5800 v50 Hackli Modifiye Yazılımı 07.07.2010 by Haydar **/GÜNCELLENDİ\ SAMSUNG WİDGET EV TEMALI FW**

Sponsorlu Bağlantılar

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
rompathcer acılmıyo bende ya RomPatcher+ Info gelıo 3 satır bısı yazıo ok dıorum cıkıyo bısı gelmıyo :S AcıL yardım edersenız sevınırım

bir önceki sayfada yazmıştım(sayfa 27de) hiç araştırma yapmıyorsunuz arkadaşlar daha önce sorulmuş ve çözümünü yazdığım sorulara artık tekrar cevap vermicem:nono:

harita02

harita02

Üye
haydar bey vermiş oldugunuz RM-356_50.0.005_prd.rofs2.V02 dosyası anivator a ait dosyayı açtım içinde syimbian enginer ve onu hazırlamış oldugu resim mevcut neden böyle bir durum var.

akar1976

Üye
?????Şimdiye kadarki en inanılmaz sürümüme bir göz at..[09.06.2010]5800 RM-356 Pro. Mod Editions

??????5800 v50 Hackli Modifiye Yazılımı 15.06.2010 by Haydar *YENİ EV TEMALARI EKLENDİ TSUNAMİ-ORANGE-VOD*

arkadaşlar bu iki yazılımdan hangisi iyi deneyen bilen varmı hangisini yüklemeliyim yardımlarınız için teşekkür ederim

eruman

Üye
haydar kardes bir sorum daha olcak :

baslangıc sesi biraz yuksek geldi bana nasıl kısabiliriz ?

dr.arrican

Üye

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
haydar bey vermiş oldugunuz RM-356_50.0.005_prd.rofs2.V02 dosyası anivator a ait dosyayı açtım içinde syimbian enginer ve onu hazırlamış oldugu resim mevcut neden böyle bir durum var.

öyle birşey yok kardeşim lütfen insanların emeklerini kurçalayıpta bir hata bir yanlış aramaktan çamur atmaktan vazgeçip insanlara yararlı olabilecek şeyler yapın...:megafon:

--------------- Ekleme ---------------

Ben de aynı şeyi düşünüyorum. O sesi kısmanın bir yolu var mı??

malesef kardeşim kısmanın yolu yok ama sessizde tel açılırsa çalmıyor bir çözüm olabilir

eruman

Üye
öyle birşey yok kardeşim lütfen insanların emeklerini kurçalayıpta bir hata bir yanlış aramaktan çamur atmaktan vazgeçip insanlara yararlı olabilecek şeyler yapın...:megafon:

malesef kardeşim kısmanın yolu yok ama sessizde tel açılırsa çalmıyor bir çözüm olabilir

orjinal mp3 un sesini programla kısıp x plore ile geri ustune yazsak ise yararmı kardes ?

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi

eruman

Üye
Ben de aynı şeyi düşünüyorum. O sesi kısmanın bir yolu var mı??

kardesim bugun odesicez anlasılan :) sen benim sorunumu cozmusdun sıra bende

mp3 gain die bir program var onu indir

sonra hosuna giden bir baslangıc muzik sesini 10 sn yi gecmicek bi sesi bu programa at orda desibel yeri vardır onu baya bi dusur son halini kaydet mp3 un

bu mp3 u hafıza kartında bi yere at bulunabilcek bir yere

sonra sana bu dosyayı tele atabilmek icin x plore adlı program lazım olcak bu programla o mp3 unu telefonun icinde c dataya atıcaksın ve ismini startup.mp3 olarak deisdirceksin tabi bundan once eskisini silmen lazım

ben bunları uyguladım yapdım gercekden ise yarıyor gurultucu ses gitti kardesim flasaha da gerek yok anlamassan adım adım gideriz :)

burada anlatılan olay aslında mp3 un sesini kısıp tekrardan orjinal mp3 un ustune yazmakdır okadar arkadaslar :)

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi

sonra hosuna giden bir baslangıc muzik sesini 10 sn yi gecmicek bi sesi bu programa at orda desibel yeri vardır onu baya bi dusur son halini kaydet mp3 un

sonra sana bu dosyayı tele atabilmek icin x plore adlı program lazım olcak bu programla o mp3 unu telefonun icinde c dataya atıcaksın ve ismini startup.mp3 olarak deisdirceksin tabi bundan once eskisini silmen lazım

ben bunları uyguladım yapdım gercekden ise yarıyor gurultucu ses gitti kardesim flasaha da gerek yok anlamassan adım adım gideriz :)

burada anlatılan olay aslında mp3 un sesini kısıp tekrardan orjinal mp3 un ustune yazmakdır okadar arkadaslar :)

bu çözümde var kardeşim ama bu zahmetli ve her formatta yapılması gereken birşey en iyisi ben fwden düzelteyim bunu:oke:

eruman

Üye
bu çözümde var kardeşim ama bu zahmetli ve her formatta yapılması gereken birşey en iyisi ben fwden düzelteyim bunu:oke:

tabi nasıl isterlerse oyle yapsın arkadaslar alternatif olsunda maksat neticede ben oyle yapdım paylasmak istedim :)

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
tabi nasıl isterlerse oyle yapsın arkadaslar alternatif olsunda maksat neticede ben oyle yapdım paylasmak istedim :)

en güzelini yaptın tabi kardeşim insanlara yararlı olmak güzel birşey:oke:

bild

bild

Üye
arkadaşlar flash başlıyor sonra Error booting phone hatası veriyor ne olabilir arkadaşlar

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar flash başlıyor sonra Error booting phone hatası veriyor ne olabilir arkadaşlar

7370 yaptınmı kardeşim ve win7 kullanıyorsan driver dosyalarını atman artı flash işlemini yaparkende net bağlantın olmaması lazımki işin kolaylaşsın

bild

bild

Üye
Evet yaptım ama net bağlantım vardı bir deniyeyim akşam bildiririm sagolun xp kullanıyorum

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
Evet yaptım ama net bağlantım vardı bir deniyeyim akşam bildiririm sagolun xp kullanıyorum

bir dene olmadı hepsini kaldır sil ve sirasıyla pcsuiti kur ve anlatımımı adım adım yap sorun çıkmaz:oke:

dr.arrican

Üye

Teşekkür ederim kardeşim..Bu benim de aklıma gelmişti ama sistem dosyası diye(windows mantığıyla yaklaştım olaya) telefon çalışıyorken değiştirilebilir mi değiştirilemez mi diye çok üzerinde durmamıştım.Sen denedin ve olduysa ne güzel :) ben de o dediğin programı indirip kurayım da o müziğin sesini kısayım biraz.:) firmware deki ses bence telefon açılısı için güzel hoşuma gidiyor yani sadece sesi biraz fazla onu da bu yöntemle kısarım :)
Peki şunu sorayım x-plore olması şart mı ? haydar kardeşimin firmware e entegre ettiği file browser ise yaramıyor mu?

yaptım oldu :) hem direk bilgisayardan attım. usb kablo ile bağladım telefonu bilgisayara phone browser o dosyayı gösteriyor zaten :)

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim kardeşim..Bu benim de aklıma gelmişti ama sistem dosyası diye(windows mantığıyla yaklaştım olaya) telefon çalışıyorken değiştirilebilir mi değiştirilemez mi diye çok üzerinde durmamıştım.Sen denedin ve olduysa ne güzel :) ben de o dediğin programı indirip kurayım da o müziğin sesini kısayım biraz.:) firmware deki ses bence telefon açılısı için güzel hoşuma gidiyor yani sadece sesi biraz fazla onu da bu yöntemle kısarım :)
Peki şunu sorayım x-plore olması şart mı ? haydar kardeşimin firmware e entegre ettiği file browser ise yaramıyor mu?

yaptım oldu :) hem direk bilgisayardan attım. usb kablo ile bağladım telefonu bilgisayara phone browser o dosyayı gösteriyor zaten :)

file browser olmazsa xplorei kullanabilirsin kardeşim olduysa sorun yok :oke:

harita02

harita02

Üye

öyle birşey yok diyorsunuzda kendiniz bir baksanız.dosyadan font degiştirmek için FW gezgin programıyla açtım karşımda anivator hazırlamış oldugu resim içinde.ben emege saygı duyuyorum hatta sizin hazırladıgınız fw oldugu için bu kadar ilgi gösteriyorum ve begendigim tek fw ler sizin kiler.sadece bilgilendirmek istedim.indirme linki yanlı yükleme yapmış olabilirsiniz. bi bakın derim.
emege saygım gerçekten sonsuz. beni yanlış anlamayın.

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi

öyle birşey yok diyorsunuzda kendiniz bir baksanız.dosyadan font degiştirmek için FW gezgin programıyla açtım karşımda anivator hazırlamış oldugu resim içinde.ben emege saygı duyuyorum hatta sizin hazırladıgınız fw oldugu için bu kadar ilgi gösteriyorum ve begendigim tek fw ler sizin kiler.sadece bilgilendirmek istedim.indirme linki yanlı yükleme yapmış olabilirsiniz. bi bakın derim.
emege saygım gerçekten sonsuz. beni yanlış anlamayın.

ben şimdi indirdim kontrol ettim bulamadım dediğiniz resimleri ki zaten ben fwnin içine koymadım koysaytım telin galeri kısmında yada diyer resim görüntüleme programında bizzat görürdüm siz tekrar indirip temiz biryere açarsanız fwyi olmadığını görürsünüz sanırım karıştırdınız kardeşim

Üst Alt