5800 v50.0.005 HACKLENDİ..

Sponsorlu Bağlantılar

olcay.bozdemir

Üye
hacklenmiyor bu şekilde.kaç defa denedim ama olmadı.rompatcher yükleniyor fakat açılmıyor :S

yasarbas

yasarbas

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ilk baştaki konuyu değiştirdim ve konu anlatımınıda ekledim bakabilirsiniz saygılar..

TheRock72

Üye
guero

guero

Üye
tamam hacklemek iyyde ben mesela flash yöntemiyle son 2 güncellemeyi hackleyerek yaptım yani hackli versiyon yükledim inanın gerek yok orjinal olarak yükleme ve güncellemenizi yapın hack çok gereksiz bişey opda dan sertifika alın atacağınız proğram oyun uygulama vs ne ise sertifikalaıyın kurun daha iyy

yasarbas

yasarbas

Üye
    Konu Sahibi
guero arkadaşım zevkler ve renkler tartışılmaz düşüncelerine saygı duyarım

adkumikli

adkumikli

Üye
Evet

FlashWampir

FlashWampir

Üye
teşekkürler :)

adkumikli

adkumikli

Üye
iyi güzellll

Mc80

Üye
v50 ne zaman Çıktı?

halilsarikaya

halilsarikaya

Üye
ahhh şu hack olayını birde ben becerebilsem.... :(
yokmu aydın merkezden birileri buluşsakta hackleyiverse... :)
teşekkürler her ne kadar beceremesemde güzel paylaşım

yasarbas

yasarbas

Üye
    Konu Sahibi
guero

guero

Üye
OPDA'dan sertifika alın çok basit 1günde veriyorlar. sign proğramını yine aynı siteden indirebilirsiniz .cer ve (Keyy) dosyasını indirin size verile sertifika yani sonra hepsini bi klasörün içine koyun sertifikalamak istediğin uygulamayıda yine aynı klasöre koyun hepsini signsis proğramına gösterin ve sertifikalayın çok basit hacklemeye hiç gerek yok telefonu inanın hem bu sayede hack den kaynaklı bi çok sorununun (Radyo Donması Başta olmak Üzere) önüne geçmiş olursunuz ben telefonu defalarca hackledim ama bu sertifika olayı ile tanışınca inanın hiç gereği yok.

zedge2009

Üye
Arkadaşlar bilindiği gibi N97 ve 5800'in platformları aynı. Şimdi N97'nin versiyonunu 5800'a Jaf ile flash atsak, 5800 telefonumuz'da N97'li sistemi kullanabilir miliz?

* Nsu ile N97'li temiz dosyaları indirsek,
* Jaf ile 'de telefon seçimi penceresinde N97'yi seçsek ve o şekilde 5800'a N97 formatı atsak acep sistem çalışır mı?

Kafama takıldı, uzman arkadaşlara sorayım dedim. Birde diyelim ki denedik ve çalışmadı Jaf ile tekrar 5800'a dönülebilir mi?

yasarbas

yasarbas

Üye
    Konu Sahibi
1. si atmaya çalışsan bile atamazsın hata verir. 2. tuş kombinasyonları uymaz birinde klavye var birinde yok bi düşün anlarsın zedge2009 kardeş

bybilal

bybilal

Üye
arkdaşlar v50 de mesaj yazarken arada kendiliğinden titriyo bazende tuşlar basılı kalıyor. telefondanmı yoksa sürümün hatasımı _?

fatih82

fatih82

Üye
senin veriğin dosyayı kullandım ama hack olmadı yasarbas bana mana bulacagına önce kendi yazılımına bir bak ben uğraştım olmamış olabilir

sefenks

Üye
v50 yi hackladım diyorsun da resimlerdeki v40 a ait.

yasarbas

yasarbas

Üye
    Konu Sahibi
yarbay kardeş acemi kızlar gibi konuşma herkes yapmış senmi yapamadın. ayıp ben senin sayfanda sende sorun olmadığını belirttim. çok ayıp..

--------------- Ekleme ---------------

sefenks kardeş anlatım doğru v40 ile v50 aynı hackleniyor.. sana izleyeceğin yolu gösterdim v40 yerine v50 ye tıklamak senin işin onuda ben yapacak değilim..

notjustness

Üye
programı yükledim. rompack açıldı. installserver ile openall aktif ettim ama hacklenmiş gibi durmadı.

sefenks

Üye
dediğin selilde yapıyorum pc yi kapat aç yazıyor .yapıyorum ama yine aynı sey yazıyor.bide sadece tel i kapatıp pc ye takın diyorsun temiz bir kurulum için format gerekmiyor mu.bunu adam akıllı anlatacak kimse yok mu ya.

--------------- Ekleme ---------------

insanla alay mı ediyorsunuz ya.pc yi 3 kere açtım kapattım aynı şey sanki oraya sabitlenmiş.bir adım ileri gitmeyen saçma sapan bir hack.alın başınıza çalın.

Takipçi Satın Al

Üst Alt