format atsan ii olur ama atmasanda birşey olmazbende yükledim v50 telefon degişti ama güncellemden sonra hard format yada soft format atılması gerekiyormu bunda takıldım ben ayrıca office Quıck yok ne yapmalıyım yardım ..... şimdiden teşekkürler..
Telefonum V50 güncellemesini bulmuyor ne yapabilirim?
navi kod ile nasıl oluyor ?
abi bu nası bi çelişkidir ya kafayı yiyecem teknik servise diyorum ki siyahlar kod değiştirmeden yüklüyormuş yazılımı renkliler ise kod değiştirerek buluyormuş diyorum yazılımı öyle ir şey yok diyorlar ne dir ne değildir yarın telefon alacam yani saat olarak bugune girdk bugun alacağm... kırmızı alacam eksinlikle v31 olacak yazılımı eminim v50 yi de bulamayacak o zaman da ben telefonu kıracam resmi yokdan kırmızı tele v50 yüklenemezmi bu nedir yaa tam bir saçmalık nokia bu işi adam gibi yapıyosan. siyahlara güncelleme desteği veriyor kırmızıya maviye vermiyor bak bak bak çelişkiye bak....

Konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ediyorum
Bende dediği yöntemle yapdım ve sorun yok
ancak v50 den sonra muziklerde seçeneklerde ''bul'' vardı su an goremiyorum acaba nereye aldılar şayet müzikleri bulmakda bazen zorlanıyorum ondan önemli benim için
İlgilenen arkadaşlar için şimdiden çok teşekkürler eminim çıkar bir yerden![]()
ben yükledim telefonun teması kırmızıydı (5800RED) şimdi gri oldu tekrar eski haline nasıl dönerim yada bi sorun teşkil edermi? saygılar
ama bi sorunda çıkarmaz.. benim telefonda kırmızı ama gri oldu bi sorun yokv31 e dönme sansın yokBen v50.0.005'i yükledim ama yararlı bir etkisini göremedim. Aksine menü daha da zor ilerliyor. Telefonu daha dün aldım. Lütfen yardımcı olur musunuz? Telefonumu yeniden hızlandırmak için ne yapabilirim? Tekrar v31'e dönme şansım var mı?
ama telefonu kendine getirmek için hard format atmalısınevet arkadaşım bul gitmiş ama harf sırasını göre yani aradıgının ne oldugunu bildikten sonra zor olmaması lazım![]()
Çok teşekkürler bende farketmişdim harf sırasını neden kaldırma ihtiyacı hissettiler acaba çok işe yarar bir fonksiyondu diye düşünüyorum tekrar teşekkürler ilgi için...
yaw habugada uraşacanıza gidin bi nokia teknik servisine10 dk sürmüyo hatta bana 5 dk yı geçmez dediler 5 dk da aldım. yok telefonun rm versiyonuna yazılımın gelmesini beklicen yok o yok bu aracı programla code aini deişcen. ne uraşcanız servis varken
Telefonum V50 güncellemesini bulmuyor ne yapabilirim?