5800 v50 Hackli Modifiye Yazılımı 07.07.2010 by Haydar **/GÜNCELLENDİ\ SAMSUNG WİDGET EV TEMALI FW**

Sponsorlu Bağlantılar

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
teşekkürler

harita02

harita02

Üye
ben şimdi indirdim kontrol ettim bulamadım dediğiniz resimleri ki zaten ben fwnin içine koymadım koysaytım telin galeri kısmında yada diyer resim görüntüleme programında bizzat görürdüm siz tekrar indirip temiz biryere açarsanız fwyi olmadığını görürsünüz sanırım karıştırdınız kardeşim

haydar bey link yenilenmiş daha önce indirdigim için içinden aynen çıkıtı.şimdi indirdim tekrardan baktım.evet içinde silinmiş ama hazırlanan fw ler aynısı ya sizin kini aniwator kullanıyor yada siz onun ikini sizin rof2 dosyanızlar anivarın orjinal fontlu dedigi rof2 dosyası aynısı bundan dolayıda sistemede uyuşmazlık söz konusu ve problemler mevcut oluyor.sizden ricam lütfen iki fw yide inceleyin buişten analamyan aradaşlar olabilir onlar farkında degil ama bende sizin gibi fw hazırlıyorum kendi çapımda ilgilenirseniz çok güzel olacak daha güzel çalışma olur barı kimse kimsenin emegini çalmamış olur.

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
haydar bey link yenilenmiş daha önce indirdigim için içinden aynen çıkıtı.şimdi indirdim tekrardan baktım.evet içinde silinmiş ama hazırlanan fw ler aynısı ya sizin kini aniwator kullanıyor yada siz onun ikini sizin rof2 dosyanızlar anivarın orjinal fontlu dedigi rof2 dosyası aynısı bundan dolayıda sistemede uyuşmazlık söz konusu ve problemler mevcut oluyor.sizden ricam lütfen iki fw yide inceleyin buişten analamyan aradaşlar olabilir onlar farkında degil ama bende sizin gibi fw hazırlıyorum kendi çapımda ilgilenirseniz çok güzel olacak daha güzel çalışma olur barı kimse kimsenin emegini çalmamış olur.

madem fw yapıyorsunuz ozaman paylaşında insanlara köstek olucağınıza destek olun yararlı olun linki değiştirmedim aynı link sadece eklediğim resim görüntüleme programı tsunamide sorun yaratıyor buyüzden açıklamasını yaptımki insanlar sorunu söylmeden ben yazayım istedim siz çamur atacağınıza insanlara yararlı olun bence... ayrıca sorun filanda yok varsada kendi fwnizi yapıyormuşunuzya kendi fwnizi kullanın...

bild

bild

Üye
Stage 2 starting..................PUBKEYS already sent...
PUBKEYS already sent...
PUBKEYS already sent...
PUBKEYS already sent...
PUBKEYS already sent...
......Error booting phone...

cmd 17 block hatası veriyor arkadaşlar

arranger

Üye
arkadaşlar merhaba. ben kurulum yaparken dosya isimlerini değiştirme konusunu anlayamadım. neye göre değiştireceğiz onu bir anlatan olursa sevinirim. ben şu şekilde kurmaya çalıştım. öncelikle hazır olan nokia 50 versiyon paket kurulum dosyasını kuruyorum. navifirm ile indirilen dosyalarla aynı olduğu için onu kurmamda bir sakınca olmadığını düşündüm. üstüne yazacağımız bu iki dosyayıda indirdim ama kurulumda isim değişikliği yapmamız gerektiğine dair ibareler gördüm ama neye göre değiştireceğiz onu anlamadım. ismi değiştirmeden olan dosyaların üstüne yazdım ve sistemi jaf ile kurdum. ama hacks klasörü bende hiç gelmedi. muhtemelen bu dosya değişikliği ya da isim değişikliği bölümünde bir hata yapıyorum. buna bir açıklama getirilirse çok sevineceğim. şimdiden teşekkürler...!

PhoenixGuard

PhoenixGuard

Üye
bild

bild

Üye
PUBKEYS already sent...
PUBKEYS already sent...
PUBKEYS already sent...
PUBKEYS already sent...

cmd 17 block hatası veriyor arkadaşlar bir bilen varmı acaba

ilicik

Üye
yaa arkadaşlar su tuş sesini değiştirecek bir babayiğit yokmu????? mesela klik sesi falan nasıl koyarız??????

rapboi

Üye
cfw yukledim gercekten cok begendım sadece eksıgın bence daha hızlı calısan bı efekt koyabilirdin gercekten dene bence efektı kapayınca neredeyse ıkı kat hızlanıyo tel

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar merhaba. ben kurulum yaparken dosya isimlerini değiştirme konusunu anlayamadım. neye göre değiştireceğiz onu bir anlatan olursa sevinirim. ben şu şekilde kurmaya çalıştım. öncelikle hazır olan nokia 50 versiyon paket kurulum dosyasını kuruyorum. navifirm ile indirilen dosyalarla aynı olduğu için onu kurmamda bir sakınca olmadığını düşündüm. üstüne yazacağımız bu iki dosyayıda indirdim ama kurulumda isim değişikliği yapmamız gerektiğine dair ibareler gördüm ama neye göre değiştireceğiz onu anlamadım. ismi değiştirmeden olan dosyaların üstüne yazdım ve sistemi jaf ile kurdum. ama hacks klasörü bende hiç gelmedi. muhtemelen bu dosya değişikliği ya da isim değişikliği bölümünde bir hata yapıyorum. buna bir açıklama getirilirse çok sevineceğim. şimdiden teşekkürler...!

yukardaki linke tıklayıp indirdiysen içinde rofs2 ve rofs3 dosyaları çıkacak bu iki dosyayı v50 versiyon paketini yuklediğin yere kopyalayacaksın dosyaları değiştireyimmi uyarısınada evet diceksin kardeşim(oyunlarda ***** yapar gibi)

--------------- Ekleme ---------------

PUBKEYS already sent...
PUBKEYS already sent...
PUBKEYS already sent...
PUBKEYS already sent...

cmd 17 block hatası veriyor arkadaşlar

teline 7370 ile soft format atmamışsın sanırım

cfw yukledim gercekten cok begendım sadece eksıgın bence daha hızlı calısan bı efekt koyabilirdin gercekten dene bence efektı kapayınca neredeyse ıkı kat hızlanıyo tel

olabilir tabiki kardeşim daha güzel bir tema efekti önerelieri arasından çoğunlukta beğenilmiş olanı koyarım fwye

7610ncu

7610ncu

Üye
Benim Telefon Kodu Navifirmde Yok Bunun İçin Namesisten Hangi Kodla Degiştirmeliyim Benim Telim Siyah Mavi Olanın Kodunu Yazsamda İndirsem Olurmu.Birde Benim Telefon v40.05 Ben Navifirmden Yine V40 mı indirecem v50 mi indirecem

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
Benim Telefon Kodu Navifirmde Yok Bunun İçin Namesisten Hangi Kodla Degiştirmeliyim Benim Telim Siyah Mavi Olanın Kodunu Yazsamda İndirsem Olurmu.Birde Benim Telefon v40.05 Ben Navifirmden Yine V40 mı indirecem v50 mi indirecem

navifirme ihtiyacın yok kardeşim benim anlatımımı yaparsan olur kolay gelsin

eruman

Üye
Teşekkür ederim kardeşim..Bu benim de aklıma gelmişti ama sistem dosyası diye(windows mantığıyla yaklaştım olaya) telefon çalışıyorken değiştirilebilir mi değiştirilemez mi diye çok üzerinde durmamıştım.Sen denedin ve olduysa ne güzel :) ben de o dediğin programı indirip kurayım da o müziğin sesini kısayım biraz.:) firmware deki ses bence telefon açılısı için güzel hoşuma gidiyor yani sadece sesi biraz fazla onu da bu yöntemle kısarım :)
Peki şunu sorayım x-plore olması şart mı ? haydar kardeşimin firmware e entegre ettiği file browser ise yaramıyor mu?

yaptım oldu :) hem direk bilgisayardan attım. usb kablo ile bağladım telefonu bilgisayara phone browser o dosyayı gösteriyor zaten :)

rica ederim kardesim olduysa ne mutlu bana bendede su an sorunsuz :)

7610ncu

7610ncu

Üye
Benim v40 Senin Dedigin Dosyalari İndirip Kuracagım Demi.Bunları Kurduktan Sonra Orjinale Nasıl Dönecegiz.Birde videoyu izledimde telinde baya bi uygulama var bunların sislerini zipleyip upload edbilirmisiniz.

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
Benim v40 Senin Dedigin Dosyalari İndirip Kuracagım Demi.Bunları Kurduktan Sonra Orjinale Nasıl Dönecegiz.Birde videoyu izledimde telinde baya bi uygulama var bunların sislerini zipleyip upload edbilirmisiniz.

v40 olması sorun değil kardeşim orjinaline geri dönmek istersen modifiye dosyalarını kopyalamadan flashlarsan orj. v50ye geri dönmüş olursun programlarda burada yani forum mevcut kardeşim

AkSeA07

Üye
RM-356_EMEA_50.0.005v13a_5800.exe i önce kurup Jaf ı sonra kursak olmaz mı ben ole yaptım cafedeyım ıkı saat ugrasmım sımdı bı cevap atarsanız acıl :D:D

bild

bild

Üye
yok arkadaşlar olmuyor birebir adımları uyguladım ama aşağıdaki hatayı veriyor
Using 009.012.005
Elf2flash 09.11.000
CMT RAW loader...
Patching RAW boot step1...
Patching RAW boot step2...
Patching RAW boot step3...
Sending RAW Loader...
....................Loader Sent!
PUBKEYS already sent...
PUBKEYS already sent...
PUBKEYS already sent...
PUBKEYS already sent...

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
RM-356_EMEA_50.0.005v13a_5800.exe i önce kurup Jaf ı sonra kursak olmaz mı ben ole yaptım cafedeyım ıkı saat ugrasmım sımdı bı cevap atarsanız acıl :D:D

farketmez kardeşim

yok arkadaşlar olmuyor birebir adımları uyguladım ama aşağıdaki hatayı veriyor
Using 009.012.005
Elf2flash 09.11.000
CMT RAW loader...
Patching RAW boot step1...
Patching RAW boot step2...
Patching RAW boot step3...
Sending RAW Loader...
....................Loader Sent!
PUBKEYS already sent...
PUBKEYS already sent...
PUBKEYS already sent...
PUBKEYS already sent...

kardeşim sen ilk önce orj. v50i kurarmısın yani benim verdiğim modifiye dosyalarını kopyalamadan kurmayı dene istersen bakalım olacakmı

bild

bild

Üye
hemen deneyip buradan bildireceğim

Üst Alt