haydar_ecevit
Üye
-
Konu Sahibi
-
hayır xp benim pc de yalnız , nokia pc suiti kaldırmıştım! ben birde şunu soracağım format attığımız zaman tele cable driver bileşenide yok olmuyormu tel'den ? acaba ben pc den cable driveri silip tekrardan nasıl yüklerim ? özelden mesaj atmıştım bir bak istersen vaktin varsa ben teli bıraktım ben ararım seni kardeşim,,
--------------- Ekleme ---------------
5 sn ye olayını tutturamamışım meğer oldu en sonunda
yav modifiye ediyorum ışıkları söndürmek için hangi dosyayı koydun sen bunun içine gönderebilir misin kendi modifiyeme atayım
sağol kardeşim güle güle kullangerçekten güzel olmuş haydar kardeşim.daha önceleride yazmıştım ve teşekkür etmiştim.çalışmalarının devamını diliyorum.şimdi yükledim .başka modifiyeleride denedim yaptıgın çalışmayı daha iyi görmek için.gerçekten güzel ve dahada geliştirmeni ve bizlerle paylaşmanı bu modifiye yazılımı kullanan herkesin adına dile getiriyorum.şimdiden kolay gelsin sana.
haydar kardeşim yukledim ve biraz denedim bazı hatalar gördüm.belki yüklememden kaynaklanır diye tekrar yüklüyorum.hatalara gps çekmiyor hiç baglanamadım.internette girince önceki sürümler gibi kendiliginden cıkıyor.bir de donmalar ve kilitlenmeler oluyor.şimdi tekrar yükliyecem.sonucu yazarım sen kontrol edebilirsen bunları cok iyi olur neden kaynaklandını anlarım.teşekkürler.
gps bulunduğun ortam ve hava koşullarından olabilir bende mükemmel çekiyor hatta birdefaya mahsus şebeke tabanlıyı aktif edersen çok çabuk sonuç alırsın ama 50kuruşun gider bunuda belirteyim diğer takılmaların hiçbiri bende yaşanmıyor kardeşim ilkönce h.kartına sonra tele hard format at temizce kullan böyle sorunlar olmaz(yüklediğin programin sorun yapması haricinde)haydar kardeşim yukledim ve biraz denedim bazı hatalar gördüm.belki yüklememden kaynaklanır diye tekrar yüklüyorum.hatalara gps çekmiyor hiç baglanamadım.internette girince önceki sürümler gibi kendiliginden cıkıyor.bir de donmalar ve kilitlenmeler oluyor.şimdi tekrar yükliyecem.sonucu yazarım sen kontrol edebilirsen bunları cok iyi olur neden kaynaklandını anlarım.teşekkürler.
GPS Bende Hiç Sorun Çıkarmadan Çekiyor Donma Kilitleme Gibi Problemde Hiç Yaşamadım Valla
Birde Benimde Bir Şikayetim Olacaktı Oratsu Homescreen Teması Bir Önceki FW ile Farklı Önceki Daha Güzeldi Onu Geri Yükleyemezmiyiz.
Üstad yeni güncel yazılımını yükledim telefona ama yine ovi mağaza açılmıyorönceki yazılımda da olmuştu benzer sorun.tarayıcı önbelleğini temizlediğimde ovi mağaza açılmıştı ama bunda o da işe yaramıyor
Hocam sizde çalşıyorsa videoya gerek yok ben biryerlerde bir hata yapıyorumdur
Olmadı yazılımı tekrar atacağım telefona..
Evet hocam yapıyorum zaten.Kartı bilgisayarda biçimlendirdim.Telefona yazılımı attıktan sonra kartı taktım ve telefona hard format attım.Ovi açılıyor gibi oluyor ama giriş ekranında bekliyor sürekli.Ekranda ovi nokia yazısı ve alttaki yeşil bar sola doğru kayıyor
takıntılıyım biraz hocam onun için yoksa haklısın tabiki de dediklerinde
Haydar_ecevit izninle 5800 kullanıcılarına bi duyurum olacak;
Arkadaşlar siz de iyi biliyosunuz ki v500 de bir sürü problem var, ben v600 de gelmesini istediğimiz yenilikleri yazdım bi bakarsanız konuya iyi olur.lütfen destek olun,şimdiden teşekkürler...
http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-v600-konusu-359554.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?