1. sayfadaki yazılımı indirdim tüm denileni harfiyen yaptım sonuçta değişen bir şey olmadı eski yazılım devam ediyor yani aşağıdaki özelliklerden hiç biri olmadı nerede bir şeyi atlamış olabilirim yardım için teşekkürler
- Rompatcher+ yazılıma eklendi(hafıza kartına patch yüklemeye gerek yok ve formattan sonrada silinmez)
Maxicep.com -
5800 v50 Hackli Modifiye yazılımı 30.04.2010 by Haydar[GUNCELLENDİ] - İlk kurulumda ve her format sonrası çıkan My Nokia Ekranı ve Nokia SMS gönderimi kapatıldı
- Açılış animasyonu nokia birleşen eller kaldırıldı açılışta güzel bir resim ve ses eklendi
- Fotoğraf kalitesi artırıldı
- internet ön belleği hafıza kartına taşındı(hafıza kartına taşındığı için tel. hafızasını şişirmeyecek)
- Tüm dil dosyaları duruyor tele hiçbir olumsuz yanı yok isteyen istediği dili kullanabilir.
- Ekran tepkileri ve sensörler iyileştirildi. Dik yatay geçişlerindeki uzun süreli beklemeler düzeltildi
- Bluetooth ile gönderilemiyen uygulamalar sis,sisx,jar,jad gibi dosyların yasağı kaldırıldı
- Tuş takımı titreşimi kapatıldı
- Tuş takımı ışıkları kapatıldı fakat arama geldiğinde yada arama yaptığınızda otomatik yanacaktır.
- Wifi Çekimi arttırıldı
- Boş hafıza HARD FORMAT SONRASI 82MB (MUTLAKA FORMAT ATIN)
- dinamik ram uygulamasından dolayı ram her zaman tazelenir böylece kasılma olmaz
- pürüssüz kinetic scrolling
- Conversations eklendi(çok güzel bir uygulamadır msnde yazışırmış gibi smsleşin)
- özel menü klasörleri eklendi(kendiniz isteğinize göre değiştirebilirsiniz)
- Nokia RnD Filebrowser eklendi
- tel açılışında otomatik olarak rehber , mesajlar filan açılmıyor böylece daha hizli telinizin açılması sağlandı.
- Galeri şuralardaki resimleri görmez "System\\;res\\;maps\\;Temp\\;Private\\;sys\\;reso urce\\;activenotes\\;Others\\Contacts\\;Cities\\;m usic\\;mods\\;garmin\\;TrekBuddy\\;Backgrounds’’ böylece gereksiz resimleri galerinizde görmemiş olursunuz
- Müzik player ‘’e:/music’’ klasöründeki dosyaları bulur başka yerdeki dosyaları bulmaz
- pürüssüz java modu
- sistemin önbellek büyüklüğü arttırıldı
- bütün sürücülere önbellekleme uygulandı ve tel hızlandırılmasında katkı sağlandı
- 2 adet güzel tema eklendi(ayrıca 5530un temasıda dosyada mevcut)
- gps iyileştirildi
- Tema efekti eklendi Swerve 2 adında güzel bir efekttir