5800 v50.0.005 HACKLENDİ..

Sponsorlu Bağlantılar

hbismis

Üye
benim telefonumun code:0573741 ve bu kodlu dosyayı bulamadım bunun yerine hangisini indirmem gerekli yardım ederseniz sevinirim

yasarbas

yasarbas

Üye
    Konu Sahibi
hbismis arkadaşım gerek yok code ye markasına rengine ve ülkene göre olanı indir code önemli değil o dediklerimi belirtiyor sadece.

badred83

Üye
şöyle bir hata aldım.

Backing up CRT...
Detected P-: 9000AAC9
P- nokia module version 01.02
Init usb communication...
Reading IMEI...
Failed! Aborting!
Failed to backup CRT...
Detected P-: 9000AAC9
P- nokia module version 01.02
Init usb communication...
Searching for phone...Found
Reading SW version...Error reading rap ver!

kivilcim23

kivilcim23

Üye
Dostum ''euro2 0592281'' kodlu versiyonu yüklemiştim bu yüklemede QuickOffic ve rihana vardı ama senin verdiğin dosyayla hack yapınca QuickOffic ve rihana gitti. Ama ''hackledim'' bu bana yater :)
Paylaşımın için çok çok teşekkürler.

ByOrkO

ByOrkO

Üye
AL SANA AYRINTI

İŞTE SU ANDA ATTIGIM SISTEM ANLATIM KLASOR İÇERİĞİ

BU LİNK

ALTERNATİF LİNK

EFEK HAZIR YUKLENMIS YANI SIZ SADECE SISTEMI KURUN RESIMDE NASIL EFEK KLASORU DEGISIYOR ONU ANLATTIM
YANI ZATEN VIDEODAKI EFEK KULLANILMIS SISTEM YUKLEMIS OLACAKSINIZ OKE

Merhaba arkadaşım.ben bi tane rom yükledim gayet başarılı fakat bir sıkıntım var.Müik çalarda ekolayzerı nasl ayarlasam ayarliyim ses değişimiyor.Eğer sennkinde böle bir sıkıntı yoksa bunu yüklücem.teşekkürler...

erdcbn

Üye
tekrar teşekkürler. sayenizde ilk kez cok rahat bir biçimde hack yaptım. ama bir sorum var.
hard format atmak gerekiyormu flashladıktan sonra.

albaltros

Üye
aarkadaslar bende ekledim ama yine sertifika hatası veriyor rompatcher a tıklıyorum ok diye kalıyor

erdcbn

Üye
Bendede vermişti rompacheri tekrar yükleyince sorun kalktı.

Kaan.13

Kaan.13

Üye
bu hack ne demek arkadaşlar ya bi bunu anlamıyorum kahretsin..

hardsalih

Üye
arkadaşlar ben bu konularda yeniyimde telefonu hacklersem ne işe yarıyor ayrıca nasıl yapılıyor

AngelG

Üye
Arkadaslar elinde temiz sadece v50 nin hack dosyasi olan varmi ? orjinal v50 nin üzerine jaf la kurucam... Rompatchler olmadan hack dosyasi mümkünmü ? tek degistirmek istedigim C altindaki private klasörü...hacklemeden degistiremiyorum

emre23583

emre23583

Üye
İŞLEM BİTTİKTEN SONRA ROMPATCHER+ I AÇIN GERİSİNİ BİLİYORSUNUZ ZATEN SAYGILAR.

GÜLE GÜLE KULLANIN.

hayır bilmiyoruz aslında :) acıklarmısın sorasını da bi zahmet...tşkler şimdiden....

cers

Üye
arkadaşlar
hackli dosyayı indirdim
orjinal dosyayı indirdim ve hackli ile değiştirdim
başarı ile güncelledim
açıldığında versiyon yenilenmiş ve ROMPATCHER yüklüydü
fakat program yüklerken yine sertifika hatası veriyor nasıl hac ve nasıl ROMPATCHER anlamadım hatamı yaptım ne yapmam gerek

--------------- Ekleme ---------------

cevap veren yokmu soruma
arkadaşlar
hackli dosyayı indirdim
orjinal dosyayı indirdim ve hackli ile değiştirdim
başarı ile güncelledim
açıldığında versiyon yenilenmiş ve ROMPATCHER yüklüydü
fakat program yüklerken yine sertifika hatası veriyor nasıl hac ve nasıl ROMPATCHER anlamadım hatamı yaptım ne yapmam gerek

Takipçi Satın Al

Üst Alt