemiyor,soru sorulduğunda 3-5 sayfa önceden itibaren okumaya başla diye isteksiz cevaplar yazıyorsun.. Dediğim gibi burada yapılan paylaşım daha yarım,gerektiği kadar emek harcanmamış o yüzden yükleyecek arkadaşlara kesinlikle tavsiye etmiyorum, yönetimide bu gibi eksik paylaşımları daha sıkı denetleme hatta hatalar düzeltilene kadar konuya erişime izin verilmemesine davet ediyorum...

kardeşim tek map sorunu sende çıktı sana kısa ve öz bir cevap veriyorum beğenmiyorsan başka fw yükle kimse sana silah zoruyla benim fwmi yükle diyen olmadı ben anlattıklarımı aynen uygula diyorum sen red yerine black seçiyorsun sonra aynen uyguladım diyorsun kimbilir nerede yanlışlık varda senin mapın çalışmıyor kendi beceriksizliklerinizi birilerinin üstüne atmayalım dediğim gibi zorlayan yok başka fw kullan...

Yükleyip memnun kalan insan çok herkesin kendi özgür iradesi var isteyen istediği fwyi yükler karalamalarınla terbiye yoksunluğu yapma...

milestone

milestone

Üye
kardeşim tek map sorunu sende çıktı sana kısa ve öz bir cevap veriyorum beğenmiyorsan başka fw yükle kimse sana silah zoruyla benim fwmi yükle diyen olmadı ben anlattıklarımı aynen uygula diyorum sen red yerine black seçiyorsun sonra aynen uyguladım diyorsun kimbilir nerede yanlışlık varda senin mapın çalışmıyor kendi beceriksizliklerinizi birilerinin üstüne atmayalım dediğim gibi zorlayan yok başka fw kullan...

Yükleyip memnun kalan insan çok herkesin kendi özgür iradesi var isteyen istediği fwyi yükler karalamalarınla terbiye yoksunluğu yapma...

İşte demek istediğimde bu beğenmiyorsan başka yükle,üçüncü sınıf esnaf jargonu...
ilk yazdığım mesajdada belirttiğim gibi telefonum black haliyle black yükledim ve ordada belirttim,sen başta uyarmak yerine sonradan red ile dene dedin denedim oldu,ilk sayfada da red ile deneyin diye ne bir uyarı nede bir yazı var haliyle telefonumun versiyonu ne ise onunla denemeye çalıştım, kaldı ki sende baştan sona değilde konunun son 3-5 sayfasını okursan benle aynı sorunla karşılaşan yazıları görebilirsin.... yazdığın herşeyi harfi harfine uyguladım ama mapsta telefon donuyor, sende çalıştığını idda ediyorsun ya bunda bir yanlışlık var yada nasıl yaptığını tam olarak anlatmıyorsun

milestone

milestone

Üye
sayın arkadaşım,,

önce ilk konunda yazdığın gibi *#7370# yazarak telefonuma soft format attım kilit kodu olarak 12345'i yazarak telefonun yeniden açılmasını bekledim telefonu açmadan geri kapatarak kabloyu taktım

RM-356_EMEA_50.0.005_v13a_5800 isimli dosyayı indirip yükledim,

akabinde 5800 v50 modifiye yazılımı by haydar_YENI isimli rar dsosyasının içindeki 2 dosyayı kopyala ve değiştir seçeneğini kullanarak kopyaladım

ilk konudaki mesajında yazdığın gibi ilk önce BB5 üzerinde işaretli herşeyi kaldırıp

sonra verdiğin resimdeki sırasıyla işaretlemeleri yaparak Use.ini'den telefonuma uygun modeli seçtim..

sonra dediğin gibi Euro 2 Turkey red seçeneğini seçtim.. lakin ilk mesajında verdiğin resimde yaptığın açıklamada red-blue-black seçenekleri olduğunu bunlardan telefonumuza uygun olanı seçebileceğimizi yazmışsın

ardından

yükleme işlemi başladı

ve aşağıda görüldüğü gibi başarıyla bitti

ve sonra phone mode'dan normal seçeneğini işaretleyip telefonun normal olarak açılmasını sağladım, pin kodu sorma aşamasında telefonu kapatıp kabloyu çıkartarak telefona hard format attım ( YEŞİL+KIRMIZI+KAMERA+AÇMA TUŞU )

ardından haritaları güncellemek için aşağıdaki resimdeki gibi map loaderi kullandım ve türkiye haritasını indirdim..

screensnap programı ile haritaları yükledikten sonra telefondaki navigasyon > haritalar > soru işaretine bastıktan sonra hakkındaya basarak aşağıdaki resmi aldım,resmin üstünden yazdığı gibi versiyon 3.03

Ardından telefonun menüsünde bulunan yazılım güncelleme seçeneği ile haritaları günceledim

haritaların güncellemesini sabırla bekledim

ve neticede aşağıda görüldüğü gibi haritlar başarıyla güncellenmiş

ve son olarak versiyonu tekrardan kontorl ettiğimde versiyon v3.04 olduğunu gördüm

Şimdi arkadaşım yaptığım herşeyi sırasıyla anlatım ve haritlar hala donuyor,,, yaptığım şeylere bakarak bana nerde hata yaptığımı söyle, bende hatamı düzeltip hem seni hemde kendimi bu eziyetten kurtarayım

emr-erock

emr-erock

Üye
bu temanın ismi neDir ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
lütfen konuyu saptırıp gereksiz tartışmalara girmeyelim..

emr-erock

emr-erock

Üye
1. sayfadaki videodaki mavi temayı soruyorum beyazı değil kardeş...?

--------------- Ekleme ---------------

sölicekmisn kardeş..?

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
öle olsun ben tmo_night' aratı yorum beyaz payaştığın çıkıyot hadi hayırlısı...

düzgün araştıramamışsın kardeş...
alttaki linke bak soldaki day sağdaki night...

Üst Alt