5800 v50.0.005 VERSİYON YÜKLEME (YAPMANIZ GEREKENLERİ VE KAFANIZDAKİ SORU İŞARETLERİNİ CEVAPLADIM)

Sponsorlu Bağlantılar

M@VeRiCk

Üye
saol usta

mrtglr55

Üye
bende yükledim v50 telefon degişti ama güncellemden sonra hard format yada soft format atılması gerekiyormu bunda takıldım ben ayrıca office Quıck yok ne yapmalıyım yardım ..... şimdiden teşekkürler..
format atsan ii olur ama atmasanda birşey olmaz;) atarsan eski yazılım dan birşeyler kalmıssa onlar gider ve yeniayarlar tam oturmus olur;) sahsen ben hard format attım;)

--------------- Ekleme ---------------

Telefonum V50 güncellemesini bulmuyor ne yapabilirim?

navi kodunu ile v 50 ye gecebilirsin.. benim telde red olanlarından güncelleme bulmuyordu navi kodunu yükledim sorunsuz güncellemeler yüklendi;)

obizin

obizin

Üye
navi kod ile nasıl oluyor ?

yuXeXescaner

yuXeXescaner

Üye
abi bu nası bi çelişkidir ya kafayı yiyecem teknik servise diyorum ki siyahlar kod değiştirmeden yüklüyormuş yazılımı renkliler ise kod değiştirerek buluyormuş diyorum yazılımı öyle ir şey yok diyorlar ne dir ne değildir yarın telefon alacam yani saat olarak bugune girdk bugun alacağm... kırmızı alacam eksinlikle v31 olacak yazılımı eminim v50 yi de bulamayacak o zaman da ben telefonu kıracam resmi yokdan kırmızı tele v50 yüklenemezmi bu nedir yaa tam bir saçmalık nokia bu işi adam gibi yapıyosan. siyahlara güncelleme desteği veriyor kırmızıya maviye vermiyor bak bak bak çelişkiye bak....

mrtglr55

Üye
navi kod ile nasıl oluyor ?

arkadaşım http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-v40-cikmistir-296133.html buradan bakabilirsin navi kodunu yükle v50 yi bulacaktır

abi bu nası bi çelişkidir ya kafayı yiyecem teknik servise diyorum ki siyahlar kod değiştirmeden yüklüyormuş yazılımı renkliler ise kod değiştirerek buluyormuş diyorum yazılımı öyle ir şey yok diyorlar ne dir ne değildir yarın telefon alacam yani saat olarak bugune girdk bugun alacağm... kırmızı alacam eksinlikle v31 olacak yazılımı eminim v50 yi de bulamayacak o zaman da ben telefonu kıracam resmi yokdan kırmızı tele v50 yüklenemezmi bu nedir yaa tam bir saçmalık nokia bu işi adam gibi yapıyosan. siyahlara güncelleme desteği veriyor kırmızıya maviye vermiyor bak bak bak çelişkiye bak....

arkadaşım benim tel de kırmızı ilk aldıgımda v31 vardı v40 çıktıgında güncelleme görmüyordu navi kodubu yükledim sornra sorunsuz v40 yüklendi ve v50 çıktıgında da sorunsuz buldu ve yüklendi.. kırmızıya güncelleme yapılmıyor diyen halt etmiş;) suab v50 yüklü ve canavar gibi bi sorun yok;)
navi koduna http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-v40-cikmistir-296133.html buradan bakabilirsin

eruman34

Üye
Konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ediyorum
Bende dediği yöntemle yapdım ve sorun yok
ancak v50 den sonra muziklerde seçeneklerde ''bul'' vardı su an goremiyorum acaba nereye aldılar şayet müzikleri bulmakda bazen zorlanıyorum ondan önemli benim için

İlgilenen arkadaşlar için şimdiden çok teşekkürler eminim çıkar bir yerden :)

mrtglr55

Üye
Konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ediyorum
Bende dediği yöntemle yapdım ve sorun yok
ancak v50 den sonra muziklerde seçeneklerde ''bul'' vardı su an goremiyorum acaba nereye aldılar şayet müzikleri bulmakda bazen zorlanıyorum ondan önemli benim için

İlgilenen arkadaşlar için şimdiden çok teşekkürler eminim çıkar bir yerden :)

evet arkadaşım bul gitmiş ama harf sırasını göre yani aradıgının ne oldugunu bildikten sonra zor olmaması lazım;)

tahatuluk

Üye
ben yükledim telefonun teması kırmızıydı (5800RED) şimdi gri oldu tekrar eski haline nasıl dönerim yada bi sorun teşkil edermi? saygılar

hub

Üye
Ben v50.0.005'i yükledim ama yararlı bir etkisini göremedim. Aksine menü daha da zor ilerliyor. Telefonu daha dün aldım. Lütfen yardımcı olur musunuz? Telefonumu yeniden hızlandırmak için ne yapabilirim? Tekrar v31'e dönme şansım var mı?

mrtglr55

Üye
ben yükledim telefonun teması kırmızıydı (5800RED) şimdi gri oldu tekrar eski haline nasıl dönerim yada bi sorun teşkil edermi? saygılar

eski haline dönemezsin:) ama bi sorunda çıkarmaz.. benim telefonda kırmızı ama gri oldu bi sorun yok;)

Ben v50.0.005'i yükledim ama yararlı bir etkisini göremedim. Aksine menü daha da zor ilerliyor. Telefonu daha dün aldım. Lütfen yardımcı olur musunuz? Telefonumu yeniden hızlandırmak için ne yapabilirim? Tekrar v31'e dönme şansım var mı?
v31 e dönme sansın yok:) ama telefonu kendine getirmek için hard format atmalısın;)

eruman34

Üye
evet arkadaşım bul gitmiş ama harf sırasını göre yani aradıgının ne oldugunu bildikten sonra zor olmaması lazım;)

Çok teşekkürler bende farketmişdim harf sırasını neden kaldırma ihtiyacı hissettiler acaba çok işe yarar bir fonksiyondu diye düşünüyorum tekrar teşekkürler ilgi için...

serdaryigiter

Üye
yaw habugada uraşacanıza gidin bi nokia teknik servisine10 dk sürmüyo hatta bana 5 dk yı geçmez dediler 5 dk da aldım. yok telefonun rm versiyonuna yazılımın gelmesini beklicen yok o yok bu aracı programla code aini deişcen. ne uraşcanız servis varken

mrtglr55

Üye
Çok teşekkürler bende farketmişdim harf sırasını neden kaldırma ihtiyacı hissettiler acaba çok işe yarar bir fonksiyondu diye düşünüyorum tekrar teşekkürler ilgi için...

rica ederim;)evet walla çok işe yarıyordu ama kaldırmıslar..

yaw habugada uraşacanıza gidin bi nokia teknik servisine10 dk sürmüyo hatta bana 5 dk yı geçmez dediler 5 dk da aldım. yok telefonun rm versiyonuna yazılımın gelmesini beklicen yok o yok bu aracı programla code aini deişcen. ne uraşcanız servis varken

ne gerek var kardeşim servisde aynısına yapmayacak mı sonuçda. biz millet olarak birşeyleri baskasına yaptırmaya alısmısız zaten.bu konuyu bir kere okuyanlarda hiç bir sorun olmadan yükleyebilirler güncellemeleri.
ayrıca hangi servis güncellemesi olmayan teli güncellemiş bu zamna kadar. mesela kırmızı teleefonların güncellemsi yok ama kod değişip güncelliyoruz servis nasıl yapacak zannediyorsun..

ohmare

Üye
walla bende yok rm yok kode uğraşmadım.nokiadan msj geldi yeni güncelleme mevcut diye.wirelessden 10dk da hallettim.ama telefona güncellemeden sonra hard format atmanızda yarar var hem ev ekranı değişiyor hemde telefon hafızası diğer versiyonlara göre artıyor bilginize.

e1ektronick

e1ektronick

Üye
Telefonum V50 güncellemesini bulmuyor ne yapabilirim?

senin telefonun ya red ya da blue ondan v50 guncellemesini goremiyor telefon cunku bu modellere nokia'nin icadi olsa gerek guncellemeleri sonra veriyor. nokia 5800 black ve navi ise ilk once guncellemeler unlara geliyor sonra nokia'nin kafasina ne zaman eserse o zaman blue ve red telefonlarina guncellemeyi veriyor.

simdi sen black veya navi kodlarini ulkene gore secip telefonu usb ile bilgisayarina baglayacaksin nemesis ile bu kodu telefona yukleyeceksin (tavsiyem navigator kodunu secmen olur) sonra nemesis'i kapat NSU'i (Nokia Software Updater) ac guncellemelerini kontrol et.kesinlikle v50 guncellemesini gorursun.

sonrami tekrar orjinal kodunu telefona geri yukle (batarya arkasinda bu kod yazar). hani olurya bozuldugunu falan hissedecek olupta servise verirsen garanti kapsaminda bu kod degismis garanti disi falan olmus demesinler...

kolay gelsin eyvallah...

GANG BANG

GANG BANG

Üye
ben 5800 mavi renk almayı düşünüyorum.ama güncellemelerde sorun olr mu ya da gecikme.eğer öyleyse siyah alyım?

metaibo

Üye
arkadaşlar hafıza kartını çıkartmaya vaya yedekeleme yapmaya gerek varmı benim cihazım v31.0.101 ve bu NNS proğramını nerden indirebilirim birde dediler ki v50 versiyonunda ses daha çok çıkıyo doğrumudur

Progressivity

Progressivity

Üye
hafıza kartını çıkartmana gerek yok ama telefon hafızasındaki verileri rehber ajanda notlar vb gibi hafıza kartına yedekle yada pc suit ile pc ye yedekle ondan sonra güncellemeye başla nemesis ile product kodu nasıl değiştirilir google a yazarsan aşama aşama anlatılmış halini bulabilir pekala forumda da anlatılıyor ufak bi program ztn kolayca iniyor birde v50 daha fazla ses çıkması gibi bi durum söz konusu değil bunu kimler hangi mantıkla söylüyolar acaba sadece değişen paket içeriğiyle birlikte yeni kulaklıklar verildiği için eskisine göre daha iyi ses veriyor ve telefonun kendi stereo hoparlörlerinin sesi ztn gayet yeterli seviyede

myhacker

Üye
arkadaslar size gülünç gelicek ama ben 5800 telefonumu navi kodu ile v40 güncelledim sonra nokiadan msj geldi güncelleme mevcut die wireless ile onuda yaptım ama ben şimdi telefonumu tekrar 5800xm red yapmak istiyom bi bilgisi olan arkadaslar varmı yardımcı olabilirmisiniz

Progressivity

Progressivity

Üye
5800 red yapmak çok zor değil orjinal 5800 red teması indir kur telefonun red olsun, hayır sen illa red product kodunu gircem diyosan nemesisle çok kolay değiştirebilirsin ztn

Üst Alt