haydar_ecevit
Üye
-
Konu Sahibi
-
eğer anlattığım gibi hard format attıysan ana menüden araçların içinde rompatcher kardeşim
değerli kardeşim dediğin gibi attım formaatı onda bi problem yok bi çok kez arttım hard format. ama rompatch ı açtığımda sadece bi uyarı geliyor.. sitesine gidin diuor ve direk kapanıyor program. sence yeni baştan flashlasam sorunum çözülür mü .. birde bu sitemin çok güzel değiştirmek istem,yorum
yok takılı değildi. zaten flashladım dediğin gibi ilk olarak hard format attım. hafıza kartını zaten herşeyden önce çıkarmıştım.rom patcheri açtığımad şöyle bi uyarı geliyor direk : ıf you htis software then support RP+with a donation.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız/ rompacherplus.aspx ...
saol varol kardeşim. emeğine sağlık.. dediğin gibi yaptım sorunum çözüldü..tamam kardeşim sen hafıza kartını takıp öyle hard format at sorunun düzelecektir
saol varol kardeşim. emeğine sağlık.. dediğin gibi yaptım sorunum çözüldü..
haydar kardeşim ben bi türlü bulamıyorum bunu flashlamayı sorunsuz resimlerdeki gibi yaptım aynen resimlerde olduğu gibi ama bi türlü hacklemek için programların olduğu dosyayı göremiyorum nerde hata yapmışım???
--------------- Ekleme ---------------
ya rompatch i hiç bulamıyorum ayrıca
format hard formatı hafıza kartı içindeyken yapıyorum yeşil+kırmızı+kamera/açma tuşuna basılı tutulu halde yapıyorum ama hafıza kartındaki dosyalar silinmiyor..
bu araçlar dediğin olayı hiç bulamıyorum o yüzden rompatch de çıkmıyo
başarılı bi çalışma gibi duruyor denemek istiyorum ama bi türlü beceremedim yardımcı olursan sevinirim
anlatılanları harfiyen yaptım hatta bunu yaparken şaka gibi gelicek 2 defa windows 7 yeniden üklemek zorunda kaldım 5800 a sayısız format attım....kardeşim anlattıklarımı harfiyen yaptıysan menüde araçlar klasörünün içinde rompatcher olacaktır nerede yanlış yapıyosun tam bilemiyorum ama tahminim benim verdiğim modifiye yazılım dosyasını kopyalamaman ssanırım
kardeşim eğer RM-356_50.0.005_C01_prd.rofs3.fpsx dosyasını doğru yere kopyalıyorsan flash işleminde hata yapıyorsundur anlatımımın en sonundaki örnek resim gibi olması lazım. yükleyemediğinden ne araçlar menüsü çıkıyor nede sms gönderimi kapalı oluyor kardeşim nerde oturuyosun valla yakındaysan ben yapayım modifiyeyi
gerçekten kral adamsın da son verdiğin resim var yaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu resme kadar sorunsuz yapıyorum aynen o resimdeki gibi normal moda alıyorum telefon açılıyo bi sıkıntı yok ama ne oluyosa bi türlü olmadı 5800da v50 güncelleştirmesi yüklü bu bi sıkıntı oluşturur mu??v40 hacklenemez diye duymuştum ondan sonraki sürümünde hacklenemeyeceği falan konuşuluyodu...
sence ben nerde hata yapıyorum haydar bey kardeşim tahminin nedir???
gerçekten soruları cevapsız bırakmıosun ilgileniyosun emek vermişin teker teker anlatıyosun maşalalhın var ama ben beceremedim herhal????emeğin ve ilgin için teşekkrüler....
ya düzenlemek kolay da tele atınca orijinal fw oluyor telefon çözümü yok mu bunun
yav telefona rof3 atmıyor bu jaf rofs2 yi atıyor
red mi seçmek lazım blue seçiyorum hep
cnt den rofs 3 seçtim bende başka türlü olmuyordu bakalım olcak mı tel bozulmasın da
oldu
uğraştığıma deydi artık öğrendim her şeyi firmware yapmaya başladım 3 güne hazır olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?