5800 v40 güncelleme sonrası real player sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

kololo111

Üye
    Konu Sahibi
5800 v40 güncelleme sonrası real player sorunu
Merhaba arkadaşlar,
Üç gün önce 5800 black telefonumu telefondan güncelleme yaparak v40 a yükselttim. Güncellemeden önce real player yüklediğim mp4 leri sorunsuz oynatıyordu ancak güncellemeden sonra sorun çıkardı. Mp4 leri 40-45 sn oynattıktan sonra görüntü donuyo ses gelmeye devam ediyo. (Bu sorun sadece benim telefondan yüklediğim mp4 lerde var telefonun kendindeki mp4 leri sorunsuz oynatıyo.)
Benden başka böle bi sorunla karşılaşan var mı? Bu konuda ne yapabilirim?

• Beğen
Tepkiler: tiesto102

guero

guero

Üye
o zaman real player'da sorun yok kardeşim bence sen mp4 filmleri hangi proğramla yapıyorsun onu söle yada benim kullandığım proğram var buyur aşağıda link çok basit filmi import et mobila bölümden nokia ordanda 5800 xm bul sonra ok de o çevirir elgelerimin içine atar ordanda al hafıza kartında video klasörüne at izle.

2 Alternatif Site İstediğinden indir.
1.link;

2.Link;

rarr password :

kololo111

Üye
    Konu Sahibi
mp4 leri telefona atarken nokia video manager i kullanıyorum ayrıca format factory de denedim ama fayda etmedi. verdiğin linkleri deniyim bi de

--------------- Ekleme ---------------

guero rar şifresi ne ?

--------------- Ekleme ---------------

guero allah razı olsun senden derdime derman oldun çok teşekkürler :oke: kafayı yicektim nerdeyse

guero

guero

Üye
Rica ederim sorunun hallolduğuna sevindim Cyberlink mediashow espresso bu işin dehası çok basit ve hızlı bi şekilde 5800 için harika mp4 ler oluşturuyor bende bu proğramla atıyom telefonuma

labelfree

Üye
ben telefonla çektiğim videolarda bu sorunu yaşıyorum...

theyneck

Üye
Ben de v40'a geçtikten sonra aynı sorunu yaşıyorum. Kafasına göre bazen gösterdiği videoyu bazen göstermiyor ve bu kendi videosu ya da benim yüklediğim farkı gözetmiyor. Kapatıp açınca arada düzeliyor ama sanırım versiyon düşür(te)ceğim. Tabi bu konuda bir yardım bulamazsam :)

batucann1907

Üye
guero ben bu programı yukledımde nnsl kurucam acıklarmsn . ben telefona video atıyorum vide desteklenmiyor diyor ?

azaiz

azaiz

Üye
merhaba kardeş benim de bir sorunum var yardımcı olursun sanırım daha önce telden indirdigim mp4 uzantılı video ları sorun suz izliyor dün tele format attım ve aynı siteden aynı video yu ve birkaç video indirdim real player desteklemiyor diye hata verdi 5800 v52.0.007 sürüm :(

Üst Alt