5800 v50 Hackli Modifiye Yazılımı 07.07.2010 by Haydar **/GÜNCELLENDİ\ SAMSUNG WİDGET EV TEMALI FW**

Sponsorlu Bağlantılar

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi Benim Anlamadığım Bu Nokia'nın Orjinal Güncelleştirmesimi ? Arkadaş Yazmış Çünkü Onu Eklerim Bunu Eklerim Işığı Düzeltirim Falan . ßénim Öğrenmek İstediğim Orjinal Yazılımmı . Kardeş Işığı Mışığı Boşver . Telefonda Kronometre Yok Onu Ekle Sen veya Var ßén Bulamadım =D

orjinal yazılımda nokianın hatalarını düzeltmek hack etmek çıkmış proları entegre etmektir bu cfw kardeşim örnek olarak daha çok hızlanır telin stabil çalışır istediğin her programı yüklersin ışıkları kapalı olduğundan bataryan fazla gider vs.

kronometrede istiyorsan biraz araştır programını bul yükle kronometren olsun :evet:

g1gfe4ds2

Üye
Güzel paylaşim sağol:oke:

klavye_414

Üye
1. sayfadaki videodaki tema efektinin adı nedir? varsa biri yükleyebilir mi?

--------------- Ekleme ---------------

1. sayfadaki videodaki tema efektinin adı nedir? varsa biri yükleyebilir mi?

swerve 2 imiş ya yazıyormus

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi

index57

Üye
bu programı yükledikten sonra tekrardan eski haline nasıl gitebileceğiz.

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
bu programı yükledikten sonra tekrardan eski haline nasıl gitebileceğiz.

tekrardan orjinal wf ye dönmek istiyorsan kardeşim yükleme talimatını aynen uygula ama birtek benim verdiğim modifiye dosyasını değiştirme ozaman orjinal fwye geri dönmüş olursun:oke:

fatih82

fatih82

Üye
türkçemi bu modifiye

index57

Üye
tekrardan orjinal wf ye dönmek istiyorsan kardeşim yükleme talimatını aynen uygula ama birtek benim verdiğim modifiye dosyasını değiştirme ozaman orjinal fwye geri dönmüş olursun:oke:

eski haline geri getirebilmek için açıklamalı bilgi verirseniz sevinirim.saygılar.

JohanGielen

JohanGielen

Üye
arkadaşlar tüm denilenleri yaptım herşey normal görünüyor ama menulerde bi değişiklik yok aynen eski yaılımı devem ediyor gibi görünüyor neden olabilir misal skyfireyi yükledim ama değişen bi şey yok ülke hatası alıyorum

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim sorununun ne olduğunu anlayamadım:hmmm

JohanGielen

JohanGielen

Üye
kardeşim sorununun ne olduğunu anlayamadım:hmmm

1. sayfadaki yazılımı indirdim tüm denileni harfiyen yaptım sonuçta değişen bir şey olmadı eski yazılım devam ediyor yani aşağıdaki özelliklerden hiç biri olmadı nerede bir şeyi atlamış olabilirim yardım için teşekkürler

- Rompatcher+ yazılıma eklendi(hafıza kartına patch yüklemeye gerek yok ve formattan sonrada silinmez)
Maxicep.com - 5800 v50 Hackli Modifiye yazılımı 30.04.2010 by Haydar[GUNCELLENDİ] - İlk kurulumda ve her format sonrası çıkan My Nokia Ekranı ve Nokia SMS gönderimi kapatıldı
- Açılış animasyonu nokia birleşen eller kaldırıldı açılışta güzel bir resim ve ses eklendi
- Fotoğraf kalitesi artırıldı
- internet ön belleği hafıza kartına taşındı(hafıza kartına taşındığı için tel. hafızasını şişirmeyecek)
- Tüm dil dosyaları duruyor tele hiçbir olumsuz yanı yok isteyen istediği dili kullanabilir.
- Ekran tepkileri ve sensörler iyileştirildi. Dik yatay geçişlerindeki uzun süreli beklemeler düzeltildi
- Bluetooth ile gönderilemiyen uygulamalar sis,sisx,jar,jad gibi dosyların yasağı kaldırıldı
- Tuş takımı titreşimi kapatıldı
- Tuş takımı ışıkları kapatıldı fakat arama geldiğinde yada arama yaptığınızda otomatik yanacaktır.
- Wifi Çekimi arttırıldı
- Boş hafıza HARD FORMAT SONRASI 82MB (MUTLAKA FORMAT ATIN)
- dinamik ram uygulamasından dolayı ram her zaman tazelenir böylece kasılma olmaz
- pürüssüz kinetic scrolling
- Conversations eklendi(çok güzel bir uygulamadır msnde yazışırmış gibi smsleşin)
- özel menü klasörleri eklendi(kendiniz isteğinize göre değiştirebilirsiniz)
- Nokia RnD Filebrowser eklendi
- tel açılışında otomatik olarak rehber , mesajlar filan açılmıyor böylece daha hizli telinizin açılması sağlandı.
- Galeri şuralardaki resimleri görmez "System\\;res\\;maps\\;Temp\\;Private\\;sys\\;reso urce\\;activenotes\\;Others\\Contacts\\;Cities\\;m usic\\;mods\\;garmin\\;TrekBuddy\\;Backgrounds’’ böylece gereksiz resimleri galerinizde görmemiş olursunuz
- Müzik player ‘’e:/music’’ klasöründeki dosyaları bulur başka yerdeki dosyaları bulmaz
- pürüssüz java modu
- sistemin önbellek büyüklüğü arttırıldı
- bütün sürücülere önbellekleme uygulandı ve tel hızlandırılmasında katkı sağlandı
- 2 adet güzel tema eklendi(ayrıca 5530un temasıda dosyada mevcut)
- gps iyileştirildi
- Tema efekti eklendi Swerve 2 adında güzel bir efekttir

index57

Üye
söylediğim gibi anlatımımda sadece benim verdiğim modifiye yazılımı alıp klasöre kopyalamıcaksın diğerleri aynı kardeşim:evet:

Detected P-: 90009699
P- nokia module version 01.02
Init usb communication...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Not found!!!

böyle bir yazı çıkıyor ve ilerlemiyor.nerede hata yapmış olabilirim.

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
1. sayfadaki yazılımı indirdim tüm denileni harfiyen yaptım sonuçta değişen bir şey olmadı eski yazılım devam ediyor yani aşağıdaki özelliklerden hiç biri olmadı nerede bir şeyi atlamış olabilirim yardım için teşekkürler

- Rompatcher+ yazılıma eklendi(hafıza kartına patch yüklemeye gerek yok ve formattan sonrada silinmez)
Maxicep.com - 5800 v50 Hackli Modifiye yazılımı 30.04.2010 by Haydar[GUNCELLENDİ] - İlk kurulumda ve her format sonrası çıkan My Nokia Ekranı ve Nokia SMS gönderimi kapatıldı
- Açılış animasyonu nokia birleşen eller kaldırıldı açılışta güzel bir resim ve ses eklendi
- Fotoğraf kalitesi artırıldı
- internet ön belleği hafıza kartına taşındı(hafıza kartına taşındığı için tel. hafızasını şişirmeyecek)
- Tüm dil dosyaları duruyor tele hiçbir olumsuz yanı yok isteyen istediği dili kullanabilir.
- Ekran tepkileri ve sensörler iyileştirildi. Dik yatay geçişlerindeki uzun süreli beklemeler düzeltildi
- Bluetooth ile gönderilemiyen uygulamalar sis,sisx,jar,jad gibi dosyların yasağı kaldırıldı
- Tuş takımı titreşimi kapatıldı
- Tuş takımı ışıkları kapatıldı fakat arama geldiğinde yada arama yaptığınızda otomatik yanacaktır.
- Wifi Çekimi arttırıldı
- Boş hafıza HARD FORMAT SONRASI 82MB (MUTLAKA FORMAT ATIN)
- dinamik ram uygulamasından dolayı ram her zaman tazelenir böylece kasılma olmaz
- pürüssüz kinetic scrolling
- Conversations eklendi(çok güzel bir uygulamadır msnde yazışırmış gibi smsleşin)
- özel menü klasörleri eklendi(kendiniz isteğinize göre değiştirebilirsiniz)
- Nokia RnD Filebrowser eklendi
- tel açılışında otomatik olarak rehber , mesajlar filan açılmıyor böylece daha hizli telinizin açılması sağlandı.
- Galeri şuralardaki resimleri görmez "System\\;res\\;maps\\;Temp\\;Private\\;sys\\;reso urce\\;activenotes\\;Others\\Contacts\\;Cities\\;m usic\\;mods\\;garmin\\;TrekBuddy\\;Backgrounds’’ böylece gereksiz resimleri galerinizde görmemiş olursunuz
- Müzik player ‘’e:/music’’ klasöründeki dosyaları bulur başka yerdeki dosyaları bulmaz
- pürüssüz java modu
- sistemin önbellek büyüklüğü arttırıldı
- bütün sürücülere önbellekleme uygulandı ve tel hızlandırılmasında katkı sağlandı
- 2 adet güzel tema eklendi(ayrıca 5530un temasıda dosyada mevcut)
- gps iyileştirildi
- Tema efekti eklendi Swerve 2 adında güzel bir efekttir

ozaman benim verdiğim modifiye yazılımını değiştirmemişin kardeşim yukleme talimatını harfiyen yap olur kolay gelsin

Detected P-: 90009699
P- nokia module version 01.02
Init usb communication...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Not found!!!

böyle bir yazı çıkıyor ve ilerlemiyor.nerede hata yapmış olabilirim.

driverı geç yuklediğinden oluyor kardeşim

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
aynı sorun bendede var peki ne yapmamız lazım acaba

arkadaşlarım anlatmıştım bakmadınızmı önceki yazılanlara neyse tekrar ve sonkez anlatıyorum win7de yeni driver bulundu dediği anda hızlıca tıklayıp çıkan pencerede windows uptade aramasını atla seçeneğine tıklayınca driveri hızlıca yükler arkadaşlar eğer yine olmazsa flash işlemini yeniden yapın ozaman olur kolay gelsin

badsubh

Üye
2 gündür kullanıyorum sistemi. bi problem göremedim gayet güzel çalışyor. beğendim ben . en çok da chateşir gibi smsleşmeyi sevdim. gerçketen güzel bir özellik. fakat şöyle bi problemim var. tel ek, rompathcer çalışmıyor .. ve telim hackli değil. nasıl ayr çekeriz< buna

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
2 gündür kullanıyorum sistemi. bi problem göremedim gayet güzel çalışyor. beğendim ben . en çok da chateşir gibi smsleşmeyi sevdim. gerçketen güzel bir özellik. fakat şöyle bi problemim var. tel ek, rompathcer çalışmıyor .. ve telim hackli değil. nasıl ayr çekeriz< buna

eğer anlattığım gibi hard format attıysan ana menüden araçların içinde rompatcher kardeşim

klavye_414

Üye
ya arkadaşlar şu swerve 2 tema efektinin dosyasını biri yükleyebilir mi?. bende başka varmış. ekran 1.sayfadaki gibi zoom yapmıyor.

ya arkadaşlar şu swerve 2 tema efektinin dosyasını biri yükleyebilir mi?. bende başka varmış. ekran 1.sayfadaki gibi zoom yapmıyor.

off arkadaşlar benim aradığım speed tema efektiymiş. youtube a tunelden girince sayfalar karışmış. speed var mı acaba?

Üst Alt