5800 v50 Hackli Modifiye Yazılımı 07.07.2010 by Haydar **/GÜNCELLENDİ\ SAMSUNG WİDGET EV TEMALI FW**

Sponsorlu Bağlantılar

metemetemete

Üye
office yüklenmiyo sanırım önce temel dosyayı yükleyin diyo adobe de ise kullanım süresi doldu diyor

ilgin için teşekkürler eline sağlık güzel olmuş takılma falan gözlemedim suan dokunma hassasiyetide iyi sorun yok

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
office yüklenmiyo sanırım önce temel dosyayı yükleyin diyo adobe de ise kullanım süresi doldu diyor

ilgin için teşekkürler eline sağlık güzel olmuş takılma falan gözlemedim suan dokunma hassasiyetide iyi sorun yok

o sorunların çözümü rompathcerda telin hackini aktifleştirirsen yükleyebilirsin sorunun kalmaz:oke:

NOT: Arkadaşlar Yeni ev temaları ekledim fwye kullanmak isteyenler yeniden flashlamaları gerekli bu ev temalarına gerek duymayanlar flash yapmasın çünkü başka birşey değişmedi tsunami-orange-vodafon temaları eklendi

cihanonal

Üye
Öncelikle emeğin için teşekkürler haydar kardeş.Ben herşeyi yaptım ilk defa sistem modifiye etmiyorum aşamaların hepsini geçtim yaptım ama rompatcher gelmedi telefona :S ev ekranları falan geldi ama rompatcher yok diğer özellikleride tam inceleyemedim ama bi ilgilenirmisin.Telefonum mavi renk.

sekil_27

sekil_27

Üye
kardeş modifiyen gerçekten güzel daha öncede teşekkür etmiştim.başka bir modifiyeyi denedim sırf meraktan.ama inan senin emek verip yaptıgın çalışmanı tutmuyor.bizzat deneyen arkadaşlar benim gibi dahada iyi kavrıyacaktır konuyu.Çalışmalarını yeniliyeceksen eger :1-ses düzeylerinide gelen arama-konuşma-sesin karşıya gitmesi,müzik-video-radyo 2-kameara ayarları resim ve video 3-sky fre video izleme programını ve bu açıkken ekran ışıklarını ,4-v 50 deki ovi maps yerine v 40 daki navigasyon prosunu( benzetim yapma oldugu için) 5-kullanılmıyan nokia proları ve yardım gibi gereksizleri ve dilleri ,5 - wifi antenine ek olarak radyo kulalklıgınıda devreye koyabilirsen -birde auto ınstaller prosunu yapacagın çalışmada eklersen yada bizler için vakit ayırıpta estra olarak isteyen yüklesin diye çalışma sunarsan cok memnun oluruz .şimdiden teşekkürler.birde arkadaşlara tavsiyem başka modifiyelere yönelmemeleri.

metemetemete

Üye
arkadaşlar ev ekran temalarından ekran görüntülerini paylaşayım

vodafone ev ekran teması çalışmadı o yüzden o yok...

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle emeğin için teşekkürler haydar kardeş.Ben herşeyi yaptım ilk defa sistem modifiye etmiyorum aşamaların hepsini geçtim yaptım ama rompatcher gelmedi telefona :S ev ekranları falan geldi ama rompatcher yok diğer özellikleride tam inceleyemedim ama bi ilgilenirmisin.Telefonum mavi renk.

kardeşim tsunami vodafon ev temaları filan geldiyse artı *#0000# yapınca özel yazılımda haydar yazıyorsa kesinlikle rompatcher ana menüde araçlar klasörünün içerisindedir

--------------- Ekleme ---------------

kardeş modifiyen gerçekten güzel daha öncede teşekkür etmiştim.başka bir modifiyeyi denedim sırf meraktan.ama inan senin emek verip yaptıgın çalışmanı tutmuyor.bizzat deneyen arkadaşlar benim gibi dahada iyi kavrıyacaktır konuyu.Çalışmalarını yeniliyeceksen eger :1-ses düzeylerinide gelen arama-konuşma-sesin karşıya gitmesi,müzik-video-radyo 2-kameara ayarları resim ve video 3-sky fre video izleme programını ve bu açıkken ekran ışıklarını ,4-v 50 deki ovi maps yerine v 40 daki navigasyon prosunu( benzetim yapma oldugu için) 5-kullanılmıyan nokia proları ve yardım gibi gereksizleri ve dilleri ,5 - wifi antenine ek olarak radyo kulalklıgınıda devreye koyabilirsen -birde auto ınstaller prosunu yapacagın çalışmada eklersen yada bizler için vakit ayırıpta estra olarak isteyen yüklesin diye çalışma sunarsan cok memnun oluruz .şimdiden teşekkürler.birde arkadaşlara tavsiyem başka modifiyelere yönelmemeleri.

elimden geldiğince yapmaya çalışırım kardeşim ses düzeyleri arttırılmıştı ve ek antenler devreye sokulmuş vaziyette şuanda ben ayrıntılı açıklamadım. sky fre uygulamasını entegre edersem yeni sürümünü kuramazsın oyüzden koymuyorum nokia 3.04 final sürümlü maps prosunu yayınladı onuda entegre etsem yeni sürümlerde sorn çıkarabileceğinden insanları zor durumda bırakmam istemem auto install olayıda bana pek cazip gelmedi denedim ama hoşuma gitmedi çok isteyen olursa entegre ederim yada ayrıca verebilirim. kamera ayarları filanda yapılı daha iyisi çıkarsa tabi entegre ederim. güzel düşüncelerin için çok teşekkürler kardeşim ama herkes beğendiği modifiyeyi kullansın bence nedemişer zorla güzellik olmaz :oke:

arkadaşlar ev ekran temalarından ekran görüntülerini paylaşayım

vodafone ev ekran teması çalışmadı o yüzden o yok...

hayırlı olsun kardeşim resimler için teşekkürler vodafon temasını denemedim oyüzden kusura bakmayın arkadaşlar çünkü ben direk tsunami temasını kullanmaya başlamıştım :islik

OğuzcanAbi

Üye
teşekkürler

metemetemete

Üye
haydar kardeşim bu OraTsu Ev Ekran Temasında(tsunami) mesela ilk resimde bu set wallpaper denen bu resimlerin falan gösterildiği yer veya herhangi bir simgeyi kaldırbiliyor muyuz???

ben kurçaladım bulamadım sen kullanıyosun bilirsin....bi sürü simge falan ekledim şimdi kaldıramıyorum

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
haydar kardeşim bu OraTsu Ev Ekran Temasında(tsunami) mesela ilk resimde bu set wallpaper denen bu resimlerin falan gösterildiği yer veya herhangi bir simgeyi kaldırbiliyor muyuz???

ben kurçaladım bulamadım sen kullanıyosun bilirsin....bi sürü simge falan ekledim şimdi kaldıramıyorum

evet kaldırabiliyorsun kardeşim ekrana dokun ve elini kaldırma(basılı tut) bütün eklenilen widgetlerin yanında çarpı işareti çıkıcak onlara tıklayarak kaldırabilirsin

metemetemete

Üye
teşekkürler her mesajınla daha bi güzelleşiyo telefonlarımız

hakkaten sen bu işi biliyosun haydar emeğine sağlık....

bi kaç görüntü ekleyim arkadaşlar yararlansın hakkaten güzel temalar çok kullanışlı tavsiye ediyorum

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler her mesajınla daha bi güzelleşiyo telefonlarımız

hakkaten sen bu işi biliyosun haydar emeğine sağlık....

bi kaç görüntü ekleyim arkadaşlar yararlansın hakkaten güzel temalar çok kullanışlı tavsiye ediyorum

önemli değil kardeşim güle güle kullan bu tema gerçekten güzel olduğu için ekledim bu tema sayesinde yeşil-menü-kırmızı tuşları tamamen gereksiz hale geldi güzel oldu:evet:

mkafilm

Üye
kuran arkadaslar vodafon hattı calısmıyormu gercekten bu surumde

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
PhoenixGuard

PhoenixGuard

Üye
Merhaba,
Modifiye Ettiğiniz Sistem Çok Güzel Ancak Müzik Çaların Default Klasör Çalma ( Sounds ) Yolunu Değiştirip Music Klasörü Yapmışsınız, Müzik Çalar Music Klasöründe Olan Ses Dosyalarını Görüyor ve Çalıyor Sounds Klasörüne Ses Dosyası Atınca Görmüyor, Herşey Çok Güzel Müzikleri Music Klasörüne Atıyorum Çalıyorum Fakat Sounds Klasöründe Ses Dosyası Olmayınca Tercihlerden İşte Zil Seslerini Falan Görmüyor Sadece Zil Seslerini Sounds'e Taşımakda İşime Gelmiyor Müzik Çaların Orjinal Klasörünü Sounds Yapma İhtimaliniz Varmı ?

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba,
Modifiye Ettiğiniz Sistem Çok Güzel Ancak Müzik Çaların Default Klasör Çalma ( Sounds ) Yolunu Değiştirip Music Klasörü Yapmışsınız, Müzik Çalar Music Klasöründe Olan Ses Dosyalarını Görüyor ve Çalıyor Sounds Klasörüne Ses Dosyası Atınca Görmüyor, Herşey Çok Güzel Müzikleri Music Klasörüne Atıyorum Çalıyorum Fakat Sounds Klasöründe Ses Dosyası Olmayınca Tercihlerden İşte Zil Seslerini Falan Görmüyor Sadece Zil Seslerini Sounds'e Taşımakda İşime Gelmiyor Müzik Çaların Orjinal Klasörünü Sounds Yapma İhtimaliniz Varmı ?

var kardeşim ama yaparsamda tel yavaşlıyor ozaman stabilliği azalıyor malesef

PhoenixGuard

PhoenixGuard

Üye
Anladım Teşekkür Ederim Abi.

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
onemli değil kardeşim güle güle kullan

emmi

emmi

Üye
telefonun usb bağlantısında bir sorun var ...JAF ta en son satırda'' searching for phone not found .''.. diyor yazılımı yüklerken bulunamadı dedi ne yapmam lazım? bir yardımcı olursan sevinirim ..

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
telefonun usb bağlantısında bir sorun var ...JAF ta en son satırda'' searching for phone not found .''.. diyor yazılımı yüklerken bulunamadı dedi ne yapmam lazım? bir yardımcı olursan sevinirim ..

win7mi kullanıyorsun?

emmi

emmi

Üye
win7mi kullanıyorsun?
hayır xp benim pc de yalnız , nokia pc suiti kaldırmıştım! ben birde şunu soracağım format attığımız zaman tele cable driver bileşenide yok olmuyormu tel'den ? acaba ben pc den cable driveri silip tekrardan nasıl yüklerim ? özelden mesaj atmıştım bir bak istersen vaktin varsa ben teli bıraktım ben ararım seni kardeşim,,:oke:

5 sn ye olayını tutturamamışım meğer oldu en sonunda :oke:

Üst Alt