tugrul_27
Üye
Süper olmuş gerçektenformat attım rompacher hala duruyor bilginize bulamayan arkadaşlar iyice kurcalasın araçların içinde
kardesim dediklerin aynısını bire bir yaptım we senin werdigin ama burda söle bşy oluyo istedigim programları yükleyemiyorum yane rom patcher çalışmıyo war ama bi işe yaramıyo bu konuda nsl yardımcı olucaksın belki sorun bendedir emegine saygı duyuyorum ama bi yardımm edersen sevinirim
saol kardesim yaptım eline saglık =))
müzik çalarda mp3 ler görükmüyor kardeş nasıl halledecez .....????
gözden kacırmısım orayı hallettim saul
--------------- Ekleme ---------------
bir sorum daha olacak kardeş.. Telefona modifiye yazılımını attıktan sonra menüde dolasırken'' arama ,kapama ve kısayoldan müzik calara gitmek için kullanılan tusun üzerindeki ısıklar yanmıyo '' hiç. Nasıl düzeltirim onları
tabi yardımcı olurum kardeşim rompatcher araçlar menüsünde var ve çalıştırdığında hiç hata vermeden rompatcher programı açılıyorsa ok tuşuna basınca karşına
-HIZLI TUSTAKIMI
-Install Server RP+
-Open4All RP+
-REC ISIGINI KAPA
bunlar gelecek ''Install Server RP+'' ''Open4All RP+'' bu ikisine tıklayıp aktıfleştiriceksin zaten yeşil olur sol tarafta görürsün aktif oluncada zaten hacklemiş oluyorsun. eğer araçlardan rompatchera tıklayınca açılmaz ve hata verirse hatayı yaz yardımcı olurum kardeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?